Da er vi godt i gang i det nye året. Været er som sådan veldig rart og litt mer høst eller våraktig, jeg har allerede begynt å renne i øyene flere mer at pollen kan være på vei. Hvis pollen er på vei er det en lang sesong.

Likevel over til noe postivt denne fredag og helga. Jeg leser denne helgen Koke Bjørn av Mikael Niemi som jeg liker godt. Jeg synes han har en god skrivestil, og dette er min første møte med forfatteren. Jeg synes forfatteren bygger veldig godt opp med historien og karakterene. Jeg er spent på å lese resten, så langt veldig lovende.

Hva leser dere denne helga? Håper alle får en flott helg :)

Godt sagt! (9) Varsle Svar

Viser 17 svar.

Jeg er snart ferdig med boka Oppdagelsen av Babylon av Rannfrid Thelle. Mye som er kjent, men også en del nytt om denne byen som de fleste har hørt om.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Spennende, håper du hadde en god helg :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Denne helgen leser jeg i boka Småfrøkner, eller Little Women, av Louisa May Alcott. Jeg fant en norsk bok fra 1920-tallet. Moro! Skal prøve å få lest den før jeg ser filmen som straks har premiere.

I dag fikk jeg med meg et foredrag på biblioteket om språk, nærmere bestemt bruk av religiøst språk som virkemiddel i politikken (populismen). Veldig interessant.

Mulig det blir tid til å starte på Jane Austen sin Fornuft og følelse. Den står for tur.

God helg til alle!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Ja, den er lang og jeg har også lest den i år. Utrolig flott å finne et eksemplar fra 1920- ordentlig samler stykke da herlig. Ja filmen blir spennende å se. Foredrag er gøy og viktig. Mye bøker å ta fatt i. Håper du har hatt en god helg og søndag :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Været er ikke mye å skryte av her i Hammerfest heller, vi er riktignok av de heldige som har snø og ordentlig vintervær. Men i dag har vi i tillegg vind som gjør at snøen fyker alle veier, absolutt innevær i mine øyne. Denne helgen leser jeg Fyrvokterens døtre av Jean E. Pendziwol. Boken er både lettlest og underholdende, jeg koser meg.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Vintervær kan vær flott da :). Kjekt med slike bøker. Håper du får en god helg :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg leser Ambjørnsens Ekko av en venn denne helga, og er altså inne i Ellings hode. Han er like eksentrisk som før, og har et like rikt indre liv, der han lager alle slags forestillinger om menneskene rundt seg. Men han er veldig alene i livet, og jeg synes nok til tider det blir litt mye av alle disse tankerekkene hans.

Men for all del, en god bok, som de foregående, og det skal visst være uvær denne helga også, så det blir mye innetid - og sikkert lesing :-)

God helg alle :-)

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Ja det kan jo en synes om Elling, jeg synes han som karakter har mange fine trekk og at han forstår mye av det som han ser på mange måter og mange måter ikke. Håper du får en fin helg :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Denne uka brukte jeg på Jan Grues bok "Jeg lever et liv som ligner deres". En god bok om å bli målt og vurdert av hjelpeapparatet, og leve et liv ved siden av, som skal leves i det tempoet det tar. For meg en nyttig og god bok. Leste litt i "Gå inn i din tid. Thomas Hylland Eriksen i samtale med Dag Herbjørnsrud", som slår litt inn i livet til en mann som ikke vet om han kommer til å leve videre eller ikke. Og til slutt en bok av Lee Child: "Veien tilbake". Denne forfatteren har jo levert stafettpinnen videre til sin bror, så nå begynner det å likne på Nancy Drew og Hardyguttene. Så har jeg enda mer i bakhånd, siden det er mye dårlig vær her i Trøndelag. Men det er andre gjøremål, som også tar den tiden det tar. God lesehelg til alle lesere!

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Varierende lesning da, det er herlig. Håper du får en god helg :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hei. Denne helgen skal jeg lese Solsøsteren av Lucinda Riley og er allerede godt i gang. Jeg vet ikke hvor mye jeg får lest, men jeg storkoser meg med boken. Håper ikke pollen sesongen har startet for dere med pollenallergi, selvom jeg setter pris på det fine været og temperaturen:) god helg :)

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Kjekt med en god bok i helga, håper du får en fin helg :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg leser La meg synge deg stille sanger av Linda Olsson. Min andre bok av henne, og jeg koser meg skikkelig. Drømmer meg bort til vår og sommer. Det er nesten så jeg bestiller meg en liten stuga i de svenske skogene, hehe!

Men håper for både min, din og andres del at det ikke blir et halvår med pollen vi har foran oss...

Ha ei super helg!

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Den er god, håper du koser deg med den :) . Ja det håper jeg for alle pollen allergikere altså. Ha en god helg :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Elling-pause! Har etter langt tid med lite lesing, lest ferdig den tredje boka om Elling - og Kjell Bjarne :-) Årsmøter og årsmeldinger, og kurs for unge fotballdommere, har som venta tatt mye oppmerksomhet. Men jeg fikk da tid til å kose meg med Erik Lukashaugen og hans sanger bygd på Hans Børli sine dikt, da han besøkte Litteraturhuset i Odda for ei uke siden.

Før den fjerde Elling-boka leses, blir det noe helt annet lesbart framover - uten at jeg veit helt hva enda. Ei god helg og uke til alle og enhver :-)

Godt sagt! (8) Varsle Svar

Var Elling boka bra? Håper du får en fin helg :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Alle de tre første er knakende gode :-) Venter med den fjerde og siste.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Merethe SolstadHeleneMathias Hyllestadingar hAjiniakraIdaLilleviRufsetufsaTor GeirDolly DuckBeathe SolbergAnneWangJoannVera_VakkerMerete HenriksenKaroline in WonderLibraritas vHilde H  HelsethVigdis VoldGroMartineBenedikteSolveigkjell kMarit HåverstadAnne Lise JohannessenAnne Berit GrønbechIngunn SMonica CarlsenRade AlmudaffarSimen "Boktimmy" IngemundsenTanteMamieGjermund  HaugeBjørg Elin NærlandPirelliElisabeth SveeJenny Dahl BakkenalpakkamoiraTorill Elisabeth Revheim