Evas øye

en Konrad Sejer-krim

av (forfatter).

Cappelen 2006 Heftet

Gjennomsnittlig terningkast: 4.20 (152 terningkast.)

910 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos norli.no! Kjøp ebøker og lydbøker på EBOK.NO Kjøp bøker hos haugenbok.no Kjøp boka hos Bookis!

Selg boken hos

Selg boka hos Bookis!

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Eva Magnus er i ferd med å trå over grenser hun aldri før har våget å nærme seg. Da hun møter igjen barndomsvenninnen Marie Durban, som forteller at hun tjener masse penger på prostitusjon, får Eva en ide om hvordan hun kan komme ut av sitt økonomiske uføre. Hjemme i Maries leilighet skal Eva snart innse at veien til de store pengene er både vanskelig og farlig. Dette er den første romanen om politietterforskeren Konrad Sejer.

Omtale fra forlaget

Eva Magnus er i ferd med å trå over grenser hun aldri før hadde våget å nærme seg. Hun er på vei inn i en annen verden, der handlinger måles ut fra deres nytte og evne til profitt, og ikke ut fra deres egenverdi.


Eva Magnus, som trodde hun var en idealistisk kunstner og nøktern alenemor. Som trodde hun kjente sine egne behov og lyster. Og så dukker plutselig Marie Durban opp, etter så mange år. Barndomsvenninnen som hun hadde delt alt med, og som saklig erklærer at hun har gått hen og blitt hore. Lukusprostituert. Og det akkurat den dagen da Eva står der foran kjøpesenteret med tom lommebok og en bunke lite sjarmerende regninger i hendene.


Karin Fossums bøker med den sindige og sympatiske politietterforskeren Konrad Sejer som gjennomgangsfigur, er oversatt til en rekke språk og nesten alle titlene er filmatisert for kino og TV.

Bokdetaljer

Forlag Cappelen

Utgivelsesår 2006

Format Heftet

ISBN13 9788202259044

EAN 9788202259044

Genre Politi og detektiver Krim

Omtalt sted Østlandet

Språk Bokmål

Sider 295

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

6 53 65 23 3 2

Bokomtaler

Godt sagt! (0) Varsle Svar

En helt grei krim. Men tok litt tid før det ble spennende, men slik er det jo ofte med krim. Synes dog det tok litt lang tid her. Litt over midt på treet, dette..

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket


Sitater fra dette verket

Aggresjon er egentlig selvforsvar, alltid, på en eller annen måte. En måte å beskytte seg på, sin egen kropp, sitt eget vett, sin egen ære.

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Løgn, sa han langsomt, er som kram snø. Har du tenkt på det? Den første er bitte liten, men før eller siden må du trille et stykke videre og legge en ny utenpå den første, slik at den stadig vokser og blir større og større. Til slutt blir den så tung at du ikke kan bære den.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Er det ikke det dere kunstnere gjør? Skal en holde noe for seg selv og gjemme noe for andre, må det vel være sjelen? Kroppen er jo bare et hylster som vi drasser rundt på, jeg kan ikke se noe hellig ved den. Hvorfor ikke dele ut og være raus hvis noen kan ha glede av den. Men sjelen- å henge ut sine drømmer og lengsler, sin egen angst og fortvilelse opp i et galleri for Gud og hvermann- og attpå til ta penger for det- det kaller jeg virkelig prostitusjon.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Kollberg pistret. - Bare tuller litt med deg. To svinekoteletter og en fatøl til hver. Hunden la seg lykkelig ned igjen. Den skjønte ikke et kvekk, men likte sin herres tonefall da han sa den siste setningen.

Godt sagt! (3) Varsle Svar
 • akkurat. Gammel drosjesjåfør, hadde greie på biler. Enda godt det ikke var en gammel kjerring, de ser ikke forskjell på Porsche og Boble
Godt sagt! (0) Varsle Svar

Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Lister som inneholder dette verket

skriv bildebeskrivelse her


Godt sagt! (4) Varsle Svar

Skal jobbe nattevakter hele påska, enda godt jeg har det stille og rolig på jobb og har masse tid til å lese :) håper å kunne lest ferdig disse i påska :)


Godt sagt! (2) Varsle Svar

Noen bøker vi leser får oppfølgere og blir til triologier, kvartetter og serier. Har samlet mine favoritter her + noen jeg kunne tenke meg å lese :)


Godt sagt! (2) Varsle Svar

Du vil kanskje også like

 • "Djevelen holder lyset - en Konrad Sejer-krim" av Karin Fossum
 • "Se deg ikke tilbake! - en Konrad Sejer-krim" av Karin Fossum
 • "Svarte sekunder - en Konrad Sejer-krim" av Karin Fossum
 • "Drapet på Harriet Krohn - kriminalroman" av Karin Fossum
 • "Den onde viljen" av Karin Fossum
 • "Brudd" av Karin Fossum
 • "Natt til fjerde november - roman" av Karin Fossum
 • "Den som frykter ulven" av Karin Fossum
 • "Den som elsker noe annet - kriminalroman" av Karin Fossum
 • "Fedrenes synder" av Elizabeth George
 • "Savner Josef" av Elizabeth George
 • "Den virkelig skyldige" av Elizabeth George
Alle bokanbefalinger for dette verket

Andre utgaver