Jeg ble skuffet over denne boken. Historien var i og for seg spennende, men karakterene var lite troverdige. Især kvinneskikkelsene. Med all den positive omtalen boken har fått så hadde jeg større forventninger. Brekke er visst i gang med bok nummer to om Odd Singsaker. Det blir spennende å se om han har utviklet hovedpersonen sin på noen måte.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Boka var nå i alle fall langt mer spennende en forfatteren selv... Jeg hadde også litt problemer med den nymfomane bibliotekaren, men for all del, la mannen ha sine fantasifostre. Det kan jo være drømmekvinnen han skildrer :) Tok med meg hobbien til bibliotekaren, da. Å notere i krimbøkene på hvilken siden man visste hvem morderen var. DET har jeg begynt med også. Skikkelig moro :)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Jeg ble meget skuffet. Jeg synes historien var svært lite troverdig. Aldri har jeg vel støtt på en mindre sannsynlig morder i noen krim roman. Himmel og hav! Boken var ikke på noe tidspunkt spennende og skikkelsene oppførte seg til tider underlig. Spesielt den kvinnelige (nymfomane?) bibliotekaren. Og hva var greia med "nådens omkrets" forresten. Jeg skjønte det ikke. "Romansen" i bokens sluttdel, fant jeg ytterst påklistret.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Greit med tips her...har også denne liggende i lyd; setter den ikke prioritert foreløpig da.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Anne Berit GrønbechMarit HøvdePiippokattaTurid KjendlieVioleta JakobsenHarald KsomniferumStig TKirsten LundRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita NessIngvild SBeathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasKatrinGVibekeAvaCarine OlsrødReidun Anette AugustinGladleser