Jeg leste utrolig mye da jeg var yngre. Jeg leser fortsatt bøker som kanskje vil bli kategorisert som ungdomsbøker. Det finnes så himla mye fint. Det er også fint for voksne å lese ungdomsbøker tror jeg, så, ta en kikk.


Godt sagt! (13) Varsle Svar

Viser 6 svar.

Mye bra bøker! Roald Dahl bøkene er jo veldig fine bøker som det er vanskelig å bli lei av. Mange av de bøkene jeg kunne ha tenkt å lese. Klaus Hagerup og Svingen er jo også klasseforfattere. Pøbelkomiteen og Markus bøkene er bøker man kan få gåsehud av.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Vi burde møtes og snakke (ungdoms)bøker!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det burde vi absolutt! Over en kopp kaffe?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Høres ut som en veldig god plan :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Har lest en del av de, og Michael Ende er definitivt bøker som er verdt å lese. Det finnes så utallige mange bøker, og for så å måtte velge noen av de. Det er litt vanskelig.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Her var det masse jeg også hadde lest! Syns det aller meste av Astrid Lindgren bør med på en slik liste, og jeg leste Maria Gripe-bøkene om skyggen over steinbenken etc. utrolig mange ganger. En av bokhyllene mine heter "Barn og ungdom", og det er utrolig mange bra bøker på den lista - mange av dem har du tatt med her. :) Gøy å se at man har fått mange av de samme impulsene!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

BenedikteHanne Kvernmo RyeChristin SillibakkentuhamreHarald KTrude JensenKirsten LundReadninggirl30Lars Johann MiljePiippokattaFride LindsethLisbeth Marie UvaagMads Leonard HolvikStig TFindusIngeborg GAkima MontgomeryRoger MartinsenMarteAmanda ABerit B LieKine Selbekk OttersenMcHempettIngunn SLailaVioleta JakobsenAndreas BokleserPi_MesonBenteBerit RTine SundalBritt ElinAnne-Stine Ruud HusevågRisRosOgKlagingEgil StangelandReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn Christin