Litt seint ute med helgeinnlegg, helgen er jo nesten over egentlig. Men jeg savner alltid helgetråden hvis den ikke er den. Denne helgen har jeg brukt mye tid til reise og forsinkelser fra reiser. Jeg fikk lest mye på flyet Sherlock holmes det første samlet bind av Sir Arthur Conan Doyle, noe jeg reagerer på er noe av utsagn som ble gjort i boka om andre nasjoner i forhold til om dette ville vært utgitt slik i dag uten tilleggskommentar slik det ble i 2002. Likevel er bindet fortsatt spennende, veldig kultur rikt og noe av historiene er spennende, noe presentere mye av tidligere engelsk kultur.

Håper alle hadde/har en god helg og fikk kose seg med bøker i helga :) Ha en god søndag :)

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Viser 14 svar.

I helga leste jeg "Haiene" av Jens Bjørneboe. Ei kanonbok, og faktisk ganske greit å lese denne rett etter å ha lest "Moby Dick" av Herman Melville (som jeg nettopp har lest).
Nå leser jeg "To søstre" av Åsne Seierstad. Etter det blir det den relativt ukjente boka "The Library At Mount Char" av Scott Hawkins. Gleder meg litt til den, selv om det i utgangspunktet kanskje ikke er helt min type bok ...

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Haiene er en fantastisk bok - Bjørneboe på sitt beste!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Både Haiene og Moby Dick har jeg lest og likte begge veldig godt. To søstre har jeg også lest og likte den veldig godt, lest den vel ut på en natt. Den andre har jeg ikke hørt om som du nevner, håper du får en fin uke og god lesning :)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Takk for at du fiksa helgetråd.

Helga har vært supertravel, men eg fekk tid til å fullføre lesesirkelboka The Old Man and the Sea. Etter 6 veker med uvanleg mykje jobbreiser så ser det ut for å roe seg litt no. Derfor har eg tatt fatt på ei bok som krev litt konsentrasjon og kanskje også litt tid, nemleg Kjærlighets veier, siste bindet i Nattens Brød av Johan Falkberget.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Flott å ha fullført boka da. Hørtes ut som en bra ting å ta de tunge bøkene som krever konsentrasjon og tid, om sommeren. Håper det blir verdt sin tid og konsentrasjon, ønsker deg en god uke :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

"kosentrasjon" var sikkert ein skrivefeil, men det kom veldig heldig ut, for ordet passar perfekt til denne boka.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Ja, dette er feil godt at du er oppmerksom, det er nå rettet opp :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Denne helgen leser jeg "Dronen",av Unni LIndell,Uthevet tekst,har akkurat startet¨,er spennende. Lenge siden jeg har lest noe av Lindell, på tide å ta frem en drivende god krimdronning.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Dronen synes jeg var nervepirrende og så spennende, håper du faller i smak hos deg også, ha en god søndag :)

Godt sagt! (2) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Jeg tilbringer helgen på jobb, det er så mye som må gjøres før jeg skal ta ferie på torsdag. Men da er det perfekt med lydbøker. Nå hører jeg på Forstå barnet ditt av Stein Erik Ulvund. Hjemme leser jeg papirboken Mord etter alfabetet av Agatha Christie. Ønsker alle en fortsatt fin helg!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Lydbok er alltid herlig og avslappende. Hørtes ut som en god kombinasjon med forskjellige bøker. Ha en fin helg fortsatt :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

En riktig god søndag til deg og! Jeg er på ferie, og har tatt med meg Anna Karenina av Lev Tolstoj. Den er stor, så det er den eneste boka jeg leser akkurat nå.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Tusen takk. Jeg brukte selv veldig lang tid for å lese ut Anna Karenina, men det var verdt all tid. Håper du liker den også :)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

FragmenterCarolineTone SandvikTrygve JakobsenHarald KPär J ThorssonGVLene AndresenGrete AmundsenBoktimmyJulie StensethReadninggirl20Jostein RøysetKarianne KrogstadBjarneTor Arne MyklebustBjørg L.edgeofawordVildeIdamgeTanteMamieNils PharoLinnTor Arne DahlMariaRos-MariMari Nordø LommelunEli SeimBjørn  BakkenBjørn Erik Strand-HanssenKristine LouiseAnne-Stine Ruud HusevågMarianne KesselelmeTuridHegeFrode TangenThomas KlakeggJan Erik  Olsen