God bedring!

Denne helgen prøver jeg meg på boken Forstå barnet ditt 0-2år av Stein Erik Ulvund. Håper den inneholder noen tips, triks og gode råd som kan snappes opp og brukes i heimen. Det er ikke alltid like lett å forstå en liten gutt på to år. Lillegutt er stort sett flink til å uttrykke sinne meninger, men det er jo ikke alltid like lett for oss vokse å forstå alt.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Denne helgen har vi hatt unormalt fint vårvær her i Hammerfest. Jeg og lillegutt har tilbrakt store deler av helgen utendørs. På kveldstid leser jeg Helvetesilden av Karin Fossum. Kort oppsummert vil jeg kalle det hjerteskjærende kvalitetskrim.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Jeg og lillegutt storkoser oss med påskeferie hos mine foreldre på Romerike. I dag har vi vært på hyggelig grilltur i skogen med en annen barnefamilie. Man kan virkelig ikke klage på påskeværet her i år, i dag hadde vi 17 grader og strålende sol. Nå er kvelden her, lillegutt er lagt og jeg har inntatt sofakroken med Velkommen hjem av Ninni Schulman. Jeg har i løpet av de siste årene fått stor sans for bøker av den forfatteren, så jeg satser på en god leseopplevelse denne påsken.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Endelig påskeferie! Jeg og lillegutt har reist på ferie til mine foreldre, mens samboeren må jobbe hele påsken. Det var helt fantastisk å reise fra vinter og snø i Hammerfest til sol og vår på Romerike. Denne helgen leser jeg Tusen strålende soler av Khaled Hosseini. Dette er en bok som har stått ulest i bokhylla i flere år, og endelig tok jeg meg tid til å lese den.

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Så artig at vi leser samme bok denne helgen :)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Her i Hammerfest startet helgen med et helt fantastisk fint vær på fredagen. Temperaturen var ikke så mye å skryte av her i nord, men vi hadde sol fra knallblå himmel, og da er vi veldig fornøyde. I dag derimot har det vært mest overskyet og vind, dagen har gått med til litt jobb + innkjøp av bursdagsgave til lillemann som blir 2 år i påsken. I kveld leser jeg Harry Potter og Dødstalismanene av J.K. Rowling, dette er den sjuende boken i serien om Harry Potter.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Denne helgen er det meldt skikkelig ruskevær her i Vest-Finnmark, så jeg satser på at det blir en riktig bra lesehelg. Gullburet av Camilla Lackberg kom i postkassen på onsdag, så det blir helgens bokvalg enkelt. Ønsker alle en fin lesehelg!

Godt sagt! (8) Varsle Svar

Nå er det noen uker siden sist jeg svarte på helgetrådinnlegget. Det har vært mye jobbing og liten tid til lesing i det siste. Denne helgen leser jeg Sannhetens time av David Baldacci.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Jeg må dessverre jobbe en del denne helgen. Men jeg håper at jeg også skal få tid til å begynne på boken Kaos hos Daisy av Jill Mansell. Tror det er en skikkelig jentebok som jeg håper jeg vil like.

Godt sagt! (10) Varsle Svar

Endelig helg etter en uke med mye jobbing. Jeg er alene hjemme det meste av helgen så her er planen storvask av leiligheten, og selvfølgelig noen timer med lesing. Denne helgen leser jeg Stella Polaris av Myriam H. Bjerkli. Dette er forfatterens andre krimbok. Boka kom på niende plass på bestselgerlista den første uka den var i salg, så dette lover bra!

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Lillegutt har lagt seg og jeg har ryddet opp etter kveldens lek. Roen har senket seg og jeg sitter i sofakroken med Til odel og eie av Emily Giffin. Har kommet cirka halvveis i boka og koser meg med denne chick-litt boka.

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Endelig var det noen som startet helgens lesetråd :)
Her i huset er det en ganske normal fredag. Fredagstacoen er fortært, lillegutt er lagt og sover godt, mens jeg sitter i sofakroken med en god bok. Denne helgen leser jeg Herman av Lars Saabye Christensen. Som de aller fleste har jeg hørt om denne lille gutten som plutselig mister håret, men jeg har aldri lest boken før nå.

Godt sagt! (9) Varsle Svar

Denne helgen skal jeg begynne på Det innerste rommet av Jørn Lier Horst. Forfatteren har i løpet av de siste årene blitt en av mine favorittforfattere når det kommer til norsk krim, så jeg har store forventninger til denne boka.

Godt sagt! (8) Varsle Svar

Her i Hammerfest er det full storm i kveld, og med andre ord perfekt lesevær. Denne helgen leser jeg Friluftsliv i Finnmark av Randulf Valle. Forfatteren er opprinnelig fra Hedmark, men han har bodd mange år her i Hammerfest. I denne boka tar han oss med på mange flotte turer rundt om i Finnmark. Noen av stedene har jeg allerede besøk, og denne boka gir meg lyst til å utforske ennå flere perler her i Finnmark.

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Ja, jeg synes også at jeg ble presentert for veldig mange mennesker i løpet av de første sidene. Har kommet litt lenger ut i boka nå, og begynner å få mer oversikt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Første lesehelg i 2019 leser jeg En grav for to av Anne Holt. Jeg startet så vidt på boka i gårkveld. Må si at jeg sliter litt med å komme inn i handlingen i denne boka, så håper det bedrer seg når jeg får lest noen flere sider. Min første bok av Anne Holt var Det som aldri skjer. Jeg leste den med stor iver da den kom ut i 2004. Det har blitt noen flere bøker av denne forfatteren siden den tid, men jeg må innrømme at de ikke har falt like mye i smak hos meg. Håper denne boka blir en opptur.

Godt sagt! (9) Varsle Svar

Jeg har satt meg to mål for 2019 når det kommer til bøker:
- Lese 100 bøker
- Ha færre enn 1400 uleste bøker i bokhylla ved slutten av året (1438 i dag)

Godt sagt! (9) Varsle Svar

Jeg var heldig og fikk hele seks bøker til jul;
- Dronen av Unni Lindell, denne var i tillegg signert av forfatteren
- Det innerste rommet av Jørn Lier Horst
- En grav for to av Anne Holt
- Leksikon om lys og mørke av Simon Stranger
- Søsterklokkene av Lars Mytting
- Hva visste hjemmefronten? av Marte Michelet

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Vi kom hjem fra juleferie hos mine foreldre i går. Nå ligger lillegutt og sover, og samboeren er på byen med kameratgjengen. Jeg koser meg hjemme med litt julegodt og Hjertets hemmeligheter av Sarah Challis. Ønsker alle en fortsatt fin jul!

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Her er juleferien godt i gang allerede. Jeg og lillegutt fløy ned til mine foreldre allerede på tirsdag, og i går kom samboeren endelig på land etter neste tre uker offshore. Jeg har startet helgen med å lese Et eneste sekund av David Baldacci. Usikker på hvilken bok som blir den neste på leselista, men forhåpentligvis ligger det flere bøker under juletreet.

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

svarteperJostein RøysetThomas KlakeggNeda AlaeiRufsetufsaLillian WhitingMarteJulie StensethHegeEvasveinVannflaskeAndreas BokleserMorten JensenTor GeirHildaEmilie GeistIngunn SGVErikEli Hagelundingar hMarit HåverstadArcticDwarfLesevimsaMaud Jeanette Nygren WolllillianerYvonne SandbergKaren PatriciaTralteLibraritas vIdaMarit HøvdeTorill Elisabeth Revheimkjell kIngrid Urdal StøleHilde Merete GjessingMariarEivind  VaksvikHarald K