Nesten død mann

av (forfatter) og Nina M. Due (gjendikter).

Tiden 2008 Innbundet

Gjennomsnittlig terningkast: 3.73 (11 terningkast.)

37 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp bøker hos haugenbok.no Kjøp boka hos Bookis!

Selg boken hos

Selg boka hos Bookis!

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Kriminalinspektør Erik Winter er oppslukt av å få klarhet i en mørk hendelse som har funnet sted i Göteborg. Politiet finner en forlatt bil, med kulehull. Bilen tilhører kristeligdemokraten Jan Richardsson. Det viser seg snart at politikeren sliter med samsvar mellom liv og lære. Dette er den niende boken om Erik Winter.

Omtale fra forlaget

Niende og nest siste bok om kriminalinspektør Erik Winter. Fem menn som ikke kjenner hverandre har likevel noe til felles. De står alle overfor døden.Da en av Göteborgs kriminelle finner bilen sin skadet, blir det å finne den skyldige nesten en besettelse for ham. Forfatteren Ademar har påtrengende grunner til å fullføre sin bok om en gammel forsvinningssak. Naboen hans holder på å drive ham til vanvidd ved å spille øredøvende høy musikk, men Ademar skal få angre bittert på at han forsøker å snakke naboen til fornuft. En kristeligdemokrat sliter med samsvar mellom liv og lære. Også enkelte innen politiet er klar over hans lyssky møter nattestid. En tilsynelatende ganske alminnelig borger befinner seg plutselig overfor et valg: å begå mord, eller å dø selv. Selv om han skulle lykkes med denne forbrytelsen, vet han at han neppe vil slippe unna. Kriminalinspektør Erik Winter plages stadig oftere av en lammende hodepine, men nekter å ta det på alvor. Det ser heller ikke ut som han legger merke til hva som er i ferd med å skje med familien hans. Åke Edwardson har sagt han skal skrive ti bøker om Erik Winter. Dette er i tilfellet den nest siste.

Bokdetaljer

Forlag Tiden

Utgivelsesår 2008

Format Innbundet

ISBN13 9788210050077

EAN 9788210050077

Genre Politi og detektiver Krim

Omtalt sted Sverige

Språk Bokmål

Sider 472

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

0 3 4 2 2 0

Bokomtaler

For mye jatting om hodepine og tomme gater. Selve plottet kunne blitt skrevet i en tredjedel av boken

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket