Nydelig barnebok om hvordan det er å være 6 år å gå og vente på at sommeren skal ta slutt og om å begynne på skolen. Nydelig historie, nydelige illustrasjoner og artige betraktninger om å være gammel og ung.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Jeg syns også at denne var fin, og fikk den varmt anbefalt. Guttongen, derimot, ble livredd tegningene... Kanskje neste år! :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Uffda, så dumt at han ble redd illustrasjonene. Godt å vite hvis jeg skal lese for 6-åringer. Kan egentlig skjønne han også :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg liker de tre bøkene om Garmann innmari godt selv - både tekst og bilder. Men jeg har en klar fornemmelse av at disse bøkene bergtar voksne mer enn barn. Jeg har ikke hatt særlig suksess når jeg har lest en av disse for barn. De har riktignok ikke blitt redde, men er bare ganske uinteressert.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja, den er veldig fin. Flotte illustrasjoner, mange detaljer å studere. "Garmanns gate" og "Garmanns hemmelighet" er like fine, synes jeg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Helt enig - denne er bare nydelig!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

KareteHarald KLailaStine AskeMonica CarlsenHauk1Berit Rleser42Ina Elisabeth Bøgh VigreKjell PIdaCarine OlsrødJan Arne NygaardMaren Hjelle CurrieFrank Rosendahl Slettebakkeningar hÅsmund ÅdnøyAjiniakraLene AndresenTor Arne DahlAnniken LKariKirsten LundGro Anita MyrvangBertyEileen BørresenKathinka HoldenJane Foss HaugenLars MæhlumStjernekastSolRade AlmudaffarCaroline Ekornes JohannessenalpakkaBeathe SolbergGunillaAvagretemorMorten MüllerSynnøve H Hoel