Det er ikke den nye Harry Potter, men den fenger da ganske så bra likevel. Ser frem til neste bok. Gjør du?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Må si, nå som vi bare her litt igjen, at mine to gutter, 10 og 14 år, virkelig liker denne boka, de blir opprørte hver gang jeg bare må legge ned boka og lese videre neste dag... "Litt til da mamma, det er så spennende!" har jeg hørt mange ganger underveis... Nå regner jeg med at vi blir ferdig i løpet av helga, og det er nesten litt trist, for vi har hygget oss slik: )))

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Nei, denne synes jeg var for rip-off av Rowling og Lewis. Lite original og jeg kjedet meg. Men 11 åringen min likte den godt!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jepp :) Digger den enormt fritt-talende Emma :)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Ja, hun er helt herlig. Ser henne for meg som en liten smårapp jente. Hadde vært moro om de ble filmatisert.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg er godt i gang å lese denne høyt for gutta mine, og de er helt med begge to, 10 og 14 år gamle... De ler særlig av de kjappe kommentarene boka er krydret med... Det er en underholdende og artig bok, passe spennende: ))) Vi hygger oss godt sammen: )

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Britt ElinAnne-Stine Ruud HusevågRisRosOgKlagingIngunn SAmanda AHanne Kvernmo RyeEgil StangelandHarald KReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangStig TAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaKirsten LundJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda NyrudLisbeth Marie UvaagConnieNerakntschjrldMarit HøvdeTurid KjendlieVioleta JakobsensomniferumRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardTor-Arne JensenTine Victoria