Jeg elsker virkelig denne boka! Topp Science-fiction med masse spenning, humor, vennskap og kjærlighet! Håper nå bare at filmen ikke skuffer, gleder meg virkelig til å se den.

Er den noen som alt har sett filmen? Hva syns dere?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 10 svar.

Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (0) Varsle Svar

Klarer ikke helt å bestemme meg for hvorvidt jeg likte boka eller ikke. Syntes slutten var helt kaotisk og handlingen ganske a4 med en ny vri. Alikevell VIL jeg lese oppfølgeren. Så da må jeg jo ha likt den også, ikke sant? Tror jeg skal se filmen, men er redd for at den skal være a4 action film. Men jeg har jo hørt mye bra om den. Hva syntes dere om boka, filmen og boka kontra filmen?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Tror nok du likte den ja ;)

Boka: Elsker elsker elsker elsker den, liker hele konseptet, humoren, spenningen og kjærlighetshistorien. Jeg var super gira når jeg var ferdig og har annbefalt den til alle min leseglade venner. Planen er å lese den en gang til og sikkert et par ganger etter det å.

Filmen: Jeg blei absolutt ikke skuffa over filmen, den var utrolig bra og effektene er jo helt utrolige. Selvfølgelig var det ting de ikke hadde fått med seg i filmen (ting jeg skulle ønske vi fikk se), men alt i alt syns jeg det var en kjempe god filmatisering. For å si det sånn så håper jeg virkelig bok nr. to blir filmatisert også, har alt sett I am number four flere ganger alt ;)

Boka kontra filmen: Som sakt er det ting de ikke har fått med, men i en film kan de ikke få med alt, da blir det kjedelig for de som ikke har lest bok (dette er vell noe alle vi leseglade ergrer oss litt over når det kommer til filmatiseringer av bøker vi har lest, er det ikke?), men jeg syns de har fått med seg det viktigste og de største høydepunktene. Og i filmen har de gjort en liten endring, sin egen vri kan vi vell kalle det, og dette er noe jeg syns funker utrolig bra, det gir en bedre tråd i det hele i filmen (skal ikke si hva det er, siden det er flere som ikke har sett den ennå).

Så jeg annbefaler deg å se den, så kan du jo fortelle meg/oss hva du syns etterpå :D :D

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Tusen takk. Nå økte motivasjonen for å se filmen betraktelig! Skal melde fra når jeg har sett den. :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Så bra! Gleder meg til å høre hva du syns ;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

oppfølgeren kommer i oktober :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Oi, oi, oi!!! Gleder meg utrolig masse :D :D :D :D Takk for at du tipset meg!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Har ikke lest den, men sett filmen. Actionfylt, men skildrer også forhold han (nummer fire) skaper med mennesker han møter. Likte den jeg! Vurderer nå å lese boken, for jeg hadde jo ikke fått med meg at det var basert på en bok. Er jo ikke alltid det er det ;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

NÅ har jeg sett filmen! Alt var ikke likt og de hadde endret på endel av det, men de hadde fått med de fleste av de kuleste delene og jeg syns det var en fantastisk filmatisering!!! Jeg ble IKKE skuffet, ELSKER boka og ELSKER filmen!!! (følte bare jeg måtte si det, jeg er helt i ekstase etter en så utrolig film!)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Fikk se boken i bokhandelen like etter at jeg hadde sett traileren til filmen på nett, jeg måtte bare lese den, bestemte meg der og da for at jeg skulle lese den før jeg så filmen. :) Boka annbefales virkelig!!! ;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Tine SundalBritt ElinAnne-Stine Ruud HusevågRisRosOgKlagingIngunn SAmanda AHanne Kvernmo RyeEgil StangelandHarald KReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangStig TAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaKirsten LundJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda NyrudLisbeth Marie UvaagConnieNerakntschjrldMarit HøvdeTurid KjendlieVioleta JakobsensomniferumRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardTor-Arne Jensen