Første gangen jeg leste denne boka var jeg til tider så spent at jeg nesten ikke kunne puste. En spennende og lettlest bok. Perfekt til påsketuren.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 8 svar.

Jeg leste den i Hellas, og paperbacken gikk i oppløsning, så jeg kastet sidene etterhvert som jeg leste, og passet godt på de som ikke var lest.... Såenning nok i seg selv. Joda - likte denne.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Dumt jeg så filmen først da kanskje, men uansett er virkelig Fossum sine bøker bra . anbefaler også Karin Alvtegen , noe lik skrivemåte som Fossum.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Karin Alvtegen har jeg ikke hørt om før. Det navnet skal jeg huske neste gang jeg er på biblioteket.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja de er bra. Jeg er forøvrig veldig glad i svenske krimforfattere.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ikke sett filmen jeg, syntes du den var bra?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja den var faktisk bra. Min mann liker også Fossum / Sejer men ville absolutt ikke se filmen, fordi han hadde dannet seg et bilde av Sejer og gjengen i hodet, som han ikke ville skulle bli ødelagt.!!!!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Helt enig. Det var den første Fossum-boka jeg leste, og i motsetning til en del andre syntes jeg denne er bedre enn Elskede Poona. Kan også ha noe med å gjøre at jeg er oppvokst i Drammen :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Enig med deg. Jeg likte også denne bedre enn Elskede Poona. Mer spenning i Evas øye.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Tone SundlandElla_BSol SkipnesGrete AastorpHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinTove Obrestad WøienRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekStig TSynnøve H HoelHarald KIreneleserFindusBjørg Marit TinholtgretemorAvaKnut SimonsenPiippokattaIngeborg GKjerstiIngvild SritaolineLaila