Opprydning i bokhyllen. Denne ble for masete...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg vil trekke frem Draken med de røde øynene av Astrid Lindgren og ellers Harry Potter bøkene en til seks er jeg oppvokst med og har preget meg veldig. Mange andre bøker eller fortellinger også av Lindgren flotte fortellinger. :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Godtok jeg ikke konseptet og sa det fungerte?

En mer nøytral medspiller kunne evt. få forklare en mulig feil
i tankegangen.

Men denne innvendingen kommer da fra en som har tilnærmet banerekord i
usaklig og emosjonelt oppkast over et saklig og ærlig ment tidligere innlegg.
Den stridsøksa lot jeg ligge i ro, enda det var litt nifst lærerikt å
analysere som retorisk metodeeksempel -
også i konstruktiv forstand, klart at uheldig tankegang kan ryddes opp i
og gjøres bedre. Velkommen til Konstruktivt Folkeparti

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Spennende og absolutt verd tida det tok å lese den. Forfatteren gir et godt bilde av livet i Russland og familien som var med på å skape dets historie - bare synd at jeg synes at boka var altfor dyr

Godt sagt! (0) Varsle Svar

[Thilleren er spennende fra første til siste side. Leseren begynner å lure på hovedpersonen, om det er henne det er noe i veien med, eller hva som egentlig skjer. Hun føler på seg at noen overvåker henne, ting forsvinner og dukker opp igjen, og stadig vekk er det noe uforutsett som oppstår. Er det henne eller er det noen som er ute etter henne?

Jeg kan love deg at løsningen kommer som en overraskelse, i en fin og avklarende slutt som passet inn med resten av handlingen.
]1

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Noe av det mest kjedeligste jeg har lest på lenge. Bortkastet tid og penger.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Skriv sitatene der DU synes de passer best. Om du legger ut dikt skrevet av venner eller har egne synes jeg det er hyggelig å vite hvem som har skrevet dem selvom de ikke har vært utgitt i bokform.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Gikk du inn for å være ekkel nå, eller trodde du bare at du var morsom? Innlegget ditt fremstår i alle fall for meg som et lumpent stikk til en annen bokelsker som har delt noe hun synes er fint, og som hun knytter gode minner til. Hvorfor har du behov for å gjøre narr av dét?

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Hehe - nei, jeg har forsåvidt fått med meg den reportasjen, ja. Og notert meg utviklingen - eller heller: rubrisert den under M for Mystifistisk.

Er det ikke merkelig hvordan moten rett som det er svinger ut i det ekstreme? Og hvordan det ser ut til å kunne gjelde nær sagt alle deler av kroppen/bekledningen.... Sjiraffhalser. Meterhøye parykker. Bittesmå føtter. Vepsetaljer. Osv, osv, osv, osv. (Dette var de fire første eksemplene jeg kom på. Og etter å ha skrevet dem ned, kan jeg konstatere følgende: 3 av 4 gjelder skjønnhetsideal for kvinner. Og 3 av 4 innebærer kroppsdeformering. Så kan man reflektere over at unntaket i gruppe 1 (franske 1700-tallsparykker) er det samme som unntaket i gruppe 2 (parykkene var omtrent like avsindige for både kvinner og menn, men krevde ikke kroppsdeformerende inngrep for å følge moten).

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Livet går videre på Bjørnstad, og svik og misforståelser følger i kjølvannet, men også noen ubeviste følelser.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har lyst til å gi denne boka en sekser, på grunn av leseopplevelsen og at det er en helstøpt krim på mange måter. Men sekseren må jeg jo ha til bøker som Svarthuset av May og John Hart feks.. som har det store ekstra mht litterær kvalitet. Men bedømt ut fra norsk krimgenre som sådan er Brekkes nye krim om Odd Singsaker absolutt i toppskiktet.
Her er min bloggomtale

Godt sagt! (0) Varsle Svar

"So, sorry Marie Kondo, but the books are staying."

Word.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Når en deprimert person velger å flykte fra smerten ved å ta sitt eget liv, må man anta at vedkommende har foretatt en avveining.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Skarpe observasjoner, korthugget språk. Noe ujevne, men likevel en god og leseverdig novellesamling.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg mener jeg forhold meg til dette:

"Uhøytidelig tråd for ordtak, sitater, visdomsord mm. Det er ikke alltid det står hvem som har skrevet sitater, ordtak eller visdomsord man finner på nettet eventuelt andre plasser"

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Da mener du at jeg ikke kan legge ut dikt som ikke er kommet i bokform? Mener at det ikke var slik for noen år siden.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hei Ingunn.

Takk for tipset. Det er noen år siden jeg var veldig aktiv her så jeg har nok glemt noe. Skal se om jeg kan finne ut av det. :) Må tekstene være hentet fra en bok som er utgitt? Jeg har mange fine dikt av min venn Bente Bratlund som ikke er kommet i bokform.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Pst! Det finnes en egen tråd for dikt Det er også fint å vite hvor tekstene er hentet fra :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Anne-Stine Ruud HusevågalpakkaLinaMaBjørg Marit TinholtLotteTony BjerketveitAlice NordliMorten JensenBenedicte Sønsteby AndreassenRogerGGeir SundetIris ElisaIvar SandBerit RLibrosaurus vSissel ElisabethBirkaNick AdamsHeidi HoltanMonica CarlsenJakob SæthreMarit Høvdesethingar hIngeborg GDolly DuckPrunellaTor MjeldeElin FjellheimAnneHeleneBoktimmyVigdis VoldMarit HåverstadtuhamreØyvind BerekvamChristenBjørg  FrøysaaMaiken BolsetStian B. HopeMonica  Skybakmoen