Dagene bare triller fortere og fortere mot jul, og voksent barn kommer hjem i kveld. Jeg rydder, og leser. Er litt i uvisse om hvilken bok jeg skal fortsette med etter "Byens spor". Ferien er i gang, og det er mange dager som skal fylles med innhold. Kanskje jeg skal prøve en klassiker? Så hva leser dere som har tid til å lese, og dere som ikke har tid, men leser allikevel? Ønsker alle en fin helg før jul!

Godt sagt! (11) Varsle Svar

Viser 10 svar.

Jeg leser "Morgen i Jenin" mens jeg venter på pinnekjøttet. Store kontraster, med andre ord.

Det ser ut som det ligger en bok til meg under juletreet, så jeg satser på at det blir min neste :)

God jul!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Fullførte "A Christmas carol" på lydbok igjen lille julaften. Kan nok alt si at dette er en ny, fast juletradisjon. Hørte boka for første gang i romjula i fjor. Fantastisk bok som gir julestemning så det holder :)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Denne helgen hadde jeg planer om å lese en bok som kunne gi meg litt ekstra julestemning. Valget falt på En eventyrlig julereise av Corina Bomann. Må dessverre si at jeg ble skuffet, boken har ikke noe innhold som gir meg julestemning. Jeg får se om jeg finner en annen bok med mer julestemning.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Har lagt alle 12 destinasjoner bak meg i bibliotekets leseutfordring.det har vært moro og noen land leste jeg flere bøker fra.
Så nå har jeg lånt meg Charles Dickens." Den gamle antikvitetsbutikken" for et av forsettene mine var å lese ham i kronologisk rekkefølge så da er det herlig å få begynt på denne.
I morgen drar jeg på juleferie med toget til søsteren min i Malmö, ser ikke ut som det blir hvit jul hverken her eller der.
God lesetid!

Godt sagt! (8) Varsle Svar

I dag reiser jeg med flyttelasset fra Tyrkia til Spania, og det er Carmilla av Joseph Sheridan Le Fanu som blir med meg på de tre flyreisene. Boken er rett over 100 sider lang og en av de første anerkjente vampyrhistoriene. God jul til alle bokelskere!

Godt sagt! (9) Varsle Svar

javel, hvordan er det et skrift oppnår å bli en
"anerkjent vampyrhistorie" ?
..må vel være av en verdig institusjon med
kompetanse og engasjement i sekt(or)en ?
Et 'vedtak i GeneralVampyriatet' ?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det er lite lesing for tiden. Er i et lesevakuum etter å ha hatt et bra og variert leseår i år. Jeg leser fortsatt i boka 'Grensen' i ny og ne, og regner med å bli ferdig i løpet av jula. Ønsker alle en fin adventshelg og jul!

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Siden jeg for tida er singel så må jeg ta all julevask sjøl. Og det går helt fint, en trenger jo ikke vaske kun èn gang i året, "lissom". Videre, jeg liker veldig godt historiene om Elling. Er i bok to nå :-) Ønsker alle og enhver ei god jul og et litterært godt 2020 :-)

Godt sagt! (8) Varsle Svar

Ja endelig jul og ferie, disse dagene skal nytes i godt selskap og god mat. En klassiker kan alltid vær gøy. I dag har jeg lest bok jeg leser hver jul nemlig I et speil i en gåte av Jostein Gaarder den er vakker, sårbar og julete for min del. Jeg tenkte å lese litt i boka Årene med Elizabeth av Inger Merete Hobbelstad. Håper alle får en fin helg før jul og leser noe godt og spiser noe godt også :)

Godt sagt! (8) Varsle Svar

Denne helga blir det nok ikke mye tid til lesing.

Det skal ryddes, vaskes, handles mat, og de siste julegavene skal kjøpes og pakkes inn.
Voksne barn kommer hjem, og vi skal ha familiejulebord på søndag.
Jeg må huske å krydre ribba.
Julepynten skal fram og opp, og juletreet må på plass, så kan roen sikkert senke seg om tre kvelder - same procedure.. :-)

Innimellom leser jeg sakte i Grensen, fortsatt. Den er veldig bra, og egner seg godt til innimellom-lesing, da den ikke har sånn type handling man blir slukt av.

Ønsker alle ei riktig god 'svart'-helg :-)

Godt sagt! (8) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundJulie StensethChristoffer SmedaasAmanda AGrete AastorpKatrinGSvein Erik Francke-EnersenEmil ChristiansenGro-Anita RoenOdd HebækMarianne MSynnøve H HoelReidun SvensliBerit REllen E. MartolPiippokattagretemorAnn ChristinVibekeAnneWangHarald KReidun VærnesToveHanne Kvernmo RyeMarteBjørg L.Mads Leonard HolvikIngunn SAndreas BokleserEivind  VaksvikMarenTonesen81BenedikteTove Obrestad WøienKristine LouiseAnne Berit GrønbechIngunnJRufsetufsaJarmo LarsenChristofer Gabrielsen