Jeg satser på å henge med :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg er med, har sendt inn en bestilling på biblioteket:)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Midway in our life's journey, I found myself
In dark woods, the right road lost.

Dante: The Divine Comedy (overs. R. Pinsky).

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, det kan bli litt for mye sosiale medier til tider. Men så fint at du fortsatt er her da!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Liv vokser opp på en øy sammen med moren og faren. Det er kun de som bor på øya. Liv tror at alt som skjer på øya er tilnærmet normalt. Moren har vokst seg så stor at hun ikke kommer seg ut av soverommet, faren samler på så mye at det er fullt både ute og inne. I tillegg blir hun vitne til at faren kveler sin egen mor, og melder Liv død til myndighetene, så hun skal slippe å gå på skolen på fastlandet.
Da Liv våger seg inn til landsbyen, og opplever det virkelige livet som folk flest lever, begynner alt å rakne.

Skremmende og samtidig fascinerende å lese om hva total isolasjon kan gjøre med mennesker.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Er ikke på Instagram lenger. Sletta 'hele driten', hehe.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Omsider kom det for en dag hvilket omfang sexhandelen hadde fått i de fem årene Jugoslavia brukte på å gå i oppløsning. Helt fra starten av hadde politisk ustabilitet og økende usikkerhet lagt forholdene til rette for smugling av våpen og tyvegods. Og snart var kvinner også blitt en handelsvare - våpenhandlerne hadde bare utvidet geskjeften!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

På grunn av krigen var Balkan i løpet av ti år blitt sexhandelens stormarked, et knutepunkt for ekstremt velorganiserte nettverk med internasjonale forgreninger. Systemet fungerte uhyre effektivt, det fikk jeg bekreftet av jentene jeg tok imot.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

That summer I would ride my bike over the bridge, lock it up in front of one of the bars on Orchard Street and drift through the city on foot, recording. People and places. Sidewalk smokers, lovers' quarrels, drug deals. I wanted to store the world and play it back just as I's dound it, without change or addition. I collected audio of thunderstorms, music coming out of cars, the subway trains rumbling underfoot; it was all reality, a quality I had lately begun to crave, as if I were deficient in some necessary vitamin or mineral.

Fra White Tears av Hari Kunzru

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Menneskehandlerne er i dag multikriminelle, og de er godt organisert. Det dreier seg om å tjene mest mulig penger. Vi ser stadig oftere at kvinner som Anna blir utnyttet i flere former for menneskehandel. Å bekjempe menneskehandel blir derfor stadig mer komplekst. Det kreves store økonomiske ressurser til hjelpetiltak og politi, og det fordrer samarbeid på tvers av landegrensene. Imidlertid er arbeidet med å bekjempe menneskehandel ikke noe vi kan velge bort. Det dreier seg til syvende og sist om hvilket samfunn vi skal leve i. Når den organiserte kriminaliteten får fotfeste, får vi et samfunn hvor demokratiske og politiske virkemidler erstattes med korrupsjon og vold. Noe som igjen går ut over vår personlige frihet og livskvalitet.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Som jeg skrev i tråden for Veggen, har jeg det så pass hektisk framover at jeg lot å stemme denne gangen fordi jeg ikke har tid til å delta i denne runden.
God lesing!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sterk og utrolig bra bok. Skulle ønske jeg ikke hadde lest den ennå. Den siste boken hans, De søvnløse, ble en nedtur i forhold til denne. ,

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Skal prøve å få blitt med! Har en del lån fra biblioteket nå, men tror jeg skal rekke denne også :)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Rett inn på ønskelista!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Noen som vet om en steampunk novelle? Aldri hørt om det før, dette var og er nytt for meg

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Brevene dine legger jeg under madrassen
en brevveksling 1971-2002 - Astrid Lindgren (har ikke lest den), men denne dukket opp.

Brev til min datter
datteren fra Alvdal-saken med gripende brev til sin egen datter Anne Britt Harsem (ikke lest)

Brev til en minister
historier om psykisk helse og rus skrevet til Ansgar Gabrielsen - Tor Øystein Vaaland (lest)

Helsesviket
brev fra helsetjenesten - Lise Askvik (ikke lest)

Det var de jeg kom på i farten;)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det her ble altså for tørt for min del. Føles ut som jeg leser en sakkyndig rapport eller et manus. Avbryter for denne gang.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Noen ganger var hele poenget med å gå ut nettopp å opparbeide et ønske om å komme hjem igjen.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Inuitene satte visstnok de eldre som ikke var til mer nytte, ut på et isflak for å dø...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Helt uten sammenheng, men er du ikke på Instagram lengre? Kom plutselig på at jeg ikke har sett blomster og katte bilder der fra deg på evigheter ;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Torill  RevheimLeseberta_23K. A. HaavikLinn Silje OlsenLibrosaurus vBoktimmyJan Arne NygaardBjørg  FrøysaaHilde AunaasMarit HåverstadAne TengeLailaJostein RøysetSaharaAkima MontgomeryAnita NessMarte OnarheimHege LReadninggirl20Tone HEnBokLeserPiaChristineNila RoosMarteIdaRandiSiljeBjørg L.BenedicteBenedicte Sønsteby AndreassenEsoxLuciusAnniken RøilLeseaaseErika NbjarnuRIda CharlotteSynnøve H HoelTherese HolmFindusDaniel