Viser 1 til 10 av 23 lister

Maria Magdalena har fanga interessa mi. Kven var ho eigentlig?
Etterkvart har eg funne fleire bøker om henne, både ved hjelp av nettet og biblioteket. (Er imponert over velviljen på biblioteket!!) Emnet er omfattande...... får kanskje aldri vite kven ho verkeleg var, sidan så mange har ytra så mange ulike teoriar.


Godt sagt! (3) Varsle Svar

I hyllene mine finst der ein del bøker som nesten - men berre nesten - eg er åleine om å ha. Lurer ofte på kvifor.....Og nokre av dei burde kanskje fleire hatt gleda av??


Godt sagt! (5) Varsle Svar

Sommeren i nord er ikke uventet kald, sur og grå. Med ikke mindre enn 10 grader i lufta, er det godt å tulle seg inn i et teppe og fordype seg i bøkene. Her er mine lesemål for ferien!


Godt sagt! (0) Varsle Svar

Eit tilfeldig besøk på ein brukthandel resulterte i eit fullt nett med bøker - 19 stk - til NOK 40,00 Kjekt!


Godt sagt! (3) Varsle Svar

Er så heldig å ha i bokhylla mi 12 stk bøker av Charles Dickens. Dei er i brunt "skinn", med dekorasjon i "gull" - og arka er gulna av alder. Utgivne av Dreyers forlag i 1969. Har lese dei fleire gonger. Dette er bøker vi har sett stor pris på. I tillegg har eg to bøker av nyare dato.


Godt sagt! (5) Varsle Svar

Fins det noe bedre enn å ha nye, urørte bøker med marmorglatte permer? eller når den gode lukta av ny litteratur blandes inn i samlinga di? Jeg har i alle fall vært flittig å fått tak i flunkende nye eksemplarer av diverse bøker, hvertfall nå i disse mammutdager!!


Godt sagt! (0) Varsle Svar

Bøker som hadde en historie jeg sent vil glemme. Tilfeldig rekkefølge.


Godt sagt! (2) Varsle Svar

Det er mange fine og gode bokomslag som viser portretter/bilder av mennesker som fotografi, tegninger eller billedkunst på bokomslagene.
Jeg har laget ei liste fra noen av "mine" bøker over de bokomslagene jeg synest utmerker seg.
Dere har sikkert deres egne favoritter.


Godt sagt! (7) Varsle Svar

Et utvalg forfattere som hadde fortjent å vinne gjev pris.


Godt sagt! (2) Varsle Svar

Har i det siste oppdaget at det har blitt mange bøker som har bokomslag der det er bilder av personer bakfra. Noen er tildels ganske like eller har fellestrekk "med eller uten paraply".

Det ser ut som det er en forholdsmessig ny trend.
Jeg har tatt en titt i min og andres bokhyller og her er noen av de jeg fant.


Godt sagt! (37) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Anne-Stine Ruud HusevågTone SundlandVioleta JakobsenDolly Duckmgeingar hLinda SolheimAnniken RøilHilde Merete GjessingLars MæhlumLilleviIngunn SMarit HåverstadFrode Øglænd  MalminBjørn BakkenKaroline in WonderLisbeth Kingsrud KvistenKay NilsenKariFarfalleMerethe SolstadHeleneMathias HyllestadAjiniakraIdaRufsetufsaTor GeirBeathe SolbergAnneWangJoannVera_VakkerMerete HenriksenLibraritas vHilde H  HelsethVigdis VoldGroMartineBenedikteSolveigkjell k