Jeg er en av dem som synes dagene og ukene har gått alt for fort dette året. I mitt hode er det ennå 2-3 måneder til jul. Men kalenderen viser noe annet og adventsstjernene er plassert i vinduet. Denne helgen leser jeg Perlesøsteren av Lucinda Riley. Bok fire i historien om de syv søstre. Jeg koser meg virkelig med disse bøkene.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Etter min mening var ikke bok nummer to like bra som den første. Men så må det også sies at jeg hadde ganske store forventninger til bok nummer to. Både siden jeg likte den første boka så godt, og i tillegg er mye av handlingen i boka lagt til Norge

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Kan virkelig anbefale Byens spor, fantastiske bøker. Jeg leste de to første bøkene i sommer og håper den tredje blir å finne under juletreet

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Nå er det lenge siden jeg har deltatt i helgelesningstråden. Leselysten har gått litt opp og ned i høst, men nå er den heldigvis på topp igjen. I dag har jeg startet på Skyggesøsteren av Lucinda Riley. Dette er den tredje boka om De Syv Søstre. De to første bøkene ble lest i rekordfart, og jeg er glad jeg har bok fire og fem liggende klare.

Ønsker alle en fin helg! :)

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Status pr 30.juni er som følger;
- 44 leste bøker
- 1415 uleste bøker

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Det blir ikke noe besøk i Mummiland, vi er litt lengre nord i Finland denne gangen. Akkurat nå er vi i Rovaniemi, så i morgen blir det besøk i nisseland. Men vi har planer om å besøke Mummiland om 2-3 år når guttungen er litt eldre (han er bare 2 år nå). Hvis du har tenkt deg til Mummiland kan jeg anbefale å bo på hotell Scandic Julia i Turku (Åbo). Veldig barnevennlig hotell, og Mummi kommer på besøk under frokosten :)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Vi er på familieferie i Finland denne uken. Det blir ikke så mye tid til lesing, men jeg leser litt i Byens spor av Lars Saabye Christensen. Årets beste bok så langt må være Leksikon om lys og mørke av Simon Stranger.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Jeg tilbringer helgen på jobb, det er så mye som må gjøres før jeg skal ta ferie på torsdag. Men da er det perfekt med lydbøker. Nå hører jeg på Forstå barnet ditt av Stein Erik Ulvund. Hjemme leser jeg papirboken Mord etter alfabetet av Agatha Christie. Ønsker alle en fortsatt fin helg!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Denne helgen leser jeg Leksikon om lys og mørke av Simon Stranger. Jeg hadde hørt veldig mye skryt om denne boken før jeg selv begynte på den, jeg ble derfor litt redd for at jeg kunne bli skuffet. Men jeg er så absolutt ikke skuffet, dette er en av de beste bøkene jeg har lest på lenge! Historien som fortelles er grusom, og det er vondt å tenke på at dette faktisk har skjedd. Forfatteren har imidlertid en fantastisk fortellerevne og sidene bare flyr av gårde, jeg er helt oppslukt.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

God bedring!

Denne helgen prøver jeg meg på boken Forstå barnet ditt 0-2år av Stein Erik Ulvund. Håper den inneholder noen tips, triks og gode råd som kan snappes opp og brukes i heimen. Det er ikke alltid like lett å forstå en liten gutt på to år. Lillegutt er stort sett flink til å uttrykke sinne meninger, men det er jo ikke alltid like lett for oss vokse å forstå alt.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Denne helgen har vi hatt unormalt fint vårvær her i Hammerfest. Jeg og lillegutt har tilbrakt store deler av helgen utendørs. På kveldstid leser jeg Helvetesilden av Karin Fossum. Kort oppsummert vil jeg kalle det hjerteskjærende kvalitetskrim.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Jeg og lillegutt storkoser oss med påskeferie hos mine foreldre på Romerike. I dag har vi vært på hyggelig grilltur i skogen med en annen barnefamilie. Man kan virkelig ikke klage på påskeværet her i år, i dag hadde vi 17 grader og strålende sol. Nå er kvelden her, lillegutt er lagt og jeg har inntatt sofakroken med Velkommen hjem av Ninni Schulman. Jeg har i løpet av de siste årene fått stor sans for bøker av den forfatteren, så jeg satser på en god leseopplevelse denne påsken.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Endelig påskeferie! Jeg og lillegutt har reist på ferie til mine foreldre, mens samboeren må jobbe hele påsken. Det var helt fantastisk å reise fra vinter og snø i Hammerfest til sol og vår på Romerike. Denne helgen leser jeg Tusen strålende soler av Khaled Hosseini. Dette er en bok som har stått ulest i bokhylla i flere år, og endelig tok jeg meg tid til å lese den.

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Så artig at vi leser samme bok denne helgen :)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Her i Hammerfest startet helgen med et helt fantastisk fint vær på fredagen. Temperaturen var ikke så mye å skryte av her i nord, men vi hadde sol fra knallblå himmel, og da er vi veldig fornøyde. I dag derimot har det vært mest overskyet og vind, dagen har gått med til litt jobb + innkjøp av bursdagsgave til lillemann som blir 2 år i påsken. I kveld leser jeg Harry Potter og Dødstalismanene av J.K. Rowling, dette er den sjuende boken i serien om Harry Potter.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Denne helgen er det meldt skikkelig ruskevær her i Vest-Finnmark, så jeg satser på at det blir en riktig bra lesehelg. Gullburet av Camilla Lackberg kom i postkassen på onsdag, så det blir helgens bokvalg enkelt. Ønsker alle en fin lesehelg!

Godt sagt! (8) Varsle Svar

Nå er det noen uker siden sist jeg svarte på helgetrådinnlegget. Det har vært mye jobbing og liten tid til lesing i det siste. Denne helgen leser jeg Sannhetens time av David Baldacci.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Jeg må dessverre jobbe en del denne helgen. Men jeg håper at jeg også skal få tid til å begynne på boken Kaos hos Daisy av Jill Mansell. Tror det er en skikkelig jentebok som jeg håper jeg vil like.

Godt sagt! (10) Varsle Svar

Endelig helg etter en uke med mye jobbing. Jeg er alene hjemme det meste av helgen så her er planen storvask av leiligheten, og selvfølgelig noen timer med lesing. Denne helgen leser jeg Stella Polaris av Myriam H. Bjerkli. Dette er forfatterens andre krimbok. Boka kom på niende plass på bestselgerlista den første uka den var i salg, så dette lover bra!

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Lillegutt har lagt seg og jeg har ryddet opp etter kveldens lek. Roen har senket seg og jeg sitter i sofakroken med Til odel og eie av Emily Giffin. Har kommet cirka halvveis i boka og koser meg med denne chick-litt boka.

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

LesevimsaSteinar JøsokKaren RamsvikOleKaroline in WonderDolly DuckEivind  VaksvikmarithcHarald KTralteJan Erik  OlsenReadninggirl20StineErikIdaAndreas BoklesersbjrnlvldKay NilsenPirelliVannflaskeJune PlutonikaAstrid Terese Bjorland SkjeggerudvaskeklutannelinguaKjetil Klakegg BergheimtuhamremoiraLibraritas vMartinenBjørn  BakkenMereteAlice NordliLaila StenbrendenIngunn SAnne Berit GrønbechSimen "Boktimmy" IngemundsenGrete AastorpGro Anita MyrvangKathrinealpakka