Himmelen er et sted på jorden

av (forfatter) og Heidi Grinde (gjendikter).

Tiden norsk forlag 2002 Innbundet

Gjennomsnittlig terningkast: 4.57 (7 terningkast.)

58 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp bøker hos haugenbok.no Kjøp boka hos Bookis!

Selg boken hos

Selg boka hos Bookis!

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

En rekke politistasjoner i Göteborg mottar henvendelser fra småbarnsforeldre som melder fra om at barna deres er blitt lokket med inn i en bil av en ukjent mann. Samtidig blir flere unge menn utsatt for grove voldsoverfall i Göteborg sentrum. Tilsynelatende er det ingen sammenheng mellom ofrene, bortsett fra én ting: Overfallene har et rituelt preg, ofrene er alle blitt merket med et brennjern. I noen hektiske førjulsdager fører etterforskningsleder Erik Winter et kappløp med tiden: Han må løse saken før pressen får kjennskap til det som har skjedd og utløse panikk blant byens småbarnsforeldre. Etter hvert peker flere spor i retning av at det kan være en sammenheng mellom voldsoverfallene. Dette er den femte boka om Erik Winter.

Omtale fra forlaget

Det grusomme skjer: et barn blir utsatt for overgrep, og kappløpet mot overgriperen begynner. Tre ulike politidistrikter i Göteborg får inn anmeldelser fra foreldre om at barna deres har blitt kontaktet av en ukjent mann og tilbudt godterier. Ingenting tyder på at det har funnet sted noen overgrep, og henvendelsene blir lagt til side, helt til en fireåring blir stygt skadet av en ukjent mann og går inn i en sjokktilstand. I Himmelen er et sted på jorden møter vi igjen etterforskeren Erik Winter fra Vil ha deg i mørket. Winter, som er i ferd med å etterforske en rekke grove voldsforbrytelser, får en mistanke om at det er en sammenheng mellom disse forbrytelsene og overgrepet mot gutten. Winter gir seg i kast med en vanskelig oppgave: å prøve og få troverdige opplysninger fra små barn og desperate og redde foreldre. Han vet at tiden er knapp om han skal forhindre en katastrofe. Oversatt av Heidi Grinde.Åke Edwardson (f. 1953) er svenskenes nye stjerneskudd på krimhimmelen. Han debuterte i 1995 med romanen Till allt som varit dött, og har fått en rekke priser for sine bøker.

Bokdetaljer

Forlag Tiden norsk forlag

Utgivelsesår 2002

Format Innbundet

ISBN13 9788210047299

EAN 9788210047299

Genre Politi og detektiver Krim

Omtalt sted Sverige

Språk Bokmål

Sider 396

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

1 3 2 1 0 0

Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Lister som inneholder dette verket


Godt sagt! (0) Varsle Svar

Andre utgaver