Det er fredag. Jeg leser fortsatt den samme boka som sist helg: "Mordene i Gorkij park". Det fine været her i Trøndelag betyr mer hagearbeid enn lesing. Det er sikkert noen som har dårlig vær eller mye snø, og dermed kan sette seg ned med bedre samvittighet. Håper alle får en fin helg, og at dere leser gode bøker.

Godt sagt! (9) Varsle Svar

Viser 39 svar.

Jeg har klart å legge inn samme bok 2 x , og lurer på hvordanman fjerner den ene?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Trykk en gang til på det grønne feltet under selve bildet, og så forsvinner den fra samlingen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hei Da forsvinner alt, men for likevel beskjed om at denne boka ligger inne, og kan ikke legge inn nye titler i den serien...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Snart ferdig med boka til Petter Skjerven om Kroppsspråk. Mye rart der gitt..

Godt sagt! (2) Varsle Svar

I positiv betydning, eller?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Vi har fått smak av sommer og t-skjorte vær. Helt fantastisk! Så i dag er det dugnad etterfulgt av kake vi har vunnet i vår avdeling av dyrebeskyttelsen. Veldig gøy å ha blitt stemt fram av andre på facebook.

Jeg leste ut Nigger på fredag og har tatt fatt på En bønn for Owen Meany. Sistnevnte har fått velig gode omtaler her på bokelskere. Håper den tar seg opp etter hvert, syns det har vært litt vel mye slektshistorier til nå.

Ønsker dere en fin søndag.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Jeg likte ihvertfall Owen Meany nesten like godt som jeg likte Garp.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg måtte gi opp. Jeg kjente jeg kjeda meg under lesing og med flere hundre bøker på leselista er jeg blitt flinkere til å gi opp bøker om ikke gir meg noe.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det gjør du rett i, selvomvi kanskje ville gitt opp ulike bøker.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Helt enig med deg, Karen. Jeg liker også Owen Meany veldig godt – men det er liksom ingen av Irvings andre bøker som når helt opp til Garp …

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Denne helgen begynte jeg på en av de innkjøpte bøkene fra årets mammut-salg: "1945. Hat. Hevn. Håp." av Alf. R. Jacobsen.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Så langt har ikke jeg kommet. Heldigvis kjøpte jeg bare bøker jeg har lest før.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Her i Hammerfest startet helgen med et helt fantastisk fint vær på fredagen. Temperaturen var ikke så mye å skryte av her i nord, men vi hadde sol fra knallblå himmel, og da er vi veldig fornøyde. I dag derimot har det vært mest overskyet og vind, dagen har gått med til litt jobb + innkjøp av bursdagsgave til lillemann som blir 2 år i påsken. I kveld leser jeg Harry Potter og Dødstalismanene av J.K. Rowling, dette er den sjuende boken i serien om Harry Potter.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Vi ser faktisk på Harry Potter og Mysteriekammeret nå. Skummelt.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det er lørdag, og jeg sitter og koser meg ute i sola i huset mitt i Piemonte, Italia. Naturlig nok mye å drive med her som ikke er relatert til lesing :-) Jeg leser 'Vann til elefantene' av Sara Gruen når jeg finner tid til det. Jeg har plukket den ut av to grunner. Den ene er at jeg følger en leseutfordring på mitt lokale bibliotek, hvor man skal lese bøker fra eller med en forfatter fra et bestemt land. I april er landet Canada. Boka passer også inn i planen min for Popsugar reading challenge, som en av bøkene som har over en million vurderinger på Goodreads. Jeg har ikke kommet så langt, så det er vanskelig å få noe inntrykk foreløpig.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Å, du er vel en heldig bokelsker.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg leser Kraften av Naomi Alderman denne helga. Virker bra :-)

Men antakelig blir det lite lesing denne helga. Så mye annet som skjer ..

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Har ikke hørt om den, si fra hvis den er god.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja, den er god :-) Spesiell, og morsom. Og tankevekkende.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Her er det nydeleg vær! Tjuvstarta værnytinga i går med ein lang tur i skog og fjell, med lydbok på øyret - Peter Swansons "Den tikkende kvinnen". Ser at boka ikkje har fått særleg gode tilbakemeldingar, men eg koser meg - foreløpig - godt med ho likevel, mykje på grunn av dyktig opplesar.

Elles starta eg laurdagen med å lese ferdig "Fried Green Tomatoes at the Whistle Stop Café". Og tenker å sjå filmen også etterkvart. Spendt på å sjå korleis dei har fanga historien på skjermen ettersom boka hopper veldig frem og tilbake i tida, og også forteller deler av historia via avisutklipp osv. Likte boka, men ikkje like godt som eg håpte. Trur rett og slett kanskje eg ikkje var i riktig humør. Syntes óg det var litt for mange namn/karakterar å halde styr på. Syntes og det blei litt for usamanhengande med så mykje fram og tilbake i tid.

Så no må eg finne meg ny bok - hadde mange på lista mi klar, men brått frista dei ikkje likevel og eg tok litt på måfå fram boka "Gåten" av Jesse Burton - så det blir nok neste bok ut med mindre humøret endrar seg drastisk i løpet av dagen. Ein laurdag som byr på ein klatreøkt, middag ute og "Gratulerer" med Else Koss Furuseth - ikkje mykje tid til overs for lesing i dag, men andre ord.

Sundag er eg aleine heime heile dagen, så foruten ein god tur ute i vårlufta, blir det nok ein god og lang lesestund også.

God helg! =)

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Så den filmen for mange år siden, det var en typisk jentefilm. I positiv betydning.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Filmen er nydelig, en av mine favoritter!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Lest ferdig Vårofferet av Lars Mytting og den var bra. Nå har jeg startet på Den forbudte elven av Chigozie Obioma, en bok fra Nigeria på 1990- tallet. Virker bra så langt.
Blir mye besøk denne helga, og noe ut i det fine været må vi jo også, så det blir kanskje litt lite lesing. Men det gjelder å finne den rette balansen.
God helg til alle.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Balanse må til.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Fotballsesongen har så vidt begynt, valgkampen det samme - som avslapning og kos innimellom slagene leses det. Vel, kos har det ikke vært med den siste boka. Fredsprisvinner Nadia Murad sin Den Siste Jenta er ikke for de mest sarte sjelene. Tungt lesestoff om hvordan hun opplevde ISIS og de forferdelige overgrepene, hvordan småbyen Kocho ble overtatt og alle menn og unge enn som ikke klarte å rømme ble massakrert, familer som ble totalt ødelagt. Videre flukten til Kurdistan og posisjonen hun er i nå. Fy fanken som jeg beundrer den jenta!

Kan være at jeg begynner på Tusen Strålende Soler av Khaled Hosseini. Ble anbefalt den nylig, skal være enda bedre enn Drageløperen av samme forfatter. Og hvis sola er med på det, sitter jeg litt ute etter arbeidstid, eventuelt tar jeg med boka på neste kamp og leser meg i form!

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Jeg vil ikke lese boka til Murad, siden jeg nok er for sart.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hun sparer oss for de aller verste detaljene - men jeg skjønner godt hva du mener!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Du bør absolutt lese Tusen Strålende Soler. Den er hans beste!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Som flere andre steder i landet, er det nydelig vår-vær her jeg bor også. Helt herlig å høre breking fra nyfødte lam hvor enn jeg går. En av de beste tidene på året, spør du meg! Blir nok litt terasse-lesing, frokost-lesing, eller litt på senga likevel. Har lest ferdig Selfies av Adler-Olsen denne uka, og startet nettopp på Halvbroren av Lars Saabye Christensen. Den er jo definitivt en must-read! Jeg elsket Maskeblomstfamilien, så dette kan fort bli bra. Målet er å lese den ferdig før påskeferien, sånn at jeg kan lage plass til påskekrimen! God helg. :-)

Godt sagt! (9) Varsle Svar

Nyfødte lam!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hadde jeg fått det til, skulle jeg lagt med bilde. Vårens vakreste eventyr, uten tvil! Har bla.a. gitt flaske til ale-lam og besøkt en sau med helt nyfødte firlinger (de kom i natt!!) i dag. Ble mindre lesing i dag enn jeg hadde tenkt, da...

Fortsatt god helg!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Her er det stor lykke i heimen. Mannen min kom hjem med et nytt beist av en motorsykkel og jeg har hentet bøker på biblioteket. Hver sin lyst! Jeg startet å lese The taming of the shrew i går og i dag kom Edvard Hoems gjendiktning i hus. Jeg har likt Hoems utgaver av Shakespeare veldig godt og gleder meg til å begynne på denne. Vår, sol og bøker som får det til å kile i magen - noen ganger er det all right!

Godt sagt! (8) Varsle Svar

Helt ålreit.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Her på Vestlandet har det vært temperaturer på rundt 20 flere steder, og vi håper selvsagt at det fortsetter slik de neste dagene, men april er lunefull så det vil ikke overraske meg om det kommer snø senere i måneden. Jeg ennå ikke funnet frem noen bok til å lese i helgen, men kommer til å plukke ut en av de mange uleste jeg har i egne bokhyller. I likhet med deg blir det nok mer utendørs aktivitet enn det blir lesing. Lesingen kommer nok først etter solnedgang.
God lesehelg til alle.

Godt sagt! (8) Varsle Svar

Som det skal være på en fin dag.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Så flott med fint vær. Det er godt for å kropp og sjel å være ute i naturen. Denne helgen skal jeg lese i Dronen av Unni Lindell og er veldig spent på hvordan den blir videre. Liker den så langt, so far so good.

Ha en god helg alle sammen :)

Godt sagt! (8) Varsle Svar

Den er sikkert god, var en prisvinner eller nominert, husker iķke helt.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja den vant Rivertonen pris nå, har lest den ut i kveld. Spennede var det.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Gitte FurusethHarald KQi AiIda SAnniken LJulie StensethLama Diehl-DahlMargaret HansenWenkeAnjaKjetil AudsenBoktimmyBjørg Elin NærlandBeathe SolbergJan-Olav SelforsKarin BergMarteConnieLibraritas vLinda RastenAstrid PedersenEli HagelundMargrethe  HaugenchristerBjørg L.Cathrine Marie HansenBerit Ranniken sandvikPirellitove Nesskjell kRoger MartinsenMarteJostein RøysetGrete AmundsenritaolineBertyIngunn SLilleviAnita