Du inspirerer meg. Tror ikke jeg har hørt om denne forfatteren før, vel tror jeg. Navnet har så fall ikke festet seg hos meg. Noveller er ikke noe jeg har lest noe særlig av. Må innrømme jeg er mer en sakprosa type + poesi. Du hører på lydfil. Er der god lyd når du lytter, fordi jeg hører ikke så godt selv om lyden står på fullt f.eks YouTube da har jeg en tendens til å dette ut eller slå på tekst.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Det var også mitt første møte med Guy de Maupassant, fikk et tips om at han måtte jeg lese, og det angrer jeg ikke på at jeg gjorde.
Det er riktig at jeg hører lydfil. Lyden er meget god, oppleser er Ranveig Eckhoff som leser utrolig bra. Så har du tilgang til Storytel, kan du høre hele 29 av hans beste noveller og noen romaner.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Eg las ei novellesamling med Mau Passant-noveller for mange år sidan. Hugsar særleg ei novelle som heiter A piece of string. Mau Passant er meisterleg.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Beathe SolbergmgeBertyJulie StensethKaramasov11Aud- HelenLinda NyrudChristoffer SmedaasGrete AastorpMarianne MIngeborg GHanne Kvernmo RyeHarald KPiippokattaTherese HolmSigrid NygaardBjørg RistvedtEgil StangelandPi_MesonStig TAneSynnøve H HoelMarteLailaTine SundalTatiana WesserlingTove Obrestad WøienTor-Arne JensenMalinn HjortlandJoakimIngridLabbelineBenteTheaElisabeth SveeDinaAkima MontgomeryMads Leonard HolvikIngunn SSigrid Blytt Tøsdal