Nå er vi nesten på slutten av november, for noen har året nok gått fort i perioder og for noen har nok året gått seint i perioder. Akkurat nå går livet sånn sakte ventemodus hos meg dessverre, men av og til er det sånt. Jeg har i hvert fall fortsatte i kveld å lese på En bønn for Owen Meany av John Irving som alltid har fått gode kritikker og mye skryt. Jeg selv har lest en bok av Ivring som jeg likte veldig godt nemlig I en og samme person. Jeg liker også bok En bønn for Owen Meany så langt som jeg er kommet. Han beskriver menneskelige relasjoner, tro og politiske hendelser i boka på utrolig god måte.

Hva leser dere denne helgen? Håper alle får en fin helg :)

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Viser 17 svar.

Denne helgen leser jeg Oppgjør i Jungelen av Wilbur Smith, en spennende krim fylt med action og mye spenning, dette lover bra, var en tur i butikken, og skulle egentlig bare handle mat, men endte opp med en bok også.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Krim og mat er bra i helga også. Håper du får en flott helg med boka og mat :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hei..Eg var så heldig at eg fekk henta Før plogen din... av Olga Tokarczuk på biblioteket i dag. Skal starte på den no i ettermiddag. Håper det vert triveleg, har det iallfall triveleg her i godstolen med fyr i omnen og lys på bordet!
Elles så har eg somla meg til ei som har stått lenge på vent i bokhylla: Saganatt av Frode Grytten. Har vore eit artig møte til no - har ledd høgt meir enn ein gong!

Ha ei god helg!

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Utrolig gøy, si gjerne ifra om du likte den. Har lest løperene av Olga Tokarczuk. Håper du får en fin helg :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg synes ukene bare flyr avgårde for tiden - tenk nå er det snart advent!

Og heller ikke denne helga blir det mye tid til lesing, tror jeg. Mye sosialt samvær for tiden, og da får boka ligge.

Men i formiddag leste jeg ut Voksne mennesker av Marie Aubert. En liten fin bok, som jeg opplevde at handlet mye om sorg. Sorg over ting som ikke ble noe av, og sorg over å ikke bli sett og anerkjent som den man er.

Neste bok ligger klar, jeg har gledet meg lenge til Alt er mitt av Ruth Lillegraven. Endelig skal jeg ta fatt på den, og jeg gleder meg!

God helg alle sammen :-)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Ja for noen har det gått fort i hvert fall. Ja det er liten fin bok enig i det. Håper du får en fin helg :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Nå er det lenge siden jeg har deltatt i helgelesningstråden. Leselysten har gått litt opp og ned i høst, men nå er den heldigvis på topp igjen. I dag har jeg startet på Skyggesøsteren av Lucinda Riley. Dette er den tredje boka om De Syv Søstre. De to første bøkene ble lest i rekordfart, og jeg er glad jeg har bok fire og fem liggende klare.

Ønsker alle en fin helg! :)

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Kjekt å høre fra deg igjen :). Jeg har kun lest bok nummer en i Skyggesøsteren, ville du anbefalt nummer to :)? Håper du får en fin helg :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Etter min mening var ikke bok nummer to like bra som den første. Men så må det også sies at jeg hadde ganske store forventninger til bok nummer to. Både siden jeg likte den første boka så godt, og i tillegg er mye av handlingen i boka lagt til Norge

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja, jeg hørte at den er lagt til Norge derfor ble jeg veldig nysgjerrig på den , da tror jeg venter litt med å lese den. Har veldig mye som vanlig på leselisten, så om det skulle bli tomt for ideer vet jeg hva man kan ta fatt i :) Takk for tilbakemelding :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg ble ferdig med en bok av Jens M. Johansson i går kveld, så da er jeg klar for Lars Saabye Christensen og "Byens spor". Den jeg leste ut i går het "Lavterskeltilbud" og var ganske fornøyelig. Byens spor-trilogien virker også fin. Jeg skal også lese en stortingsmelding som heter "Tett på" og sier noe om min arbeidshverdag fremover, i helga. Det vil nok ta en del tid. Så har jeg tenkt å lytte til Middlemarch, når det faller seg slik. For eks når jeg lufter hunden, og det skal jeg gjøre akkurat i overgangen fra natt til dag, for det må være den beste starten på en ny dag. Alt i alt en fin helg.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Kan virkelig anbefale Byens spor, fantastiske bøker. Jeg leste de to første bøkene i sommer og håper den tredje blir å finne under juletreet

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Har selv også lest de to første bøkene som deg og må si meg enig med deg :)Håper ønsket ditt blir oppfylt :). Mine mor fikk alle tre bøkene til bursdagen sin og hun har ikke lest dem. Jeg venter på bok tre selv fra bibliotek, men har cirka 2 måneder med ventetid igjen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

For meg hørtes det ut som varierende helg med både det ene og det andre. Håper du får en fin helg med bøker og hunden din :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hei igjen. Da var det fredag igjen. Denne helgen holder jeg på med venneforespørsel av Laura Marshall. Jeg bestilte masse bøker på biblioteket noe for 3 mnd siden og det slår ikke feil at jeg nå sitter med 4 bøker som jeg må lese på en mnd. Blant annet #vågåvære av helsesista, Gileads døtre Margareth Artwood, om jeg bare hadde visst - Bjørg Aftred, Else går til psykolog. Så har mye å velge mellom. Holder foresten på med dyrene i Afrika av Erlend Lie, jeg har bare måtte ta pause for den er drøy. Så har litt å ta tak i. Gleder meg veldig til fortsettelsen på Tjenerinnens beretning. Håper dere får en strålende helg, så får vi håpe at solen snart titter frem

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Ja fire bøker er en hel del da, men så flott at du endelig har fått bøkene du har ventet på da. Mye venting på bøker, det gjør jeg også for øyeblikket. Håper du får en fin helg og liker fortsettelsen på Atwoods bok :).

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Akkurat som jeg gjør det.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Egil StangelandKjetilTine SundalsveinLisbeth Marie UvaagMorten MüllerVannflaskeBenedikteKarin  JensenAnn ChristinbandiniAnneWangEli HagelundSol SkipnesgretemorStine SevilhaugHeidi LIngunn SPer LundStig TAnitaIreneleserHarald KTone SundlandHilde H HelsethIngvild RosslundHanne Kvernmo RyeJulie StensethBeathe SolbergKirsten LundChristoffer SmedaasRandiAstrid Terese Bjorland SkjeggerudMarianne MBjørg Marit TinholtJarmo LarsenEllen E. MartolMonica CarlsenBjørg L.Tove Obrestad Wøien