Klikk på en bok for å skrive en omtale.

Viser 1 til 20 av 22777 bokomtaler

Vill, vakker, og våt.
Venneløs, men ikke viljeløs.
Vanskelig, men viktig.
Det er bare noen stikkord som beskriver livet til 16-åringen Danielle - og personligheten. Vil du vite mer om hvordan det går bør du lese boka. Obs! Sterke scener, en lilla katt og en pistol kan forekomme!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ferdig 1/4-13

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ferdig 21/12-11

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ferdig 1/1-12

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ferdig 8/11-11

Godt sagt! (0) Varsle Svar

En bok av den "nye" virkelighetslitteraturen som var mye debattert i fjor høst (2016). Gud taler ut er en samling anekdoter om forfatterens far Uffe Blendstrup, som starter da Jens er nyfødt og de flytter inn i nytt hus. Først var jeg usikker og ville egentlig avbryte boka siden det ikke er noe plott eller hendelsesforløp, men bare små historier om farens tildragelser og til han dør. Men når jeg fortsatte var det fordi Jens Blendstrup har en satirisk og språklig god stil som jeg likte. Ikke den værste boken med tanke på at historien er "sann". En dokumentarroman som jeg gir fire stjerner Pga språket. Ferdig 24/1-17

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Brukbart det her, ja. Forsto ikke alltid den logiske sammenheng mellom ting, litt lite forklart eller kanskje at potensialet ikke ble nyttet fullt ut. Men det er veldig fint å se fantasy for litt yngre lesere, jeg har sendt denne videre til guttungen min på snaut 12 år. Kan hende han blir forvirret, men historien var i grunnen god. Bare litt lite ambisiøs... ikke forfatterens feil at jeg er veldig kravstor til fantasy! Mitt første møte med sjangeren var tross alt med den evige mester, J. R. R. Tolkien, for et kvart århundre siden... :-P Tone Almhjell hører jeg gjerne mer fra.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

koselig ungdomsbok

Godt sagt! (0) Varsle Svar
Godt sagt! (0) Varsle Svar

Er det bare meg som ikke er full av lovord over denne boken? Dette synes jeg var tomt, tungt, kjedelig.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Lurer på hva han ville sagt nå.....

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Dette er ikke bare en historisk viktig roman, de fleste av karakterene i boken har også veldig sterke og komplekse personligheter. Jeg kjenner meg igjen i Hazel på mange måter. Anbefales !

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Finurlig og feminin litteratur på sitt ypperste :) Elsker kvinnene, alle plottene, det katolske, det morsomme, det triste, omgivelsene og alle overraskelsene ! Liane Moriarty er en jeg absolutt har sansen for :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Denne bør alle lese, den har ALT ! Sinnsyk bra humor, god historie, tårer kom på slutten..man blir så glad i Ove etterhvert <3
Filmen anbefales forøvrig også på det varmeste, lo og gråt om hverandre .

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Dette synes jeg var en helt nydelig historie, om Fred som gjør sin egen greie og ikke har så mye action i livet. Dette skal selvsagt endre seg gjennom boken. Synes den var perfekt balansert mellom nåtid og tilbakeblikk, kjærlighet, spenning og et godt språk. Har ikke lest Fie faller, men det kommer jeg til å gjøre nå.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Er redd dette ble den første - og siste Lalum- boken for meg. Ikke at den var direkte dårlig, men når man nærmer seg slutten av boken, - og bare skumleser for å bli ferdig; da er boken for lang og hele historien blitt en smule kjedelig. Men den var veldig lite blodig, og DET var positivt for meg, da.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Fascinerande bok om mann med tvangstankar, vil tru framstilinga er realistisk. Litt lang, men absolutt lesverdig. Godt språk. Ny forfattar for meg, og ei boka som fortener fleire lesarar.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

En bok som ikke ligner noe jeg har lest før. Akkurat det er jo fascinerende. Mye annet er også fascinerende med denne boka; vakre bilder, spennende fakta, fine setninger, overraskende tanker og betraktninger. Men det blir liksom for mye, den mister grepet på meg og jeg finner at jeg ønsker den var slutt snart. Og når den var slutt, så var det egentlig litt trist at den var slutt. Egentlig en bok man kan komme tilbake til og nyte på nytt i små porsjoner. En bok som øker summen av undring i verden.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Detta skulle vara en humorbok men var bara lite småtrevlig. En lättläst bok med enkla ord som ibland blev lite barnslig. Rätt ok i alla fall.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Handler mest om Bogen selv. Forventet noe annet.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Jostein RøysetCazaLinda RastenJan-Olav SelforsVencheEngelinGro-Anita RoenPiaChristinebjarnuRStina SønvisenBentPirelliToveMarit HøvdeSverre HoemBeathe Solbergtove NessTanteMamieIngunn SIngvild SAnjaTine SundalDemeterEnBokLeserMarit HåverstadVigdis VoldGuro BMy Criminal MindRita-Elin KleivenLillian WhitingmgeAvakriraannelinguaStian B. HopePia Lise SelnesLyriaKjetil AudsenArcticDwarfReidun Svensli