Vanlig verken mer eller mindre. Fikk ikke noe Aha opplevelser....noe du leser på toget for å fordrive tiden eller før du sover hvis du ikke har annet å gjøre. Ble litt skuffet fordi jeg hørte at hun skriver fint og psykologisk og føler ikke at hun gjør det helt jeg...det er bare min mening. Kanskje bedre som filmmannus enn litteratur hvor du skal nyte språket og dybden. Underholdende thats it...det er ikke sumt det vel.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 10 svar.

Enig Hanan, filmen sa akkurat det samme som boka. men heldigvis leste jeg andre bøker av samme forfatter, og det gjorde susen. Elskede Poona, Den som elsker noe annet og spesielt Varsleren var veldig bra.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Den er grei, kanskje jeg bør gi henne en ny sjanse og lese en av de bøkene du siterte her da:-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja - det syns jeg du skal. Hun har skrevet bra bøker som ikke er krim også - "Natt til fjerde november" og "De gales hus" f.eks.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg tror kanskje jeg leser de 2 bøkene du nevnte nå, fordi krim kan fort bli kliskjeaktig, selv om forfatteren som skriver den er god:-) Takk for de gode tipesene damer:-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja , jeg så også filmen " De gales hus " og den var også veldig bra- som boken.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ble litt nysgjerrig her jeg:-)"De gales hus" likner på tittelen til en av bøkene til Paul-Michel Foucault:-)Men den handler sikkert om noe annet:-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja , den er jeg usikker på. Men De gales hus handler om psykisk sykdom, mennesker som treffer hverandre på et psykiatrisk sykehus. Den er både trist, spennende og nokså morsom. Tror det er 15 års grense på den , så det er jo en voksenfilm også. Kanskje pga språket, selvmords hendelser ol. Mulig du vil lese boken først.?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg tror jeg leser boka først jeg:-) jeg pleier å gjøre det med bøkene som blir filmatisert fordi jeg føler at når man ser filmen først, så henger men seg lett i det som ble sett i filmen og fantasien blir betraktlig begrenset av det....Det er kult å lage bilder i hodet mens man leser synes jeg:-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja det er sant. Jeg har foreksempel lest alle bøkene til Jo Nesbø, med Harry Hole i spissen. Og har selvfølgelig dannet meg et bilde av mannen. Så ble det diskusjon om hvilken skuespiller som burde spille Harry. Gjett om jeg ble engasjert !!! Ingen av de var bra nok i mine øyne , ingen lignet på "min" Harry Hole. Men nå kommer jo filmene snart, og jeg er usikker på om jeg vil se dem. Fordi, som du sier man har laget seg bilder i hodet av personene i boken.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Og gjett om Hanan har et annet bildet i sitt hodet av Harry Hole:-) hehehe helt Enig her:-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Aud- HelenalpakkaLailaMarit HåverstadGVPia Lise SelnesVibekeFrisk NordvestLilleviMarianneThina NordtveitReadninggirl20Jorund KorbiElin FjellheimkriraRuneBenedikteAgnete M. HafskjoldTone Maria JonassenMari Nordø LommelunTove Obrestad WøienJenny Dahl BakkenKay NilsenHildeE .Randi FramnesMarte OnarheimAnne-Stine Ruud HusevågBjørg Marit TinholtVannflaskeEmilieskBentEllen E. MartolSynnøve H HoeliinaJanne BrovoldIngeborg GMereteIrakkBeate KristinCathrine Marie Hansen