Mokka

av (forfatter) og Gøril Eldøen (oversetter).

Bazar 2012 Innbundet

Gjennomsnittlig terningkast: 3.85 (128 terningkast.)

319 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos norli.no! Kjøp boka hos norli.no! Kjøp ebøker og lydbøker på EBOK.NO Kjøp bøker hos haugenbok.no Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra forlaget

Bokdetaljer

Forlag Bazar

Utgivelsesår 2012

Format Innbundet

ISBN13 9788280874955

EAN 9788280874955

Omtalt sted Paris

Språk Bokmål

Sider 213

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

4 23 63 28 8 2

Bokomtaler

Vet ikke om jeg vil anbefale denne boka til andre.... Det er et spennende tema og boka engasjerer, men den er langdrygd.... Det tar liksom for lang tid før det skjer noe, hun repeterer seg selv litt for mye. Men Jeg legger ikke boka fra meg, jeg lurer på hvordan det går og jeg kommer til å huske boka. Og boken er bare på drøye to hundre sider, med en engasjerende ending :-) tårene trillet.....

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Likte boken forsåvidt , men syns den kunne vært så mye mer. Jeg likte veldig godt "Huset du elsket" og "Saras nøkkel", så forventningene var store til Mokka. Var litt for overfladisk, og jeg følte at jeg ikke fikk helt kontakt med karakterene i boken.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg leste denne ferdig, men synes det var en langtekkelig bok, og det ble en del skumlesning.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

For mye repetisjoner, dveling ved de samme tankene og de samme temaene, for mange forsøk før handlingene faktisk settes ut i livet. Mye fyll, problemet er at følelsene og temaet ikke blir mer ekte fordi om man gjentar noe mange ganger.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

forfatteren klarer ikke å gi noen karaktertrekk til personene,derfor klarer en ikke å engasjere seg i innholdet,følte derfor at boka var kjedelig med mange gjentakelser

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket


Sitater fra dette verket

Da han var i magen min, hadde jeg vært redd for å miste ham. Nå var han ikke lenger i magen min, Men jeg var forsatt like redd. Kanskje er alle mødre slik. Kanskje er det dette som er å være mor, denne redselen som aldri forsvinner, som aldri gir slipp.

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Det vanskeligste var å holde ut. Holde ut. Føre et slags dagligliv i trass det forferdlige vi sto midt oppi. Og det å våkne om morgenen. Det øyeblikket man åpner øynene, ikke husker noe, kjenner seg lett til sinns, i alle fall tror man det. Og så kommer alt tilbake igjen. Tyngden som drar en ned, kveler en. Man kommer på at man har en sønn som ligger i koma, på sykehuset.Og at man må stå opp, må forsette. Leve livet sitt, trass i alt.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Hvordan greide folk å legge ting bak seg? Folk som ble utsatt for en ulykke? Folk som opplevde det verst tenkelige?Hvordan greide de det? Kanskje de aldri la det bak seg. Kanskje disse tingene, de aller tyngste tingene, de mest forferdelige, var noe man aldri la bak seg. Man måtte lære å leve med dem. Men hvordan?

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Hvorfor er det ingen som advarer deg, om morgenen, om at noe fælt skal skje?Hvorfor aner du ingenting mens du står i dusjen,koker vann til Earl Greyen, åpner post, leser mail?Hvorfor får du ingen tegn, hvorfor har du det ikke på følelsen, at himmelen skal falle ned i hodet på deg, at telefonen skal ringe, at du skal få en forferdlig beskjed? Hvorfor er det slik at når du har født et barn, etter alt slitet, all smerten, når barn blir lagt på magen din, ennå varmt, ennå vått, så tenker du bare på lykken, på gleden, og ikke på katastrofene som skal komme, disse dramatiske øyeblikkene som gjennomborer et liv?Hvorfor er man så dårlig forberedt? Men hvordan skulle det ellers være? skulle man hver morgen, mens man står og pusser tennene, si til seg selv: Er det i dag det skal skje, eller kanskje i morgen? Skal man herde seg selv, forberede seg på at man hvert øyeblikk kan miste et barn, en forelder, en ektemann, en søster, en bror, en vennine? være beredt? Beredt på det verste? Hva slags liv ville det bli?

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg tenkte på hvor forsvinnende lite vi vet om livet når vi er seksten. Ingenting om hva som venter oss når vi runder førti. Ingenting om hva som kommer til å styrte ned i hodet på oss helt uten varsel. ingenting om alle prøvelsene, alt som gjør vondt. Ingenting om alderdommen som etter hvert kommer til å smyge seg inn i dette vonde, og som vi ikke kan gjøre noen ting med.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Lister som inneholder dette verket

Her følger en oversikt over bøker jeg har lest i 2012.


Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ei foreløpig liste over hva jeg har lest i 2012. Det er ikke så mye å skryte av foreløpig. Men lista vil bli oppdatert fortløpende.


Godt sagt! (0) Varsle Svar

Liker å kunne se, på enkel måte, hvilke og hvor mange bøker jeg har fått med meg i løpet av ett år. Synes ofte at jeg får lest alt for lite, men når jeg ser listene mine har det jo blitt noen bøker. Likevel - skulle gjerne rukket så mye mer!


Godt sagt! (0) Varsle Svar

Bøker jeg leser dette året :)


Godt sagt! (0) Varsle Svar

Bøker lest i mai 2013


Godt sagt! (0) Varsle Svar

Du vil kanskje også like

 • "Den andre historien" av Tatiana de Rosnay
 • "Når du minst venter det" av Sarah Rayner
 • "Saltsøstrene" av Tiffany Baker
 • "Sjasminsøstrene" av Corina Bomann
 • "Den andre siden av gleden" av Seré Prince Halverson
 • "Siste dans og andre fortellinger" av Victoria Hislop
 • "Timer av fløyel" av Alyson Richman
 • "Spor i støvet" av Katherine Webb
 • "Fyrvokterens kone" av Karen Viggers
 • "Veien over klippene - roman" av Gøril Emilie Hellen
 • "Urmakeren i Auschwitz" av John Donoghue
 • "Morfar pustet med havet - roman" av Trude Teige
Alle bokanbefalinger for dette verket