Været er ikke mye å skryte av her i Hammerfest heller, vi er riktignok av de heldige som har snø og ordentlig vintervær. Men i dag har vi i tillegg vind som gjør at snøen fyker alle veier, absolutt innevær i mine øyne. Denne helgen leser jeg Fyrvokterens døtre av Jean E. Pendziwol. Boken er både lettlest og underholdende, jeg koser meg.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Leseår 2020 er i gang, og det betyr også tid for nye leseutfordringer. Jeg klarte målene jeg hadde satt meg for 2019, så målene for 2020 må bli litt mer utfordrende.

Jeg har meldt meg på en leseutfordring med følgende mål:
- Lese en bok utgitt i 2019
- Lese en bok skrevet av en asiatisk forfatter
- Lese en bok med en person med et handikap
- Lese en bok som er filmatisert
- Lese en bok med et dyr i tittelen
- Lese en grafisk roman
- Lese en klassiker du ikke har lest tidligere
- Lese en bok med blått omslag
- Lese en bok i en sjanger du ikke leser så ofte
- Lese en bok som har vunnet Nordisk råds litteratur pris
- Lese en bok som ble utgitt det året du fylte ti år
- Lese en bok med en tittel som begynner på S

I tillegg har jeg som mål å lese minst 110 bøker i 2020, samt at listen med bøker som skal leses skal være under 1300 bøker ved utgangen av 2020 (1389 i dag).

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Leseåret 2019 er over, og jeg har klart mine mål :)
- Leste 101 bøker
- Har nå 1389 bøker som skal leses

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Denne helgen hadde jeg planer om å lese en bok som kunne gi meg litt ekstra julestemning. Valget falt på En eventyrlig julereise av Corina Bomann. Må dessverre si at jeg ble skuffet, boken har ikke noe innhold som gir meg julestemning. Jeg får se om jeg finner en annen bok med mer julestemning.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Jeg er en av dem som synes dagene og ukene har gått alt for fort dette året. I mitt hode er det ennå 2-3 måneder til jul. Men kalenderen viser noe annet og adventsstjernene er plassert i vinduet. Denne helgen leser jeg Perlesøsteren av Lucinda Riley. Bok fire i historien om de syv søstre. Jeg koser meg virkelig med disse bøkene.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Etter min mening var ikke bok nummer to like bra som den første. Men så må det også sies at jeg hadde ganske store forventninger til bok nummer to. Både siden jeg likte den første boka så godt, og i tillegg er mye av handlingen i boka lagt til Norge

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Kan virkelig anbefale Byens spor, fantastiske bøker. Jeg leste de to første bøkene i sommer og håper den tredje blir å finne under juletreet

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Nå er det lenge siden jeg har deltatt i helgelesningstråden. Leselysten har gått litt opp og ned i høst, men nå er den heldigvis på topp igjen. I dag har jeg startet på Skyggesøsteren av Lucinda Riley. Dette er den tredje boka om De Syv Søstre. De to første bøkene ble lest i rekordfart, og jeg er glad jeg har bok fire og fem liggende klare.

Ønsker alle en fin helg! :)

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Status pr 30.juni er som følger;
- 44 leste bøker
- 1415 uleste bøker

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Det blir ikke noe besøk i Mummiland, vi er litt lengre nord i Finland denne gangen. Akkurat nå er vi i Rovaniemi, så i morgen blir det besøk i nisseland. Men vi har planer om å besøke Mummiland om 2-3 år når guttungen er litt eldre (han er bare 2 år nå). Hvis du har tenkt deg til Mummiland kan jeg anbefale å bo på hotell Scandic Julia i Turku (Åbo). Veldig barnevennlig hotell, og Mummi kommer på besøk under frokosten :)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Vi er på familieferie i Finland denne uken. Det blir ikke så mye tid til lesing, men jeg leser litt i Byens spor av Lars Saabye Christensen. Årets beste bok så langt må være Leksikon om lys og mørke av Simon Stranger.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Jeg tilbringer helgen på jobb, det er så mye som må gjøres før jeg skal ta ferie på torsdag. Men da er det perfekt med lydbøker. Nå hører jeg på Forstå barnet ditt av Stein Erik Ulvund. Hjemme leser jeg papirboken Mord etter alfabetet av Agatha Christie. Ønsker alle en fortsatt fin helg!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Denne helgen leser jeg Leksikon om lys og mørke av Simon Stranger. Jeg hadde hørt veldig mye skryt om denne boken før jeg selv begynte på den, jeg ble derfor litt redd for at jeg kunne bli skuffet. Men jeg er så absolutt ikke skuffet, dette er en av de beste bøkene jeg har lest på lenge! Historien som fortelles er grusom, og det er vondt å tenke på at dette faktisk har skjedd. Forfatteren har imidlertid en fantastisk fortellerevne og sidene bare flyr av gårde, jeg er helt oppslukt.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

God bedring!

Denne helgen prøver jeg meg på boken Forstå barnet ditt 0-2år av Stein Erik Ulvund. Håper den inneholder noen tips, triks og gode råd som kan snappes opp og brukes i heimen. Det er ikke alltid like lett å forstå en liten gutt på to år. Lillegutt er stort sett flink til å uttrykke sinne meninger, men det er jo ikke alltid like lett for oss vokse å forstå alt.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Denne helgen har vi hatt unormalt fint vårvær her i Hammerfest. Jeg og lillegutt har tilbrakt store deler av helgen utendørs. På kveldstid leser jeg Helvetesilden av Karin Fossum. Kort oppsummert vil jeg kalle det hjerteskjærende kvalitetskrim.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Jeg og lillegutt storkoser oss med påskeferie hos mine foreldre på Romerike. I dag har vi vært på hyggelig grilltur i skogen med en annen barnefamilie. Man kan virkelig ikke klage på påskeværet her i år, i dag hadde vi 17 grader og strålende sol. Nå er kvelden her, lillegutt er lagt og jeg har inntatt sofakroken med Velkommen hjem av Ninni Schulman. Jeg har i løpet av de siste årene fått stor sans for bøker av den forfatteren, så jeg satser på en god leseopplevelse denne påsken.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Endelig påskeferie! Jeg og lillegutt har reist på ferie til mine foreldre, mens samboeren må jobbe hele påsken. Det var helt fantastisk å reise fra vinter og snø i Hammerfest til sol og vår på Romerike. Denne helgen leser jeg Tusen strålende soler av Khaled Hosseini. Dette er en bok som har stått ulest i bokhylla i flere år, og endelig tok jeg meg tid til å lese den.

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Så artig at vi leser samme bok denne helgen :)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Her i Hammerfest startet helgen med et helt fantastisk fint vær på fredagen. Temperaturen var ikke så mye å skryte av her i nord, men vi hadde sol fra knallblå himmel, og da er vi veldig fornøyde. I dag derimot har det vært mest overskyet og vind, dagen har gått med til litt jobb + innkjøp av bursdagsgave til lillemann som blir 2 år i påsken. I kveld leser jeg Harry Potter og Dødstalismanene av J.K. Rowling, dette er den sjuende boken i serien om Harry Potter.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Denne helgen er det meldt skikkelig ruskevær her i Vest-Finnmark, så jeg satser på at det blir en riktig bra lesehelg. Gullburet av Camilla Lackberg kom i postkassen på onsdag, så det blir helgens bokvalg enkelt. Ønsker alle en fin lesehelg!

Godt sagt! (8) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Odd HebækRufsetufsaKarin BergMarianne  SkageIdaMariTrine S. AustbøStjernekastMartine (@martineleser)VannflaskePangLeserHeidiJoannMaren Hjelle AuneMarianne MSynnøve H HoelBerit RLisbeth Kingsrud KvistensiljehusmorAtmanAnn-Kristin Vik FløtreGro Anita MyrvangSverreEydís AldaHans Eskil VigdelDagfinn JakobsenAlice NordliWenche VargasTone HSimen "Boktimmy" IngemundsenEllen E. MartolLinnDaffy EnglundIngunn ØvrebøÅsmund ÅdnøyJakob SæthreLailaKirjalabyrinttiPiippokattaLars Mæhlum