Klikk på en bok for å skrive en omtale.

Viser 1 til 20 av 35029 bokomtaler

When itinerant cave diver James Tighe receives an invitation to billionaire Nathan Joyce's private island, he thinks it must be a mistake. But Tighe's unique skill set makes him a prime candidate for Joyce's high-risk venture to mine a near-Earth asteroid - with the goal of kick-starting an entire off-world economy. The potential rewards and personal risks are staggering, but the competition is fierce, and the stakes couldn't be higher.

Isolated and pushed beyond their breaking points, Tighe and his fellow 21st-century adventurers - ex-soldiers, former astronauts, BASE jumpers, and mountain climbers - must rely on each other to survive not only the dangers of a multi-year expedition but the harsh realities of business in space. They're determined to transform humanity from an Earth-bound species to a space-faring one - or die trying.

©2019 Daniel Suarez (P)2019 Penguin Audio

Godt sagt! (0) Varsle Svar

"Her var det mange navn," var det første jeg tenkte, men plutselig hadde jeg kommet til side 130! Spennende så det holder, jeg ble revet med, men denne gangen gjettet jeg dessverre store deler av plottet alt for tidlig, det ble litt for innlysende. Og jeg synes slutten ble for "pedagogisk riktig" på et vis, men den holder til en firer.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Den får en femmer. Lurte litt på firer, grunnet litt for langtekkelig innimellom. Men boken gir en god ettertanke, den har et meget godt budskap, god fortelling og gode personskikkelser. Og ikke minst en must for mange for å forstå bedre hvordan det er å vokse opp i en innvandrer drabantby.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Boka hadde eigentleg eit br tema og innhald, men eg syns forfattaren skreiv litt dårleg. Spenningskurve var ikkje heilt slik den burde ha vore, og det var rett og slett kjedelig i første halvdel av boka. Anbefalast ikkje.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ei spanande og trist bok om Sanna som har mista mammaen sin, og må leve som den vaksne i huset saman med den sjuke faren. Ein spennande, dramatisk roman om kjærleik, svik og sorg.
( begynte å grine då boka slutta )

Godt sagt! (1) Varsle Svar
Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (0) Varsle Svar

Eg veit ikkje om eg enno er litt ung for denne, men eg syns denne boka var uendelig trist og veldig lærerik. Eg vart rørt og opphissa, og eg leste den ut på to dagar.

Boka er litt annleis fordi Cathrin skriv på sin enkle, naive måte sidan ho berre er fem år. Den handler om Chaterin som er ei jente på fem år. Ho vert misbrukt av faren sin både seksuelt og voldelig. Dei lev i ei tid etter krigen, der prester har mykje status og respekt. Chaterin er ikkje redd for å fortelje familien om handlingane til faren, men det er vanskelig å bli trudd på sidan han er prest.

Denne boka var meget bra og eg anbefaler den om du ikkje har noko anna å lese på. Slutten kunne vore betre...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Dette såg ut som ei spennande bok både på framsida og baksida, men eg må seie at eg gjespe meg gjennom den. Eg trur ikkje eg vil anbefale denne til nokon, sjølv om eg syns det var eit godt budskap! Forfattaren skreiv på ein litt annleis måte, og eg skjønte ikkje alltid samanhengen. Denne boka vart ikkje lest ferdig...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

For en skildring av en persons indre, et liv som ikke ble som man hadde tenkt, og valg man må bære med seg resten av livet, uansett. Et nydelig språk, så enkelt fortalt, så vakkert.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Nurse who has a Indian herbal remedy for cancer.

"If you want to read about an amazing woman who just wanted to
help people, this is the book to read.
If you want to see how political the medical establishment is
when it comes to natural treatments, this is the book to read.

This kind of thing has been going on A LONG TIME.
It seems the medical establishment would rather people die using
their treatments, than live using a natural treatment."
 

For more than 50 years, Rene Caisse, a nurse in Canada,
successfully treated thousands of cancer patients

with a simple herbal formula
that was discovered and first used long ago
by the Indians. Rene Caisse brewed the herbs into a tea
that she called Essiac
 

"If you are interested in alternative medicines this is a
must read.
The story of a nurse who has a Indian herbal remedy for cancer.
The struggles she goes thru trying to get the medicine approved

and how she can not treat people who need it.
This is the treatment I would use."
 

( Fra omtaler )
( - mer her - )

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Suggererende!!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Dette er altså noko av det beste eg har lese. Boka er utfyllande, romantisk og du kjem aldri til å klare å legge frå deg når du først har begynt! Målgruppa for boka vil eg seie varierer ut ifrå interesser og eg meiner personlig at den passar for alle som interesserer seg for drama og romantikk. Hovedmålgruppa er kanskje meint for ungdommar eller unge vaksne.
Forfattaren skriv på ein fantastisk god måte, og vi klarer å forstå og leve oss inn i ein kvar situasjon. Denne får ein sekser frå meg!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Denne vart eg litt skuffa over etter mykje bra kritikk. LItt for privat enkelte partiar, og ganske pratsam. Men også ein del kloke refleksjonar og tankevekkande til tider.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Absolutt lesverdig biografi om Magnhild Haalke, godt skriven

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Heloise Kaldan er journalist. En dag får hun brev fra Anna Kiel som er ettersøkt for et drap tre år tidligere. Ingen vet hvor hun befinner seg. Heloise graver i saken sammen med politimannen Erik Schäfer, da enda en person blir drept. Mye tyder på at Heloise også er i fare.

Dette var en ny forfatter for meg, og jeg ble ikke skuffet. God og lettlest historie med et godt driv. De to neste bøkene hennes befinner seg i lesehaugen min, og jeg gleder meg til de står for tur.

Les hele omtalen her

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Roman nr. 8 i serien om familien på Jalna leste jeg i august 2019, og det var på tide å lese nr. 9: Ung kjærlighet.

Vi følger familien et år. Handlingen foregår på slutten av 1920 tallet. Romanen starter med at Finch, som arvet pengene etter bestemoren Adeline, fyller 21 år, og får hånd om arven. Han deler rundhåndet med sin familie. Blant annet tar han med seg onklene Nicholas og Ernest for å besøke tanten Augusta som bor i England. Der møter han kjærligheten. Romanen slutter med at en ny Whiteoak blir født på Jalna, sønnen til Piers og Pheasant.

Det er avslappende og koselig å lese om små og store dramaer i familien, romaner som jeg første gang leste da jeg var barn. Har tatt frem bok nr. 10 slik at det ikke går et år til jeg leser neste bok i serien i mitt nostalgi-prosjekt. Det er som å møte en venn det er lenge siden jeg har sett, som jeg har gode minner om, og der til min overraskelse ingenting er forandret mellom oss. Dette sier ganske mye hvor mye bøker har betydd og fortsatt betyr for meg.

Godt sagt! (2) Varsle Svar
Godt sagt! (0) Varsle Svar

Usentimental og spenende thriller

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Litt usikker på om jeg skulle kategorisere denne som krim eller drama, men jeg endte på drama. Absolutt et spennende tema rundt en reell problemstilling, hvem er egentlig de som skjuler seg bak en profil på et sosialt medie? Men jeg synes boka blir for lett og usannsynlig, jeg tror liksom ikke på hverken historien eller løsningen.
Terningkast 3.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

RandiAmoiraIngvild SLeseaaseVannflaskeØyvind BjørnerudAnniken RøilAvatuhamreDolly DuckBeathe SolbergKirsten LundTonesen81Steinar JøsokTormgeLibraritas vTorill Elisabeth RevheimTor Arne DahlIngunn SAnne Berit GrønbechLilleviMarit AamdalOleIngunn ØvrebøGro Anita MyrvangAliceInsaneKaroline in WonderMarit Håverstadkjell kHegeIdaHilde H  HelsethHeidi Nicoline ErtnæsHildaSolgunnNeda AlaeiToneEgil KristiansenNina J.B.