Jeg er heeeelt enig med deg! Har lest alle bøkene på n uke - og storkoste meg. Jeg syns at bok to var best av alle tre. Den var veldig spennende!

Har ikke vært så oppslukt på lenge :0) Selv mannen min leste disse!!

Det blir sikkert enda mer baluba i avisene i september da den første boka kommer på norsk. Jeg er så drittlei dette "høykltur"-fjaset. Leseglede burde de skrive om. LESEGLEDE!!! <3

Jeg misunner dere som ikke har lest disse ennå! Hvis dere finner en bokhanel som har igjen - kjøp! (De er utsolgt i hele Europa...)

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Det er vel ingenting i veien for at en historisk roman er lettlest, vel :) Jeg gleder meg til neste jeg - ;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Corwell svikter aldri. Litt anderledes en viking-serien hans, men like ufattelig spennende:) Anbefales!

--- Og så ønsker jeg med pil og bue...

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Knausgård kommer med bind 6 i "Min kamp" "Kinamann" av Jung Tjønn har jeg allerede lest - den er fantastisk!

Mange kjente og kjære kommer med nye bøker: Isabel Allende Karsten Alnæs Ketil Bjørnstad kommer med enda en! (kom med en i vår) Thomas Espedal Gaute Heivoll Levi Henriksen Vigdis Hjort Erlend Loe Margaret Skjelbed Hennning Mankell Tove Nilsen Knut Nærum Gert Nygårdshaug Jan Erik Vold

Bare å glede seg, med andre ord. Jeg gleder meg mest til at S.t.o.m.p.a-bøkene gis ut på nytt- de kommer nå allerede denne mnd :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Enig med deg.

Historien virker veloverveid - og godt gjennomarbeidet.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Slukte den for fire år siden, da den utkom på engelsk. Den er ikke sortert under Ungdomsbok fra forlaget sin side, men kan jo absolutt leses av et yngre publikum også!

Syns filmatiseringen var god, selv om den selvfølgelig ikke fikk med seg all magien fra boken...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det er så sinnsykt mye bra for ungdom denne våren - her er det bare å forsvinne ned i mellom permene på en bok! Dette er bøker som er svert lesbare for oss "voksne" også :)


Godt sagt! (14) Varsle Svar

Kanskje møtte de en mann som likte tjukke kvinnfolk, en slik som jeg, som hadde evnen til å fryde seg over disse oppblåste anatomiplansjene som veltet seg utover sine breddegrader...

Godt sagt! (1) Varsle Svar

For alle som hatet gym på videregående...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Boka var nå i alle fall langt mer spennende en forfatteren selv... Jeg hadde også litt problemer med den nymfomane bibliotekaren, men for all del, la mannen ha sine fantasifostre. Det kan jo være drømmekvinnen han skildrer :) Tok med meg hobbien til bibliotekaren, da. Å notere i krimbøkene på hvilken siden man visste hvem morderen var. DET har jeg begynt med også. Skikkelig moro :)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Noen som har mot til å oversette denne til latin, og sende den til paven? Hadde vært interessant det, tenker jeg...

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg syns også at denne var fin, og fikk den varmt anbefalt. Guttongen, derimot, ble livredd tegningene... Kanskje neste år! :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

oppfølgeren kommer i oktober :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jepp :) Digger den enormt fritt-talende Emma :)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Knegg... Og når vi først kommer igang, er det ca 200sider komunikasjonssvikt før vi kommer noe lenger :) Hold ut, Beate :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Leser denne hver påske. Begynner på Skjærtorsdag som alltid.

Det er så rart. Man skulle tro at i denne boken, av alle, så må helten ha ekstrem visdom, magiske evner uten like, eller i allefall være veldig, veldig sterk? Men Frodo må ta til takke med tålmodighet,enorme føtter og en svert lojal gartner.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

jeg har elsket deg siden jeg motsto å slå til deg med åren.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Matthew kastet seg mot strupen hans, og du kunne høre lyden av kjøtt som revnet. Baldwin ravet bakover og hylte med hånden på halsen. "Du bet meg!" "Hvis du truer konen min igjen, kommer jeg til å gjøre mer enn det." Matthew pustet tungt med vilt blikk.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det merkes på boken at jobben er gjort riktig. Det merkes også på teksten at den er skrevet av en mann. :) Fokus på politikk og slag. Men den gjør seg! Jeg har mailet Juritzen og spurt om hvorfor i all verden de venter til høsten med å gi ut neste, da den allerede er skrevet......

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Jeg syns ikke den var spesielt tung. Syns fremdelses Follet har mer dybde. De to første kapitlene i boken er litt pompøse, men så blomstrer den. Enjoy:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Ann ChristinNina BallerinaElinAnne Lise JohannessenReadninggirl20Lisbeth Kingsrud KvistenRuneTorill Elisabeth RevheimIdaFindusTherese LierTatiana WesserlingLailaToveGrete AmundsenSolveigInger-LiseRandiLilleviFrode TangenCarine OlsrødTine SundalAnniken RøilRoger MartinsenHauk1Harald KWencheKirsten LundgretemorKaren RamsvikSolTanteMamieHanne Kvernmo RyeKaramasov11Elisabeth OppegaardAnn Helen EErlend Rødal VikhagenIngeborg Kristin LotheLinda NyrudMarianne T