Tekst som har fått en stjerne av Hanna Emilie:

Viser 1 til 20 av 35:

Likte denne veldig godt:) Den er svært tidriktig, det med miljø og den slags.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

I tidlig tenårene begynte jeg å lese fantasy-litteratur. Her er et utvalg over det jeg leste. Skal komme med mer utfyllende kommentarer etterhvert.


Godt sagt! (1) Varsle Svar

Mest sannsynlig et evigvarende prosjekt i å grave opp denne type litteratur på norsk. Planen er også å lage noen klare definisjoner på P-A og dystopia med kriterier som må oppfylles for å bli karakterisert som dette.
Jeg kommer ikke til å ha lest alle bøkene som legges til her til enhver tid da den er ment som huskeliste og for research (i mangel av et bedre norsk ord).


Godt sagt! (48) Varsle Svar

listen oppdateres når jeg finner nye bøker. jeg kommer til å slette bøkene etter hvert som jeg har lest dem, så lista er mer en oversikt til meg selv over hvilke bøker jeg har igjen å lese


Godt sagt! (4) Varsle Svar

Det vert skrive mykje bra sci-fi og fantasy her til lands. På denne lista har eg samla nokre personlege favorittar av arten. Fleire av dei kunne ha hevda seg i verdstoppen om språk og forfattar hadde vore engelsk/amerikansk.


Godt sagt! (10) Varsle Svar

Det er så sinnsykt mye bra for ungdom denne våren - her er det bare å forsvinne ned i mellom permene på en bok! Dette er bøker som er svert lesbare for oss "voksne" også :)


Godt sagt! (14) Varsle Svar

Jeg har lest en god del ungdomsbøker gjennom tiden, og tenkte jeg skulle samle noen av dem som falt godt i smak i en liste. Noen er nye, mens andre er gamle og samtlige er kjekke å lese!

Kommer sannsynligvis til å legge til bøker etterhvert (kommer ikke på alle som er bra på en gang), og kanskje skrive litt om hver enkelt bok:)


Godt sagt! (6) Varsle Svar

Jeg leste utrolig mye da jeg var yngre. Jeg leser fortsatt bøker som kanskje vil bli kategorisert som ungdomsbøker. Det finnes så himla mye fint. Det er også fint for voksne å lese ungdomsbøker tror jeg, så, ta en kikk.


Godt sagt! (13) Varsle Svar

Må jo holde styr på hva jeg kommer til å lese dette året også;) Denne gangen har jeg prøvd å skrive litt om hver av bøkene, slik at listen blir litt mer utfyllende. Planen er å komme seg gjennom en bok i uka, altså minst 52 i løpet av året, så får vi se hvor bra/dårlig det prosjektet går;)

Totalt 58 bøker, dog en del lettleste barnebøker. Jeg er fornøyd med å ha kommet meg gjennom prosjektet, det var ikke verre enn at det gikk, til tross for at det nesten ikke ble noe lesing i høst i det hele tatt! Det er ikke alle bøkene jeg har skrevet noe om, men det kommer kanskje etter hvert;)


Godt sagt! (2) Varsle Svar

He squeezes my hand, and my heart punches against my ribs. It's just like pain, this pleasure.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

"His soul? They didn't take - he's still got his -"
She seized Dudley by the shoulders and shook him, as though testing to see whether she could hear his soul rattling around inside him.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

"Du tror vel ikke at den Slita-kua kunne - unnskyld, rektor Humlesnurr," la han fort til og skottet på Humlesnurr. "Jeg er blitt midlertidig døv og aner ikke hva du sa Harry," sa Humlesnurr, mens han tvinnet tommeltotter og så i taket.

Godt sagt! (15) Varsle Svar

Det er mange gode bøker for ungdom som har kommet ut i høst, og siden det ikke alltid er like lett å følge med på for alle interesserte tenkte jeg ut å legge det ut her. Bøkenes rekkefølge har med sjanger å gjøre, ikke personlig preferanse.


Godt sagt! (11) Varsle Svar

If you want to know what a man's like, take a good look at how he treats his inferiors, not his equals.

Godt sagt! (8) Varsle Svar

Å bedøve smerten en liten stund, gjør den bare verre når du endelig føler den.

Albert Humlesnurr.

Godt sagt! (13) Varsle Svar

Da jeg gikk rundt i bokbutikken, fanget forsiden meg men jeg greide å gå ut av butikken uten noe handelpose. Men neste gang, samme butikk ble det en handelpose med 3 bøker oppi, denne boka inkludert. Satt hjemme og lot meg fascinere av denne boken! God bok med veldige, veldige gode tegninger, spør du meg! Jeg har gitt denne boken et hakk bedre karakterer fordi jeg har god sans for detaljer! :) En riktig god applaus til illustratøren!

Måtte legge en ting til, ble såå fornøyd med Edward! Han er akkurat lik som jeg forestilte meg da jeg leste Evighetens kyss!!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

..fordi jeg vil få den førstegangsopplevelsen igjen og igjen og igjen og igjen!


Godt sagt! (10) Varsle Svar

You may not like him, minister. But you got to admit, Dumbledores got style.

Godt sagt! (49) Varsle Svar

Den begynner litt kjedlig, men blir bare betre og betre utover i boka. Ei veldig spennande bok.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

DA må jeg finne de siste på engelsk:p har alle de 13 på norsk.. det er synn det ikke er ENDA flere. med tanke på alle de dårlige seriene de holder gående i åresvis...

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Jan Arne NygaardLailaMargrete Dyvik CardonaTone HAjiniakraTine SundalLaila StenbrendenBjørg Marit TinholtTor Arne DahlMonaBLBeathe SolbergBerit RJohn LarsensveinHilde H  HelsethLene AndresenMaria Festli EriksenAgnete M. HafskjoldCtinaLisbeth Kingsrud KvistenMona AarebrotKristine LouiseEileen BørresenMari ArnSynnøve H HoelLasse SteinnesspietMarit HøvdeLene Regine KjølaasritaolineNinaLena Risvik PaulsenAmanda AFrode TangenJan Erik OlsenIdaErlend Rødal VikhagenAnne Lise JohannessenPirelliEivind  Vaksvik