En masse unger lekte i trappen, når han gikk i veien for dem, så de bistert på ham, og han sa til seg selv: "Når jeg neste gang kommer igjen, må jeg enten ta med sukkertøy for å gjøre meg til venns med dem, eller en god stokk for å jule dem opp."

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hei, og velkommen hit!
Hvis du skroller helt nederst når du får opp den engelske utgaven, finner du en oversikt over «Andre utgaver» hvor den norske utgaven også ligger.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

"Mais oui," sa han. "Jeg liker å ha tilhørere, det må jeg tilstå. Jeg er forfengelig, forstår dere. Jeg er sprekkeferdig, så innbilsk er jeg. Jeg liker å si 'se hvor skarp Hercule Poirot er!'"

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hei! Jeg er ny her, og det er en ting jeg ikke skjønner. Når jeg søker på "En by i brann" (Garth Risk Hallberg") kommer bare en av de engelske utgavene opp. Men når jeg søker på ISBN på den norske, får jeg opp den også. (9788202448028) Bør ikke da begge utgavene komme opp når jeg søker på norsk tittel?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det er helt fantastisk dette ordet: senere. Vi kan kaste nesten alt ned i det. Skitne underbukser, løfter, ubehagelige spørsmål, det usagte, og til slutt din egen døde, kan sope hva som helst ned i det, så alt er rent når gjestene kommer, og vi skinnende

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Dersom vi ikke kan snakke, ikke tør å snakke, kan tausheten som døden etterlater seg, med tiden bli større og tyngre enn selve livet

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hvorfor må vi være så forsvarsløse ovenfor denne kjønnsdriften, hvorfor kan vi ikke bare stikke den i lommen og ta den opp når det passer?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg forsøker å muntre meg opp med en salme, men det nytter ikke. Noen ganger hjelper det med noen runder "Vår Gud han er så fast en borg", men ikke i dag.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

(Elling i kø på butikken)
Den sorthårede har liksom litt "gøy på danskebåten" over seg, mens den rødhårede er av det slaget som heller vil pusle hjemme iført joggebukse og Pusur T-skjorte. Ja, det er jo slik man står og tenker mens man venter på tur.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Tja. Er det noe livet har lært meg, er det å la være å besvare slike spørsmål. Selv når det er jeg som spør.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

There are different freedoms, some worth fighting for, some not. Some you never get anyway.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Alltid spennende med "ny" forfatter.
Dette eksemplaret fant jeg på hytta, som en utgivelse i superkompakt utgave. Antagelig noe som har fulgt med et ukeblad eller noe.
Var tom for lesestoff og en regn så hva gjør man?
Vel vel, om boka var liten, så var fortellingen stor. Og spennende fra første side.
En imponerende debut må jeg si.
Faktisk synes jeg denne var såpass original i sitt tema, og god i fortellerstil at når siste side var lest, og jeg kunne "slippe pusten", var min første tanke, Dette vil jeg ha mer av!
Kan da nevne at den neste er allerede lest, og jeg syntes faktisk at den var enda et lite hakk bedre. Men, lest de i rekkefølge, ellers misser man mye viktig bakgrunnstoff.
En god femmer.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

En stillferdig og varm bok om Franz som flytter fra utkant-Østerrike til Wien to år før 2. Verdenskrig bryter ut. Mye av handlingen foregår i Franz indre hvor vi får ta del i hans tanker om en bestemt kvinne, om de betraktninger han gjør seg rundt de politiske strømninger i Wien i 1937/38. Og også hans vennskap med den gamle Freud.

Flere fine passasjer med livsvisdom som gjør godt å lese.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Serie for den yngre garde, noe tynt plott og ganske klisjéfylt. Alanya har tæl og friskt humør, noe som gjør henne lett å like. Det trekker også opp at i visse partier er språket glitrende. Jeg har sortert den som "high fantasy" ettersom også verden og stedene er fiktive, så det er muligens en glipp at noen her kjenner til syvsoverne på Selja; "sengen er for syvsovere".

Godt sagt! (0) Varsle Svar

En perle!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

"Never listen when they tell you that Man and the animals have a common interest, that the prosperity of the one is the prosperity of the others. It is all lies. Man serves the interest of no creature except himself".

Godt sagt! (0) Varsle Svar

En levende kropp er fantastisk. Men i samme øyeblikk som hjertet slutter å slå, blodet ikke lenger pumper og minner og tanker ikke lenger gnistrer innenfor hodeskallen, opphører den å være fantastisk og forvandles til noe som vi helst ikke vil behøve å sette ord på. Best å overlate det til vitenskapen. Og deretter jorden.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Personlig har jeg ikke noe i mot ebøker, mulig de også har den på ebokbib, men akkurat denne var tenkt som en gave.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sorg er en ganske underlig ting, vi blir så hjelpeløse i møtet med den.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Readninggirl20IngerKay NilsenMargrethe  HaugenPerSpelemannEivind  VaksvikJostein RøysetkriraBjørg L.RisRosOgKlagingsiljehusmorLeselenaGVMartinenErikEmilieskThomas KlakeggIngvild SMarianneBjørn  BakkenDun AenghusBjørn SturødMorten JensenIngeborgIngrid Urdal StøleLinn HaugJohn LarsenBjørn Erik Strand-HanssenEngelinSiv ÅrdalIngeborg GBenteJulie StensethMarie ØstvoldAkima MontgomerymoiraritaolineAnne-Stine Ruud HusevågTrond ØvergårdMalin