En shopoholiker treffer blink

av (forfatter) og Vibeke Saugestad (gjendikter).

Gyldendal 2006 Heftet

Gjennomsnittlig terningkast: 4.26 (137 terningkast.)

562 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos norli.no! Kjøp ebøker og lydbøker på EBOK.NO Kjøp bøker hos haugenbok.no Kjøp boka hos Bookis!

Selg boken hos

Selg boka hos Bookis!

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Becky har kapret drømmejobben som shoppingassistent, bor i en stilig leilighet på Manhattan sammen med Luke, og de har åpnet felles bankkonto. Når Luke frir, tar tilværelsen en overraskende vending. Beckys mor vil at hun skal gifte seg hjemme i England, mens Lukes mor vil holde et stort selskap på New York Plaza. Tiden går, Becky klarer ikke å bestemme seg og bryllupsplaner legges på begge sider av Atlanteren. Snart skjønner Becky at hun er i skikkelig trøbbel. Dette er den tredje boka om Becky Bloomwood.

Omtale fra forlaget

For alle fans av Venner for livet! En romantisk komedie om Den første kjærligheten og om hvordan den preger deg resten av livet! Vince er lite tilfreds med tilværelsen. Han har mange venner, ok jobb og deler leilighet med en kamerat. Men han har ingen kjæreste. Han får liksom ikke dette med damer til å funke. Og gudene skal vite at han har prøvd! Det som holder håpet oppe, er minnet om Joy. Hans første .- og eneste . store kjærlighet.Joy er gift, men ulykkelig. Nå har hun bestemt seg for å flytte fra George, som hun traff via en kontaktannonse og giftet seg med etter bare tre måneder. Hvor dum går det egentlig an å bli? Men Joy har ikke mistet troen på kjærligheten av den grunn. For den har hun møtt .- og mistet. Han het Vince og tok henne med storm en sommer da hun var nitten. Tilfeldighetene gjør at Vinces og Joys veier stadig krysses. Men de er alltid på feil sted til feil tid. Den ene misforståelsen avløser den andre. Og kanskje var det de hadde, for godt til å være sant? Kan man faktisk oppleve kjærlighet ved første blikk? Lisa Jewell har skrevet en varm og leken bok om vårt forhold til vennskap, ekteskap, kjærlighet og familieliv. Vince og Joy er en herlig romantisk komedie om kjærlighetens og skjebnens lunefulle spill.

Bokdetaljer

Forlag Gyldendal

Utgivelsesår 2006

Format Heftet

ISBN13 9788205348530

EAN 9788205348530

Serie Litterære drops

Omtalt sted New York England

Språk Bokmål

Sider 411

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

15 45 47 20 6 3

Bokomtaler

Den var nok morsom-av og til men for meg ble denne boken langtekkelig jeg hadde nok fått tak i plottet ganske fort og så ble det gjenntagelser. heldigvis var det litt kjærlighetshistorie innimellom så jeg "greide" å lese den ferdig- men dette var ikke min form for humor--

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket


Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Lister som inneholder dette verket

Jeg reiser til Kreta på lørdag og tenkte det var lurt å kjøpe pocketbøker før jeg skulle reise. Lette, enkle bøker er jo fint å lese på stranda.Jammen ble det mer enn det. For et utvalg, noen av bøkene er ulest. Ble noen innbundet også. Heia Fretex og jeg skal bare lese enkle, underholdende bøker. Jeg fikk jammen mange bøker for 287 kr. Flere av disse står på ønskelista mi. Nå har jeg mye å glede meg til;-)


Godt sagt! (6) Varsle Svar

Her samlar eg dei bøkene eg har i bokhylla mi. På denne måten kan eg sjølv få oversikt over kva eg har lese og kva som bør lesast før eg tar av hos bokhandlaren. Pensumbøkene tar eg ikkje med;)


Godt sagt! (2) Varsle Svar

Lagt til i den rekkefølgen jeg har lest de.


Godt sagt! (1) Varsle Svar

Da har jeg vært på fretex igjen, og også denne gangen kom jeg hjem med 2 bæreposer med bøker. Dette er hva jeg fant i hyllene denne gangen


Godt sagt! (1) Varsle Svar

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Du vil kanskje også like

 • "En shopoholiker finner en søster" av Sophie Kinsella
 • "En shopoholiker med baby" av Sophie Kinsella
 • "Mini-shopoholiker" av Sophie Kinsella
 • "En shopoholikers uimotståelige nye verden" av Sophie Kinsella
 • "En shopoholikers hemmelige drømmeverden" av Sophie Kinsella
 • "Bill. mrk. hushjelp søkes" av Sophie Kinsella
 • "Can you keep a secret?" av Sophie Kinsella
 • "En shopoholikers bekjennelser" av Sophie Kinsella
 • "Husker dere ikke meg?" av Sophie Kinsella
 • "Nå spøker du?" av Sophie Kinsella
 • "En djevel i Prada" av Lauren Weisberger
 • "Min søster Ellie" av Amanda Eyre Ward
Alle bokanbefalinger for dette verket