Det er så sinnsykt mye bra for ungdom denne våren - her er det bare å forsvinne ned i mellom permene på en bok! Dette er bøker som er svert lesbare for oss "voksne" også :)


Godt sagt! (14) Varsle Svar

Viser 5 svar.

''Vann til elefantene'' er en fantastisk flott ungdomsbok, jeg leste den i forrige uke og forelsket meg helt i skrivemåten. Anbefaler for alle ungdommer og oppover. :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Slukte den for fire år siden, da den utkom på engelsk. Den er ikke sortert under Ungdomsbok fra forlaget sin side, men kan jo absolutt leses av et yngre publikum også!

Syns filmatiseringen var god, selv om den selvfølgelig ikke fikk med seg all magien fra boken...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg er nummer firevar super duper:D.Matched: Cassies valg skal jeg lese i sommer og jeg gleder meg masse til å lese den:D

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Den røde pyramide og Slaget om labyrinten av Rick Riordan som begge er spennende og morsomme bøker med en blanding av mytologi og fiksjon kunne også gjort seg på denne lista, i tillegg til serien Den store djevelkrigen av Kenneth Bøgh Andersen for de tøffe og selvfølgelig Smaragdatlaset for alle som er glad i tusser, troll og magiske verdener:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Har lest Matched og Sex and the City Dagboka. Likte begge svært godt. Dere kan lese anmeldelser av dem på bloggen min.

Liker listen din, stort sett alle de andre er på TBR lista mi :P

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Ella_BSol SkipnesGrete AastorpHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinTove Obrestad WøienRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekStig TSynnøve H HoelHarald KIreneleserFindusBjørg Marit TinholtgretemorAvaKnut SimonsenPiippokattaIngeborg GKjerstiIngvild SritaolineLailaEva