Menneskets natur

kriminalroman

av (forfatter).

Gyldendal 2013 Innbundet

Gjennomsnittlig terningkast: 4.54 (130 terningkast.)

287 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos norli.no! Kjøp ebøker og lydbøker på EBOK.NO Kjøp bøker hos haugenbok.no Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Dette er den tredje boka om politiførstebetjent Odd Singsaker.

Omtale fra forlaget

Ny krimroman fra Jørgen Brekke - om de fire temperamenter.

Politiførstebetjent Odd Singsaker befinner seg i et hus på Hitra. Det ligger et lik på gulvet ved siden av ham. Singsaker retter en hagle mot en person i en utbrent sofa. Det har åpenbart skjedd mye siden kona Felicia Stone reiste fra ham og forsvant.
En utro og svært kald politimann, en festglad student i plutselig trøbbel, en hustru som slår tilbake mot sin ektemann og en torpedo med et eksplosivt tilslag i balltreet. Alle spiller viktige roller i fortellingen om hvordan Odd Singsaker havnet i dette uføret.
Den tredje romanen om Odd Singsaker er en fortelling om hva som skjedde med Felicia Stone, om store forbrytelser, seig kjærlighet og de fire temperamenter. Og om alt det andre som preger menneskets natur.

Bokdetaljer

Forlag Gyldendal

Utgivelsesår 2013

Format Innbundet

ISBN13 9788205445765

EAN 9788205445765

Genre Politi og detektiver Krim

Omtalt sted Trondheim

Språk Bokmål

Sider 329

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

19 62 29 14 2 4

Bokomtaler

Denne var meget spennede. Måtte på seinvakt i dag da jeg hadde femti sider igjen. Gledet meg bare til jeg kunne dra hjem og lese ferdig..Og nå er jeg ferdig. Slutten var slik at den borger for en ny oppfølger med Odd Singsaker. Gleder meg allerede.
Menneskets natur var ikke like makaber som de andre to bøkene, men absolutt like spennende. :)

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Gledet meg veldig til denne tredje boka om Odd Singsaker og Felicia Stone. Ble litt skuffet i forhold til de to første bøkene, da jeg synes denne var ganske mye annerledes. Allikevel var det en bra bok, og veldig spennende. God oppbygging av plottene.

Jeg slet ganske mye med å holde oversikt, da det var veldig mye frem og tilbake i tid. En dag før det skjedde, to uker etter det skjedde, fire uker før det skjedde, seks uker etter det skjedde, osv osv. Etterhvert fikk jeg litt bedre grep om dette, men jeg synes fortsatt det var forvirrende.

Hørte denne som lydbok. Trond Brænne var en fantastisk oppleser, og det er synd han er borte. Var litt spesielt å høre på ham såpass kort tid etter at han gikk bort. Hørte denne i bilen frem og tilbake fra jobb, og det gjorde at jeg ofte datt ut av oversikt, jfr forrige avsnitt. Ikke alltid like lett å huske tidsangivelsene fra forrige gang du satt i bilen, og til du skal kjøre neste gang.

De to første bokene til Brekke likte jeg veldig godt, de var annerledes og veldig godt skrevet. Denne boka var også godt skrevet, og jeg blir veldig glad i hovedpersonene. Derfor var det veldig gledelig å høre slutten hvor det ligger lovnader om minst en ny bok med Singsaker! Menneskets natur var annerledes enn de to første, og det gjorde at jeg ble skuffet i begynnelsen. Skuffelsen var pga jeg ventet noe likt som i de to første. Allikevel likte jeg denne boka godt, men litt mindre enn de to første. Gir den en femmer allikevel.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Vellykket krim fra Jørgen Brekke. Mye kreativitet i torturmetoder - men akkurat disse kunne jeg gjerne hatt litt mindre av. Intrikat plott, veldig spennende handling, og mennesker som det er interessant å lese om. Anbefales!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Brekke fletter mesterlig sammen flere historier, og holder spenningen oppe gjennom hele boken. Anbefales!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Lett å lese og spennende krim-thriller, må-lese-ferdig-bok, det var litt forvirrende med de mange sprangene frem og tilbake i tid, inntil jeg fikk taket på det.:-). Odd Singsaker will be back, tror jeg ;-)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket


Sitater fra dette verket

 • Jeg vet ikke hva som er mest skremmende med deg, hadde hun en gang sagt til ham. - At du har hvilepuls som en nedfryst padde, eller at du alltid har hvilepuls.
Godt sagt! (7) Varsle Svar

"Når faren lente seg mot et tre, fikk man alltid inntrykk av at det var treet som støttet seg til ham".

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Jeg så inn i øynene hans. De var grå som om deres opprinnelige farge for lengst hadde forsvunnet inn i blodomløpet hans, og jeg så ingenting i dem.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

En uke hadde han holdt ut i Gjessings knirkende plankeseng - hva hadde den madrassen vært fylt med egentlig? Halm? Pukk?

Godt sagt! (2) Varsle Svar

"Husker du da vi satt inne, Lars?" sa den høye plutselig til den lave.
"Faen, hvordan skal jeg glemme det?"
"Det mest kjipe er den du blir der inne. Man får til og med en annen stemme. Husker du det? Den vennlige stemmen? Folk som oss, med tattiser i nakken og bolekjaker, vi snakker ikke med sånn jævla hyggelig stemme, sånn barnehageonkel-stemme, ikke sant? Vi blir aldri Asgeir, liksom. Likevel får de oss til å høres ut som han. ..."

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Lister som inneholder dette verket

Her er en oversikt over bøker jeg har lest, de ligger kronologisk etter lesedato. Jeg prøver å gi terningkast til hver bok jeg har lest, det er en helt subjektiv vurdering!


Godt sagt! (0) Varsle Svar

Liker å kunne se, på enkel måte, hvilke og hvor mange bøker jeg har fått med meg i løpet av ett år. Synes ofte at jeg får lest alt for lite, men når jeg ser listene mine har det jo blitt noen bøker. Likevel - skulle gjerne rukket så mye mer!


Godt sagt! (0) Varsle Svar

Leste og uleste bøker i bokhylla


Godt sagt! (0) Varsle Svar

Dette er bøkene jeg leste i 2014. Hvilke har du lest og hva synes du om de? Fortell!


Godt sagt! (0) Varsle Svar

Egen oversikt over leste bøker i 2020.


Godt sagt! (0) Varsle Svar

Du vil kanskje også like

 • "Doktor Fredrikis kabinett - kriminalroman" av Jørgen Brekke
 • "Alle kan drepe - kriminalroman" av Jørgen Brekke
 • "Avgrunnsblikk - kriminalroman" av Jørgen Brekke
 • "Paradisplaneten - kriminalroman" av Jørgen Brekke
 • "Menneskehunger - kriminalroman" av Jørgen Brekke
 • "Andre guder - du skal ikke ha andre guder enn meg" av Jørgen Brekke
 • "Dødsrytteren" av Øystein Wiik
 • "Den usynlige mannen fra Salem" av Christoffer Carlsson
 • "Nattergalens død - en Nina Borg-roman" av Lene Kaaberbøl
 • "Drømmeløs - kriminalroman" av Jørgen Brekke
 • "Nå har natten alt - kriminalroman" av Jørgen Brekke
 • "Besettelsen - thriller" av Vidar Sundstøl
Alle bokanbefalinger for dette verket