Første adventshelgen står for tur. For noen er sikkert sprøtt å tenke på at året har gått i den duderende fart. For meg er helt passelig egentlig tempo det går. Denne helga skal jeg fortsette i En bønn for Owen Meany av John Irving.

Hva leser dere denne helgen :)? Ha en god helg :)

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 27 svar.

Ble ferdig med den sjuende boka i Faktaserien, og den heter Verdens største byer. Bra serie fra år 2 000, og den er over 25 bøker ialt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

25 bøker er en del da. Håper du hadde en fin helg :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

ikke på en gang da, og har lest bare sju

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sju er en god start :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

En helg med litt lesing videre i boka Grensen, og mer tid brukt til advent. Advent er en koselig tid synes jeg. Jeg liker advent bedre enn jula :) Ingen forventninger, bare kos.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

hvis det er den av Erika Fatland,. så er den bra, Mye artig humor i den, og det samme med Sovjetistan.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Koselig, håper du har fin søndag :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Noe av det hyggeligste med adventstiden for min del, er masse håndball på tv! Kjempestart av de norske jentene i går, gleder meg til fortsettelsen! Ellers har helga gått til julebord, årets første i går og flere i vente i ukene som kommer, det er hyggelig.

På boksiden er jeg ikke i julemodus om dagen, men dypt inne i mafiaverden i ‘Gudfaren’. Faktisk aldri lest boka før, kun sett filmene. Nærmer meg slutten, boka er overraskende god!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Håper du har en fin søndag :).

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Denne helgen leser jeg videre i The Time Machine av H. G. Wells. Beklageligvis opptar arbeidet mitt mesteparten av tiden min denne helgen, og jeg er ikke den som leser raskest av folket, så jeg er glad så lenge sidene passeres, om enn kun et par om dagen. Boken er dessverre ikke en førsteutgave eller en tidlig utgave; den er publisert av Ren Kitap i år, et lite tyrkisk forlag. Siden jeg bor i Tyrkia for tiden, er det svært vanskelig å få tak i eldre engelsk litteratur, selv via Internett. Det aller meste blir oversatt til tyrkisk og modernisert her. Dessverre, i tillegg, er ikke utgaven jeg leser en utgave som det har blitt gitt mest tid til for å utvikle et presentabelt stykke litteratur; skrivefeilene er til stede og formateringen er inkonsekvent. En gjengående synd når det kommer til "om-oversatte" engelske verk i Tyrkia. Fortsatt ser jeg potensialet i det originale verket så langt jeg har kommet inn i boken, Wells skriver bra og jeg tror jeg kunne likt førsteutgaven eller en tidlig revidert utgave ganske så mye.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Håper du hadde en fin lesestund :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Den har jeg lest. Artig bok å lese så mange år etter at den er skrevet. En klassiker.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Godt å høre at den er bra anbefalt. Må ærlig innrømme at jeg sjelden leser en bok med opprinnelse i vårt århundre. Gleder meg meget over det som var.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg er en av dem som synes dagene og ukene har gått alt for fort dette året. I mitt hode er det ennå 2-3 måneder til jul. Men kalenderen viser noe annet og adventsstjernene er plassert i vinduet. Denne helgen leser jeg Perlesøsteren av Lucinda Riley. Bok fire i historien om de syv søstre. Jeg koser meg virkelig med disse bøkene.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Perlesøsteren er så god, du kan virkelig glede deg til månesøsteren. Denne høsten har jeg lest mye av Lucinda Riley, kan ikke få nok. Så har måttet tvinge meg litt utav hennes verden for å lese litt annen litteratur også. Gleder meg sånn til Solsøsteren kommer. Kos deg med lesing;)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Koselig med adventsstjerne og håper du har fin søndag :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hei. Så var det helg igjen. Denne helgen skal jeg fullføre dyrene i Afrika, som jeg har holdt på med i evigheter. Jeg må innrømme at den boken er svært så spesiell. Jeg holder også på med helsesista #vågåvære, Gileads døtre av Margareth Artwood. På søndag starter jeg med Snøsøsteren av Maja Lunde. Den boken har jeg hatt lyst å lese lenge. Bestilte mange bøker på biblioteket og plutselig kom alle på en gang, det er så typisk. Jeg har aldri holdt på med så mange bøker på en gang, men det er greit å ha litt å velge i. Håper dere får en fin helg.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Jeg begynte også på Snøsøsteren av Maja Lunde i dag :) Leser den som en julekalender med ett kapittel per dag. Lurte også på å lese andre bøker som er med på å gi julestemning, noen som har noen forslag?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg er veldig glad i Josten Gaarders bok, ‘Julemysteriet’. Fin lydbokversjon av denne også.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Ja det er mye spesielt i den boka, noen vil jo kalle den for kontroversiell, synes du den er det? Jeg synes var mye merkelige påstander som kommer frem i boka som jeg tenkte mhm dette ble bare rart. Jeg vil ikke kalle den kontroversiell fordi den sjokkerer meg ikke på den måte og virker som Loe ønsker å provosere en. Håper du får en fin helg med alle bøkene :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg er helt enig, det virker som han prøver å provosere skikkelig. Jeg har ikke lest noen av de andre bøkene hans, men dette er ekstremt spesielt. Jeg er jo dyreelskere og jeg har jo ledd litt av de «komiske» hendelsene, samtidig gjør det litt vondt i hjerterota på dyrenes vegne. Jeg har mange ganger tenkt hvor langt skal du dra dette her nå, går det virkelig ann å dra dette lengre, og det gjør det. Hvor i alle dager har han fantasien fra har jeg tenkt på. Jeg har hørt at han er en god forfatter, men denne boken er så spesiell at jeg vet ikke hvordan jeg skal ordlegge meg for å forklare. Det var en meget spesiell leseopplevelse og jeg lurer jo litt på hva som skjer videre.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja dyrene blir ikke så godt behandlet, noe av boka er morsom, men noe ristet jeg bare på hodet av. Han har skrevet bedre bøker, men ofte ønsker Loe å provosere og få leser til å tenke om. Håper du får en fin helg :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jada, rettssaksdramaet til Persson Giolito blei dytta inn på favorittlista mi. Når jeg sjøl sitter som meddommer i lagmannsretten har jeg ofte lurt på hva som gjorde at hendelser og situasjon blei som de gjorde. Måten som Størst Av Alt er skrevet på parkerte meg fullstendig! Etter det har jeg lest boka om Oddny Miljeteig og atter en gang Olav Angell sine haiku-dikt fra 90-tallet. Nå har jeg begitt meg inn i Elling sin verden. Kjempestart!

Denne helga er det fotballdommersamling på Voss. Ønsker folk og fe ei flott helg og ei lang og lesbar uke :-)

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Herlig med ny bok på favorittlisten, alltid kjekt, interresant. Elling sin verden er gøy å være i da. Håper du får en fin helg :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja, så er det plutselig advent, og denne helga skal visst bli ei skikkelig ruskehelg her i Trøndelag, med masse snøfall og mye vind. Denne helga er det faktisk ingen fastlagte planer, litt deilig noen ganger det også. Da er alt liksom åpent, og alt kan skje.

Jeg tror jeg skal bruke noen gode timer inne i ruskeværet med en god bok eller to :-)

Denne helga leser jeg Shazia Majids Ut av skyggene. Hun har tatt utgangspunkt i sin egen mors historie, og skrevet om de 1.generasjons innvandrerkvinnene som kom til Norge tidlig på 70-tallet. Grundig og godt dokumentert, og veldig interessant.

På øret hører jeg for tiden på Jan Grue og Jeg lever et liv som ligner deres, så jeg er også der i virkelighetens verden. Her har jeg ikke kommet så langt ennå, men det virker hittil interessant.

Og så har jeg denne uka blitt ferdig med Popsugars leseutfordring! Juhuu!
50 bøker i ulike sjangere og kategorier krysset i år! Det har vært en morsom, men til tider utfordrende reise. På et tidspunkt holdt jeg på å gi opp, fant ikke bøker jeg hadde lyst til å lese, men fant massevis som ikke passet inn i noen punkter.
Plutselig løsnet det likevel, og ved hjelp av gode tips her inne, samt å løse de 'verste' punktene med litt tynne bøker, så er jeg i mål!
Her er boklista mi, om det er av interesse for noen.

Ønsker dere alle ei riktig god adventshelg :-)

Godt sagt! (6) Varsle Svar

'Jeg lever et liv som ligner deres' var en utrolig bra bok synes jeg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Været har i hvert fall en del vinter i seg tenker jeg. Ja åpenhet i helga er herlig istedenfor å stresse seg gjennom helga. :). Ut av skyggene er bok jeg kanskje skal sette på leselisten til neste år, eventuelt skal i hvert fall tenke på det. Lydbok er herlig å kunne høre på i tillegg. Veldig gøy å bli ferdig med utfordring, gratulerer så masse med det :). Håper du får en fin helg :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

andreas h. o.Harald KsvarteperSaraHegeFrank Rosendahl SlettebakkenMyStoryINA TORNESReadninggirl20RandiABjørn SturødGitte FurusethTorAneToveKaroline RøyskattLene AndresenSverreEli HagelundGro-Anita RoenVibekeLibraritas vBabynemiLeseaaseMarit HåverstadIngunn STone Maria JonassenRufsetufsaIdaMarianne  SkageAnneWangHanneMorten Bolstadingar hSynnøve H HoelSiljeKristine LouiseBerit RKristinMcHempett