Jeg har 6 bøker som jeg skal prøve å lese i påsken.

2 fra PopSugar ReaCh - Mysteriet Ingeborg Køber - en sann historie om spiritisme, kjærlighet og et mulig mord for punktet 'A book about a family'. La den til idag når jeg gikk over begge listene (pop & GR) for å se om boka passet på et av punktene jeg hadde åpne; og Annabelle for punktet 'Two books that share the same title (1)'. Har også en Casino Grøsser med samme tittel. Skal i hvert fall komme i gang med den.

2 fra Goodreads ReaCh - Star wars character encyclopedia for punktet 'A book from one of the top 5 money making genres (romance/erotica, crime/mystery, religious/inspirational, science fiction/fantasy or horror)' som jeg leser på av og till når jeg bare har kort tid på meg; og Draug for punktet 'A book with a weird or intriguing title' siden dette er et norsk fenomen, selv om baksideteksten kaller Draugen norgens svar på zombies.

Og de 2 siste er London Urban Legends - The Corpse on the Tube and Other Stories som jeg har lest et par kapitler i etter å ha lest UL om Skottland og Dublin, men la til side for å lese Doctor Who. Har en til å lese i samme serie om Kent og en på ønskelista om Bristol. Den andre er en bok som forfaller på biblioteket etter påske, Dommedagsfjellet - Tafjord 1934.

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Viser 9 svar.

Jeg fikk lest meg igjennom en god del fine krimbøker i påsken:) Men særlig
Førti dager uten skygge av Truc- gjorde veldig godt inntrykk på meg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sjølv om eg har lese ei ok krimbok no i påska, så har Mamma er en gåte bergteke meg fullstendig!
Forfattaren er lege i Norge, og fortel om kva som gjorde at ho fekk ei altoppslukande interesse for å forske på autoimmune sjukdommar generelt - og leddgikt spesielt.
Ho fortel på ein måte som gjer det lettlest og svært interessant.
Denne anbefalar eg- dei fleste kjenner nokon som er ramma av leddgikt/ revmatisme.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

"Catch 67. Ideene bak debatten som splitter Israel" er lesestoff etter den lange, italienske lunsjen vi har unnet oss etter en liten økt med hagearbeid. Så fint vær, og scilla er på vei overalt i plenen. Boka har jeg allerede gitt en sekser, det fikk den for forordet. Tror at denne boka vil bidra til å øke forståelsen av den "missing link" som har vært mellom jødisk tradisjon og historie, og det som nå skjer i Israel, som jeg alltid har hatt vansker med å få til å henge sammen. Den enkleste oppsummeringen, etter bare 65 sider, er vel at israelerne er uenige seg imellom, og nå begynner jeg å forstå hvordan det konkret gikk til. Denne boka er kort og konsis, og den ble en brannfakkel da den kom ut i Israel i 2017. God påske til alle bokelskere.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Vi har hjemmepåske, akkurat som vi pleier. Men vi prøver å få til en del dagsturer og med fantastisk vær blir det uansett mye utetid og lite lesetid. Men innimellom rekker jeg å lese videre i Kaptein Nemos bibliotek. Jeg sleit en liten stund og vurderte å gi opp men klarte ikke helt å legge den fra meg så den får nok følge meg gjennom resten av påsken.

God påske alle bokelskere!

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Jeg har sittet ute i sola og lest i dag :-) Så deilig :-)

Og nå i kveld leste jeg siste side, og avsluttet dermed Lewismannen av Peter May. Jeg synes denne var minst like bra som hans forrige, Svarthuset.

Og jeg lurer jammenmeg på om jeg fortsetter med trilogien, og går rett på den siste: Lewisbrikkene i morgen. Ja, jeg gjør det :-)

God påske alle :-)

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Jeg har i kveld lest ut Den forbudte elven av Chigozie Obioma som hadde lagt vekk for en liten stund, men begynte igjen nå. Det var mye bra i boken og noen mindre bra. Tilslutt endte jeg på terningkast fire for godt språk og handling, men ikke alltid like spennende å lese. Likevel var dette en rørende historie jeg vil anbefalt videre. Ellers får jeg se hvilket lesestoff jeg velger neste. Tenker også å tilbringe litt tid ute i det flotte påskeværet vi har fått.

Ønsker alle en flott og rolig påskehelg med bøker eller uten, god påskehelg :)

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Jeg og lillegutt storkoser oss med påskeferie hos mine foreldre på Romerike. I dag har vi vært på hyggelig grilltur i skogen med en annen barnefamilie. Man kan virkelig ikke klage på påskeværet her i år, i dag hadde vi 17 grader og strålende sol. Nå er kvelden her, lillegutt er lagt og jeg har inntatt sofakroken med Velkommen hjem av Ninni Schulman. Jeg har i løpet av de siste årene fått stor sans for bøker av den forfatteren, så jeg satser på en god leseopplevelse denne påsken.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Jeg har ikke all verdens tid til lesing i påsken, men prøver å lese Guden for små ting mellom slagene.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Har mye fri i påsken, så lesing blir det. Kan hende delvis utendørs siden været er upåklagelig, - 19 i skyggen i dag. Lesestoff er det ingen mangel på, har mye å velge i, både fra egne hyller og bøker fra biblioteket. Blir nok både skjønn- og faglitteratur. Ellers blir det en del fysisk fostring i vårværet.
God påske til alle :)

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Harald KHeleneThomas KlakeggAnn ChristinMantenTralteKaroline RøyskattAndreas Bokleseringar hKaramasov11Tone HLise MuntheGrete AastorpKristin F. JørgensenRolf IngemundsenLinnEster SVannflaskeBjørg Marit TinholtSilje HvalstadTorill Elisabeth RevheimHelge-Mikal HartvedtMarianne KesselAnneWangMette-MAstrid PedersenKorianderLilleviRufsetufsaSimen "Boktimmy" IngemundsenArne SjønnesenRandiKristine87MariesverdenSiljeKaroline in WonderHeidi BBJulie StensethMonica Carlsenkjell k