Hvem bok gleder dere dere mest til. Sjøl gleder jeg meg vilt til : Tore Renberg "Dette er mine gamle dager" Endelig ny bok om Jarle Klepp

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 21 svar.

Den nye Jarle Klepp-boka, helt klart! Jeg er såååå spent! Ellers blir det sikkert stas med ny Loe-bok og!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg har ikke noe forhold til bokhøsten, jeg. Bortsett fra å lese anmeldelsene, men siden jeg nesten aldri kjøper innbundne bøker, har jeg ofte glemt omtalen når boka kommer i paperback... Har en slags aversjon mot å kjøpe EN innbundet bok når jeg kunne fått tre paperbacks for samme pris! Dessuten er innbundne bøker ofte for store eller tunge å ha med i veska, og jeg MÅ ha med bøkene rundt omkring for å få lest dem. Og sist men ikke minst tar de jo mye mer plass! Men man har jo så klart biblioteket....

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Her er jeg helt på linje med deg. Jeg kjøper sjelden bøker til fullpris, enten kjøper jeg brukt eller på salg. Er det noen bøker jeg bare må ha så fort som mulig kjøper jeg dem i Sverige, mye billigere. Jeg kunne sikkert hatt råd til å kjøpe nye bøker, men det har gått sport i å få det så billig som mulig. For 50 kroner kan jeg få en pose full av brukte bøker, jeg kjøper gjerne klassikere eller bøker av kjente forfattere. Liker jeg ikke en bok så har ikke tabben kostet meg noe særlig. Jeg er ikke egentlig gjerrig, det har bare blitt en liten hobby å få tak i så mange bøker som mulig uten å betale noe særlig for det...

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg prøver jo egentlig å kjøpe så FÅ bøker som mulig (jf plassproblemene)...Egentlig er nok formatet det viktigste. Bærer alltid rundt på bøker, og når man står på t-banen og leser og må holde seg fast med den ene hånda, kan man liksom ikke ha en sekshundresiders i innbundet versjon :) Dessverre liker jeg ikke brukte bøker, det er en grunn til at jeg er lite på biblioteket for å låne....noe som ville vært VELDIG plassbesparende! Og så elsker jeg å gå i bokhandlene og se og se - og de glatte, fine, nye, blanke omslagene!!!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Da misforsto jeg deg nok litt. Når det gjelder bøker så er jeg en skikkelig hamster nemlig, selv om jeg ikke har plass jeg heller. Og format spiller ikke så stor rolle for meg, jeg bor ikke i Oslo så det er vanligvis såpass med plass på tog og buss at jeg kan få sitte. De aller største mursteinene må dog bli hjemme. Og brukte bøker har jeg aldri hatt noe problem med, jeg liker å kjøpe nye, glatte og fine bøker, men det er ikke nødvendig. Uansett så er vi enige om at bokhøsten ikke er årets høydepunkt:)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg har ventet i flere år på tredje bok i Clive Barkers 'Abarat' serie, som tydeligvis omsider kommer i høst.

Disse bøkene er ment for barn, men også en godt voksen kar har funnet stor glede av å følge historien. :)

Mer om Abarat:

http://www.clivebarker.com/html/visions/bib/book/books/abarat1.htm

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ser veldig frem til Karin Fossum sin siste bok, jeg kan se i mørket. Liker hennes bøker veldig godt!:)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg gleder meg veldig til Peter Stamms nye bok 7år som kommer i september på Ganesa forlag. :O) :O)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg er en av de som ser frem til "Min kamp 6". Håper det er slutt på utsettelsene. Forestiller meg dog at det må ha vært, og kanskje fortsatt er, en krevende bok å skrive.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg venter også på Min Kamp 6. Ikke fordi jeg tror den kommer til å være så veldig bra, men det hadde vært greit å "bli ferdig" med historien til KOK. Jeg tror også at den er krevende å skrive, han har jo litt av et forventningspress på seg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Forventningspress er nok bare fornavnet.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Karin Fossums; jeg kan se i mørket. Dèn gleder jeg meg veldig til . Ellers Nikolas Sparks to nye feelgood bøker som er på vei i posten. Også gleder jeg til forhåpningsfult om det skulle komme noen bøker på tilbud av de som ikke er satt ned i pris enda. Bøker koster jo over tre hundre kroner pr stk og jeg har nærmere 60 stk på ønskelisten min, og flere kommer den nok. Jeg leter da rundt etter tilbud som 99 kr pr bok osv.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg gleder meg til denne nye boka av Cecelia Samartin, snøbarnet, Normans område av Jan Kjærstad, en bok som heter Kinamann og den nye boka til Anne B. Ragde. Jeg husker ikke tittelen og forfatteren på alle. Men uansett har jeg lagt til merke disse bøkene:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg går rundt å venter på høstkatalogene. Men de er enda ikke å se inne hos forlagene. Men jeg trur de pleier å komme rundt september. Jeg aner derfor ikke enda hva som kommer. Men noe interessant blir det garantert.

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Takk for tipset. Ser at Steve Alten kommer med en fortsettelse på Mayatestamentet som jeg leste for ikke så langt tilbake. Så det blir jo litt spennende :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har dessverre ikke fått med meg hva som kommer enda. Noen som vet noe om høsten, eller har en link? (Beklager, ikke meningen å kuppe tråden altså ^..^)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Denne artikkelen fra NRK har ganske god informasjon om høstens bokutgivelser.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Flott oversikt :) Tusen takk for linken :O)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Knausgård kommer med bind 6 i "Min kamp" "Kinamann" av Jung Tjønn har jeg allerede lest - den er fantastisk!

Mange kjente og kjære kommer med nye bøker: Isabel Allende Karsten Alnæs Ketil Bjørnstad kommer med enda en! (kom med en i vår) Thomas Espedal Gaute Heivoll Levi Henriksen Vigdis Hjort Erlend Loe Margaret Skjelbed Hennning Mankell Tove Nilsen Knut Nærum Gert Nygårdshaug Jan Erik Vold

Bare å glede seg, med andre ord. Jeg gleder meg mest til at S.t.o.m.p.a-bøkene gis ut på nytt- de kommer nå allerede denne mnd :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det går bra. Jeg har ingen link å vise til, har for det meste lest i aviser.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

RisRosOgKlagingHanne Kvernmo RyemgeIngunn SLilleviTurid KjendliePiippokattaStig TPirelliAnne-Stine Ruud HusevågTine SundalKirsten LundLailaMarteAmanda ATanteMamieElinBeReadninggirl30FarfalleEllen E. MartolJulie StensethBeathe SolbergMonica CarlsenRandiAHege H.siljehusmorTheaflaTore HalsaTone SundlandConnieOda Marie HMarianne  SkageBjørg L.Daffy EnglundalpakkaMads Leonard HolvikAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHarald KLene Andresen