Jeg ble ferdig med en bok av Jens M. Johansson i går kveld, så da er jeg klar for Lars Saabye Christensen og "Byens spor". Den jeg leste ut i går het "Lavterskeltilbud" og var ganske fornøyelig. Byens spor-trilogien virker også fin. Jeg skal også lese en stortingsmelding som heter "Tett på" og sier noe om min arbeidshverdag fremover, i helga. Det vil nok ta en del tid. Så har jeg tenkt å lytte til Middlemarch, når det faller seg slik. For eks når jeg lufter hunden, og det skal jeg gjøre akkurat i overgangen fra natt til dag, for det må være den beste starten på en ny dag. Alt i alt en fin helg.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Kan virkelig anbefale Byens spor, fantastiske bøker. Jeg leste de to første bøkene i sommer og håper den tredje blir å finne under juletreet

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Har selv også lest de to første bøkene som deg og må si meg enig med deg :)Håper ønsket ditt blir oppfylt :). Mine mor fikk alle tre bøkene til bursdagen sin og hun har ikke lest dem. Jeg venter på bok tre selv fra bibliotek, men har cirka 2 måneder med ventetid igjen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

For meg hørtes det ut som varierende helg med både det ene og det andre. Håper du får en fin helg med bøker og hunden din :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Heidi Nicoline ErtnæsHanne Kvernmo RyeMads Leonard HolvikIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekStig TSynnøve H HoelHarald KIreneleserTove Obrestad WøienFindusBjørg Marit TinholtgretemorAvaKnut SimonsenPiippokattaIngeborg GKjerstiIngvild SritaolineLailaRufsetufsaEvaHilde H HelsethConnieKaramasov11mgeJarmo LarsenSissel ElisabethAnniken LDolly DuckEli HagelundDemeter