Flott og spennende historie som jeg ikke helt klarte å legge fra meg. Forfatteren har gjort en god jobb med å få hvert kapittel til å avslutte på en måte som gjør at man bare MÅ fortsette på neste. Elsker måten to historier blir flettet om hverandre så man ser hvordan ting har blitt som de er. Flott roman om kjærlighet, sorg, oppvekst osv...

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 8 svar.

Helt enig med deg, dette var "snadder" av ei bok, virkelig nydelig og spennende.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Dette var en av de bøkene som satte i gang tankeprosesser i meg. Boka har en (tidvis) mørk og dyster stemning. Handlingen kretser om familiehemmeligheter og hvordan generasjonene ivaretar disse og tilpasser seg. Persongalleriet har noe dybde, selv om det grenset til stereotyper her og der. Da boka var lest til endes, merket jeg at jeg ville ha mer, lese mer. Forfatteren har klart å overlate til leseren å fylle inn handling i hullene i fortellingene som bevisst ikke er fortalt. Boka er oppløftende og verdt å lese.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Enig med deg.

Historien virker veloverveid - og godt gjennomarbeidet.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg er enig med alt du sier. Boken gir en herlig leseopplevelse, men jeg synes at begge historiene er litt usannsynlige, og Carolines handlinger virker i tider ulogiske. Det hadde vært spennende å høre hva andre mener om det.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg synes nettopp portrettet av Caroline løfter denne boka over andre bøker i samme sjanger. Jeg ble svært positivt overrasket og synes boka er knallgod.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

I dag har jeg blogget om den her:

http://knirk.no/2011/08/arven-kathrine-webb-og-mine-synspunkter-pa-den-nye-dameromanen/

Diskuterer samtidig begrepet "Den nye dameromanen" som jeg ikke er så begeistret for.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Interessant innlegg, som jeg bare måtte svare på i bloggen din. Liker godt å lese innleggene dine.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ser denne har kommet i lydbok nå, tar sjansen på å bestille den jeg....(biblioteket)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Tor Arne DahlLeseaaseHildMarit MogstadBoktimmyAud- HelenNina M. Haugan FinnsonJulie StensethEmilieskellinoronilleReadninggirl20Astrid Terese Bjorland SkjeggerudElin LuråsErikGroHeidiBjørn SturødGalateaCaroline Ekornes JohannessenRonnyBertyAtmanLailaLilleviIngrid BrunmgeIdaLibraritas vThina NordtveitHildaElin SkjerengCtinaAjiniakraLeselindagretemorDolly DuckBeathe SolbergAnne Berit GrønbechtuhamreIngunn S