Summer and the city

Carrie diaries book 2

av (forfatter).

2011 Heftet

Gjennomsnittlig terningkast: 4.55 (40 terningkast.)

89 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Carrie tilbringer sin første sommer i New York. Hun gleder seg til å begynne på skrivekurset, hun forelsker seg i storbyen, og møter Samantha og Miranda for første gang. Dette er den andre av Carries dagbøker.

Omtale fra forlaget

Meet teenage Carrie Bradshaw as she hits the bright lights, big city of New York for the very first time! Find out how Carrie transforms from country girl to super-cool fashionista in the second explosive CARRIE DIARIES novel from the globally bestselling author of SEX AND THE CITY. Summer is a magical time in New York City and Carrie is in love with all of it - the crazy characters in her neighbourhood, the vintage-clothing boutiques, the wild parties and the glamorous man who has swept her off her feet. Best of all, she's finally in a real writing class, taking her first steps toward fulfilling her dream. This sequel to THE CARRIE DIARIES brings surprising revelations as Carrie learns to navigate her way around the Big Apple, going from being a country "sparrow" - as Samantha Jones dubs her - to the person she always wanted to be. But as it becomes increasingly difficult to reconcile her past with her future, Carrie realises that making it in New York is much more complicated than she ever imagined. With her signature wit and sparkling humour, Candace Bushnell reveals the irresistible story of how Carrie met Samantha and Miranda, and what turned a small-town girl into one of the New York City's most unforgettable icons, Carrie Bradshaw.

Bokdetaljer

Utgivelsesår 2011

Format Heftet

ISBN13 9780007398591

EAN 9780007398591

Omtalt sted New York

Språk Engelsk

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

9 9 17 5 0 0

Bokomtaler

Denne gir jeg terningkast 5, men jeg tviler jo egentlig på at den er så god. Men for alle oss som ELSKER Carrie Bradshaw og New York og som gråt da TV-serien Sex and the City sluttet, så får vi enda litt mer av henne i denne boka. Hun er 17 år og reiser til New York etter High School for å gå på et sommerkurs for forfatterspirer. Carrie er veldig ung og veldig naiv, hun forelsker seg i storbyen og bestemmer seg for å aldri forlate den! Hun fasineres av mulighetene New York gir alle som kommer dit til å fødes på nytt og gjenoppstå som et menneske uten historie og bli ett med byen. Boka er superlett og jeg elsker den fordi den gir meg mer av Carrie, Samantha, Miranda og Catherine!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Fantastisk bok! Anbefala til alle❤️

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket


Sitater fra dette verket

Det at noe ikke varer evig, betyr ikke at det ikke betydde noe mens det varte.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Himmel. Snakker om Pandoras eske. Tenk om han hadde visst at Ryan og jeg gjør narr av den barten. Jeg har til og med gitt den ett navn: Waldo. Waldo er imidlertid ikke noen vanlig bart. Han drar ut på eventyr uten Viktor. Han drar i dyrehagen og på Studio 54, og her en dag dro han til og med til den japanske resturanten Benihana, der kokken trodde han var et kjøttstykke og kom i skade for å hakke ham opp. Men Waldo kom seg igjen, altså. Han er udødelig og kan ikke ødelegges.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hjertet vil ha det hjertet vil ha.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Lister som inneholder dette verket

Det er så sinnsykt mye bra for ungdom denne våren - her er det bare å forsvinne ned i mellom permene på en bok! Dette er bøker som er svert lesbare for oss "voksne" også :)


Godt sagt! (14) Varsle Svar

Jeg har laget en liten liste over sommerbøker. Hvis du har tips til flere romaner så fører jeg det opp her.


Godt sagt! (5) Varsle Svar

Må jo holde styr på hva jeg kommer til å lese dette året også;) Denne gangen har jeg prøvd å skrive litt om hver av bøkene, slik at listen blir litt mer utfyllende. Planen er å komme seg gjennom en bok i uka, altså minst 52 i løpet av året, så får vi se hvor bra/dårlig det prosjektet går;)

Totalt 58 bøker, dog en del lettleste barnebøker. Jeg er fornøyd med å ha kommet meg gjennom prosjektet, det var ikke verre enn at det gikk, til tross for at det nesten ikke ble noe lesing i høst i det hele tatt! Det er ikke alle bøkene jeg har skrevet noe om, men det kommer kanskje etter hvert;)


Godt sagt! (2) Varsle Svar

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Godt sagt! (0) Varsle Svar