Natta etter eksamensfesten, den 15. juli 1988, møtes Emma og Dexter for første, og det de tror er siste gang. Romanen følger dem i tjue år, og lar leseren møte dem hver 15. juli i disse årene. Den handler om kjærlighet, vennskap, forelskelse og frykt.
Utgivelsesår 2010
Omtalt tid 1980-1989 1990-1999 2000-2009
Omtalt sted England
En god bok jeg vil anbefale de aller fleste å lese! Herlig beskrivelse av vennskap gjennom to tiår, jeg må ta meg selv i å huske på at dette er bare en roman, ikke på ekte..... :-) Morsom og rørende bok.
Like umiskjennelig britisk som Tom Simpson, Fred Perry og de fattigslige smågatene rundt Bramall Lane i Sheffield. This is England!
En god bok med humor som passer meg utmerket! Kontrastene mellom de to hovedpersonene gjør handlingen veldig spennende. Det har blitt gitt ut en film av denne boka med Anne Hathaway, og for meg var den en skuffelse.
Sammensatt. Du er som et puslespill med to biter...
..., at det hun virkelig hadde gått glipp av i alle disse årene, var det øyeblikket i filmen da bibliotekaren tok av seg brillene og slo ut håret: «Å, miss Morley, så henrivende du er. »
Liste over bøkar eg les i 2011 og ein kortkort meining om dei.
Jeg fikk overdose Lackberg, Marions slør falt ihvertfall ikke i smak men noen oppturer var det: Spis elsk lev, Bienens hemmelige liv, En dag og Hypnotisøren! Loooove it!:)