Prime numbers are what is left when you have taken all the patterns away. I think prime numbers are like life. They are very logical but you could never work out the rules, even if you spent all your time thinking about them.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hun skriver jo egentlig bra, men dette ble altfor langt. Og for klissete for meg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Den gleden mennesket kjenner overfor naturen er derfor ikke bare en samling fysiologiske svar på indre eller ytre stimuli, men en konsekvens av gudstilhørigheten; skaperverket er et tegn på en skaper.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Den gamle Bach ble altså mer og mer opptatt av den visdommen som finnes i logikken. Det fantes skjulte sammenhenger mellom sifrenes verdi og den guddommelige. I stedet for å snakke åpent om Gud lot han fugenes leker balansere mellom det sagte og det usagte.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Vesten, som var infisert med permanent skyldfølelse, lette alltid etter konkrete grunner til å vedlikeholde denne, aller helst drive den opp enda noen hakk.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Interessant utgangspunkt, men forfatteren går dessverre i alle nybegynnerfellene. Boken har et slapt og dårlig språk samt veldig underutviklede karakterer. Historien henger rett og slett ikke på greip og gir ikke leseren noen mulighet til å prøve å løse mysteriet selv, mysteriet blir simpelthen bare løst gjennom meningsløs uinspirert dialog. Mot slutten virker det som om forfatteren er like sliten av historien som jeg er som leser og selv bare vil få det hele overstått. Ville gjerne at denne skulle være bra, men den gang ei.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Artig og lettlest + framsnakker sykepleieryrket.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ingen historie jeg kan tro på. Langtekkelig og kjedelig.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Endelig ferdig med å lese boka. Startet fint med språklig nytelse i saktegående historie. Behagelig og lett duvende. Men når jeg var kommet til omtrent halvvegs i boka, begynte den behagelige saktegående historien å gå over til kjedsommelig treghet. Boka ble lagt bort en god stund, og tatt frem igjen på et senere tidspunkt. I det man begynner på den siste tredjedelen av boka, så er den også litt mer engasjerende. Har gitt den en firer for språket og for historien i særdeleshet, men kunne fort ha endt på en treer.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Tips: Og etter å ha lest Ishiguro kan man gjerne gå videre til Ninni Holmqvists "Enheten" (2007) som presenterer et enda mer eksplisitt og mørkere landskap....

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Denne boka skiller seg noe ut fra andre utgitte bøker fra 22. juli. Hendelsene fra bomben i Regjeringskvatalet og massakrene på Utøya fortelles nøkternt med noen av de involvertes opplevelser og tillagt en del faktaopplysninger.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Kanskje er det slik at det svarte hullet som Bachs musikk strømmer ut fra er både skapelsens og nådens kilde.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Bachs musikk har en kraft som aldri blir voldsom, sterke følelser som ikke er sentimentale, en fornuftig ekstase, en følsomhet som er nøkternt saklig. Gjennom tonene hans treffes man av anelsen om at det finnes barmhjertighet lengst inne i tilværelsens midtpunkt.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Blir litt kleint når forfatteren legger opp til at hovedpersonene i boka blir en slags heltegjeng. Minner meg om filmer fra 80-tallet. Manger bare den typiske amrikanske heltemusikken i bakgrunnen mens en bil sprenges og gjengen går fra stedet.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Så bra. Vi leser høyt for våre elever (ungdomsskule)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Veldig jevnt så langt. Ei stund så hadde 7 av dei 8 bøkene 3 stemmer kvar. Det må då vel vere rekord? Og no er det 3 som er i tet med 4 stemmer kvar. Skal bli spanande å sjå korleis dette utviklar seg.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Husker første gang jeg møtte Liv. At jeg tenkte: Hun må jeg bare glemme.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg var så ung, døden var bare en teori.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

En helt OK bok, grei underholdning.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Organisasjonsmennesket har mistet evnen til ikke å adlyde, det er ikke engang klar over den kjensgjerning at det adlyder. Professor Fromm konkluderer pessimistisk med en advarsel: «På dette stadiet i historien, er kan hende evnen til å tvile, til å kritisere, til ikke å adlyde, det eneste som står imellom en fremtid for menneskeheten og sivilisasjonens slutt.»

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Andreas HenriksenKirsti Vettran NederhoelMaikenRosa99Ingrid Urdal StøleTillaMaren Hjelle AuneHelena ElizSivvaskeklutJan ChristensenBenedicte Sønsteby AndreassenFrøken HildreTorill Elisabeth RevheimKariStine AskeJulie StensethNorahRigmor HoddevikBjørn SturødbokxleserKristine DalaneAlice NordliAnn-Kristin Vik FløtreAnniken LBoktimmymoiraHilde H  HelsethHeidi LErikannelinguaThomas KihlmanVibekeKristinKorianderElinBeJorund KorbiKaren RamsvikBerit R