Så gøy! :) Jeg ramlet over den via jobb som vikarlærer i engelsk. Da leste vi kun et utdrag, men det var såpass gode diskusjoner rundt det vi leste, at jeg endte opp med å låne boka på biblioteket for å få lest hele. Håper du også liker den! :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg leste boka på e-bok og kom i mål på søndag. Jeg likte boka godt, og synes det er veldig fint å lære andre kulturer å kjenne via litteraturen. I tillegg har indianere alltid fascinert meg. Hadde kanskje fått et ryddigere inntrykk av boka om jeg hadde lest den som fysisk bok, men når det er sagt, ville jeg nok uansett slitt med det samme: et for stort persongalleri. Med en så dramatisk avslutning på boka, og så mange skjebner vi får innblikk i, hadde jeg foretrukket færre personer man kunne fått mer kjennskap til. Jeg synes det var krevende å holde oversikt, og selv om BookBites lett lar meg hoppe tilbake til start for å lese meg opp på persongalleriet, så ble det til at jeg ikke orket å sjekke dette flere ganger. Mitt ønske hadde altså vært enten færre personer, eller rett og slett flere sider, slik at jeg hadde blitt mer engasjert i personene. For øvrig kan jeg anbefale boka «The absolutely true diary of a part-time indian» av Sherman Alexie, som gir et godt innblikk i hvordan det er å leve mellom to kulturer, og ikke føle seg hel hverken her eller der. Sherman Alexie ble jo også nevnt blant dem som hadde bistått Orange med sin roman.

Takk til den av dere som nominerte «Powwow». Denne hadde jeg nok ikke fanget opp ellers.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Hei! Jeg ønsker å være med i lesesirkelen igjen! :-)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Veldig enig med deg! Synes alt ble vesentlig bedre i del 2 av boka om Peter Malm. Vet ikke om det er fordi jeg er mer inne i handlingen, eller om jeg bare liker personen Malm bedre enn Ina Wang. Synes det er masse interessante referanser til litteraturen, og jeg klarer å leve meg mye mer inn i handlingen nå, og ser for meg hvordan han ser ut. Delen om Ina Wang synes jeg var tidvis kjedelig. Nå er jeg veldig spent på siste del, om Berge! Blir dessverre ikke ferdig i dag, men er nok i mål om et par dager.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Skal prøve på det :) Glad for at jeg ble med på denne felleslesingen!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Går litt trått for min del, men ble ferdig med delen om Ina Wang i går, og skal starte på delen om Peter Malm nå. Som det ble påpekt tidligere her inne, synes også jeg det er litt "tungt" å lese ei bok med så få kapitler og lite med avsnitt. Leser vesentlig raskere når det er korte kapittel. Nå føler jeg at jeg må ha godt med tid for å lese, og det gjør også noe med motivasjonen å ikke kunne fullføre et kapittel på en leseøkt. Når det er sagt, så synes jeg det tok seg opp veldig på slutten i historien til Ina Wang, så jeg håper dette gjør at det går litt raskere videre :)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Jeg har vært borte fra lesesirkelen i lang tid, men ønsker gjerne å bli med igjen. Har «Berge» liggende i hylla og blir gjerne med og leser sammen med dere allerede denne runden, om jeg kan inkluderes igjen? :)

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Samme mål som i fjor, å lese 52 bøker.


Godt sagt! (0) Varsle Svar

Kjører på med samme plan som tidligere, med å lese 52 bøker i året.


Godt sagt! (2) Varsle Svar

Godt nytt bokår! :)

Moro å ha noen målsetninger med lesingen. Her er mine:

  • Lese minst 52 bøker (som i fjor)
  • Delta på biblioteket mitt sin leseutfordring (som i fjor)
  • Lese flere av mine egne bøker, enn biblioteket sine
  • Delta på minst én felleslesning i lesesirkelen her inne
Godt sagt! (11) Varsle Svar

Har en ambisjon om å bli med igjen! :)

Godt sagt! (4) Varsle Svar

No one ever says good-bye unless they want to see you again.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Også i år er målet å lese 52 bøker.


Godt sagt! (1) Varsle Svar

Har du en nabo som irriterer deg? Det får Colombe også, når hun og familien hennes flytter inn i en ny leilighet. Boken er spennende fra start til slutt, og med drøye 200 sider er det en bok som går kjapt unna. Hvor langt er Colombe villig til å gå for å få tilbake nattesøvnen? Og stemmer det virkelig at naboen over, den stille og rolige doktoeren som alle liker, kan være så plagsom?

God psykologisk thriller som etter hvert ble vanskelig å legge fra seg.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Leste "I en mørk, mørk skog" tidligere i vår, og synes den var helt ok. Dessverre mangler "Kvinnen i lugar 10" litt av den spenningen ovennevnte bok hadde. Jeg synes handlingen er platt og jeg klarer ikke å få noe forhold til noen av karakterene i boka. En av flere krimbøker jeg synes blir "hypet" opp i diverse medier, og som dessverre ikke innfrir. Enkel underholdning, og en grei nok som lektyre på strandsenga eller på reisen, dersom man vil ha en lettlest bok som ikke krever all verdens konsentrasjon.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg skal prøve å få tid til å være med. Har i alle fall reservert den på biblioteket :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Halv pris på Mammut-pris startet på Ark.no i dag. Varer til tirsdag. Klikk og hent eller bestill hjem. Jeg klarte å ha is i magen i år, og reserverte 12 bøker nå :)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Liste over bøker lest i 2017.


Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg deltok ikke på forslag/stemte ikke denne gangen, da jeg rett og slett ikke har tid til å delta på felleslesing denne runden. Jeg ønsker fortsatt å være deltaker i lesesirkelen og håper å kunne delta igjen i neste runde :)
God lesing! :)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Takk :D
God sommer! :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Marit HåverstadIna Elisabeth Bøgh Vigrekjell kOlemgeBjørg Elin NærlandtuhamreBerit B LieTheaGro Anita MyrvangJenny Dahl BakkenCathrine PedersenritaolineLene AndresenKarin BergHanne MidtsundYvonne JohannesenSollillianerBenedicteSissel Elisabethingar hDolly DuckKirsten LundEmil ChristiansenLibraritas vMartineAnne Lise JohannessenKaroline in WonderTove Obrestad WøienWenche BrohaugSolgunnMagnus FinnsetAud- HelenElin FjellheimTanteMamieEllen E. MartolLilleviReidun SvensliHarald K