denne boken tokk pusten fra meg. handligen i boken suger tak i deg fra første side.. jeg kan nesten ikke vente til denne boken kommer på kinolærretet.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Helt enig, den var umulig å legge fra seg og i sin sjanger noe av det beste jeg har lest på lenge.Alltid godt med overraskende slutt og det hadde denne, en sterk 5 i karakter fra meg. Anbefales .

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja dette er en flott bok. Lett underholdning som passet meg nå. Er selv oppvokst i England og kjenner igjen klasseskillene og tidsepoken i denne boka. Det som gjorde boken til en sekser for meg var at jeg hadde den på lydbok på original språket og det var helt fantastisk lest av skuespilleren Anna Bentinck.Jeg synes boka ble ekstra god på grunn av vendingen mot slutten.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

jeg er helt enig med deg. Ble helt slukt inn i boka! Jeg like spesielt bøker med en litt uventet slutt

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Bjørg L.Dagfinn JakobsenHarald KRuneGroVannflaskeKine Selbekk OttersenHildaBertyHanneBeathe SolbergBjørn BakkenSynnøve H HoelLise MuntheEmilieskAnne Berit GrønbechGunillaEllen E. MartolEivind  VaksvikDolly DuckAkima MontgomeryTine SundalHeidi Nicoline ErtnæsHanne MidtsundStine PernilleritaolineKjell PEirin Lavine HenriksenThina NordtveitHelge Thime-IversenTorill Elisabeth Revheimingar hMarit HøvdeHildeMarit HåverstadgretemorCamilla RødjeWenche VargasToveJenny Dahl Bakken