Det er mange fine og gode bokomslag som viser portretter/bilder av mennesker som fotografi, tegninger eller billedkunst på bokomslagene.
Jeg har laget ei liste fra noen av "mine" bøker over de bokomslagene jeg synest utmerker seg.
Dere har sikkert deres egne favoritter.


Godt sagt! (7) Varsle Svar

Viser 3 svar.

For en fin liste, en flott inspirasjon for oss som lager utstillinger i bibliotek! Disse listene har mange gode tips. Tusen takk!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Portrettet av Bjørneboe på Bestialitetens Historie er fantastisk. Nesten så du kan lese hele boka i uttrykket hans.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja, jeg er helt enig med deg,det er et utrolig godt bilde av Bjørneboe.
Bildet av "Tater Milla" er et "ærlig" bilde Det må være litt skummelt å ha bilder av person/personer og spes. foto på forsiden av en bok, for det bør helst være utrolig bra ellers kan det fort bli en "fiasko".
Malerier/tegninger kan også "stå" godt til enkelte bøker/titler, men jeg har også sett bøker der det har blitt helt feil etter min smak.
Det legges nok en del arbeid med å finne en passende forside til bøker, noe blir supert og godt for øyet andre forsider, så som så.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

somniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinTove Obrestad WøienRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekStig TSynnøve H HoelHarald KIreneleserFindusBjørg Marit TinholtgretemorAvaKnut SimonsenPiippokattaIngeborg GKjerstiIngvild SritaolineLailaEvaHilde H HelsethConnieKaramasov11mgeJarmo LarsenSissel Elisabeth