Kjører på med samme plan som tidligere, med å lese 52 bøker i året.


Godt sagt! (1) Varsle Svar

Godt nytt bokår! :)

Moro å ha noen målsetninger med lesingen. Her er mine:

  • Lese minst 52 bøker (som i fjor)
  • Delta på biblioteket mitt sin leseutfordring (som i fjor)
  • Lese flere av mine egne bøker, enn biblioteket sine
  • Delta på minst én felleslesning i lesesirkelen her inne
Godt sagt! (11) Varsle Svar

Har en ambisjon om å bli med igjen! :)

Godt sagt! (4) Varsle Svar

No one ever says good-bye unless they want to see you again.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Også i år er målet å lese 52 bøker.


Godt sagt! (1) Varsle Svar

Har du en nabo som irriterer deg? Det får Colombe også, når hun og familien hennes flytter inn i en ny leilighet. Boken er spennende fra start til slutt, og med drøye 200 sider er det en bok som går kjapt unna. Hvor langt er Colombe villig til å gå for å få tilbake nattesøvnen? Og stemmer det virkelig at naboen over, den stille og rolige doktoeren som alle liker, kan være så plagsom?

God psykologisk thriller som etter hvert ble vanskelig å legge fra seg.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Leste "I en mørk, mørk skog" tidligere i vår, og synes den var helt ok. Dessverre mangler "Kvinnen i lugar 10" litt av den spenningen ovennevnte bok hadde. Jeg synes handlingen er platt og jeg klarer ikke å få noe forhold til noen av karakterene i boka. En av flere krimbøker jeg synes blir "hypet" opp i diverse medier, og som dessverre ikke innfrir. Enkel underholdning, og en grei nok som lektyre på strandsenga eller på reisen, dersom man vil ha en lettlest bok som ikke krever all verdens konsentrasjon.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg skal prøve å få tid til å være med. Har i alle fall reservert den på biblioteket :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Halv pris på Mammut-pris startet på Ark.no i dag. Varer til tirsdag. Klikk og hent eller bestill hjem. Jeg klarte å ha is i magen i år, og reserverte 12 bøker nå :)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Liste over bøker lest i 2017.


Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg deltok ikke på forslag/stemte ikke denne gangen, da jeg rett og slett ikke har tid til å delta på felleslesing denne runden. Jeg ønsker fortsatt å være deltaker i lesesirkelen og håper å kunne delta igjen i neste runde :)
God lesing! :)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Takk :D
God sommer! :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg hadde så lyst til å klare å henge med på Brødrene Karamasov, men dessverre har ikke tiden strukket til. Fikk ny lærerstilling midt i leseperioden, og det har dessverre tatt mye av min ledige tid. Håper å delta mer aktivt neste gang!
Og kanskje klarer jeg å karre meg gjennom Brødrene Karamasov ved å lese på diskusjonslenkene deres :D
God sommer! :)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Jeg klarte heller ikke å dy meg når det 40-kronerstilbudet dukket opp.. hadde heldigvis noen bonuskroner å bruke, men kjøpestopp funker dårlig om dagen for min del ;) Trøster meg med at jeg har et helt lass av kvalitetsbøker i bokhyllene nå :D

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg har lånt boka og har en intensjon om å delta på felleslesingen :D

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg har tenkt å gjøre et forsøk! :) Boken bestilt på Mammut :)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Skal fungere slik at du får nettpris ved klikk og hent ja :) Var slik i fjor, da var det i tillegg 50% på mammutprisene i butikken også (muligens bare for Ark-venner). Du er ikke forpliktet til å kjøpe boken uansett hvis du velger klikk og hent :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Nei, det er stor fare for bokkjøp, tror jeg endte på 12-15 stk, litt avhengig av hvor mange jeg får tak i via klikk og hent :o
Vanligvis starter Notabene med 50% på Mammutprisene sine uka etter salget også, så kjenner jeg meg selv rett så finner jeg vel en bok eller ti der også ;)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Ark.no har nå 50% på Mammutpris både i nettbutikk (fri frakt!) og "klikk og hent" i butikk :)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Jeg vurderer samme utgave, selv om jeg ideelt sett skulle fått kloa i utgaven til Verdensbiblioteket. Men det skader kanskje ikke å ha dobbelt opp av dette verket ;)

PS: Vil tippe at "Idioten" blir med i handlekurva mi også! :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

BabynemiIngvild SLibraritas vLindaVibekekjell kCarine OlsrødEmilieskBerit RmoiraGVEli HagelundritaolineThomas Røst StenerudBrit HonningsvågHarald KMarit HøvdeEgil StangelandBjørg Elin NærlandHilde H  HelsethJulie StensethKay NilsenEllen E. MartolEivind  VaksvikJostein RøysetIngunn SEmilie GeistDinaNeraLilleviTrine S. AustbøReidun VærnesElin LuråsLilith NagelRandi FramnesHildaEli SeimTralteLisbeth Kingsrud Kvisteningar h