Husker dere ikke meg?

av (forfatter) og Vibeke Saugestad (gjendikter).

Gyldendal 2009 Innbundet

Gjennomsnittlig terningkast: 4.29 (79 terningkast.)

237 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp bøker hos haugenbok.no Kjøp boka hos Bookis! Kjøp boka hos ark.no

Selg boken hos

Selg boka hos Bookis!

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Lexi våkner opp etter en bilulykke, tror det er 2004 og at hun er en kjip tjuefemåring med dårlig råd og et katastrofalt kjærlighetsliv. Til hennes store forskrekkelse er det 2007, hun er en stilig dame med designergarderobe, fet jobb og luksusleilighet, og mannen er en kjekk mangemillionær. Den nye situasjonen er ikke å forakte, men etter hvert dukker mørke skyer opp i horisonten. De gamle vennene hater henne, og en ambisiøs kollega er ute etter jobben hennes. Så dukker en uflidd, men ganske sexy fyr opp - og slipper nok en bombe.

Omtale fra forlaget

Tenk om du våknet opp etter en lang drøm, at livet slik du husket det, var en saga blott, og at tilværelsen nå var som tatt ut av en Hollywood-film? Lexi våkner opp etter en bilulykke, tror det er 2004, og at hun er en kjip tjuefemåring med dårlig råd, skjeve tenner og et katastrofalt kjærlighetsliv. Til hennes store forskrekkelse er det 2007 -- hun er en stilig dame med designergarderobe, fet jobb og luksusleilighet, og er kona til en mangemillionær med et utseende å drepe for! Hvordan i all verden havnet hun her? Lexi skjønner ingen ting, men tenker at hun skal da alltids overleve. Hun kommer sikkert til å elske mannen sin også -- bare hun blir kjent med ham. Men etter hvert som hun lærer sitt nye jeg å kjenne, dukker mørke skyer opp i horisonten. De gamle vennene hater henne. En ambisiøs kollega er ute etter jobben hennes. Så dukker en uflidd, men ganske sexy fyr opp -- og slipper nok en bombe. Hva i himmelens navn har skjedd med henne? Vil hun noen gang huske det? Og hva hvis hun gjør det?Sophie Kinsella er forfatter og tidligere finansjournalist. Hun har utgitt fem bøker om shopoholikeren Rebecca Bloomwood, og flere bøker under navnet Madeleine Wickham. Bøkene hennes selges verden over og er stadig å finne på bestselgerlistene. I mars 2009 har filmen Confessions of a Shopaholic premiere på norske kinoer. Filmen er basert på de to første bøkene om Rebecca Bloomwood. Sophie Kinsella bor i London med sin mann og tre barn.«Forfatteren av shopoholikerserien lager en morsom vri på den klassiske Askepott-historien.» Redbook«Kinsella er fantastisk morsom.» New York Post«En kløpper til å skape bisarre, pinlige og morsomme historier.» Maya Troberg, Dagbladet

Bokdetaljer

Forlag Gyldendal

Utgivelsesår 2009

Format Innbundet

ISBN13 9788205385276

EAN 9788205385276

Serie Drops

Omtalt sted London

Språk Bokmål

Sider 367

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

6 27 31 12 1 1

Bokomtaler

Denne boka likte jeg veldig godt, og dette er den første jeg leser av Sophie Kinsella utenom alle Shopoholiker-bøkene. Og jeg synes denne var enda bedre enn dem. I Remember Me følger vi Lexi etter at hun har mistet hukommelsen, og jeg satt hele tiden og lurte på hvordan hun kunne endret seg så drastisk på bare 3 år. Løsningen kommer sakte men sikkert fram, og jeg vil ikke røpe noe av handlingen, jeg anbefaler dere heller å lese boka.
Jeg leste den på engelsk, og dette var god og lettlest engelsk som fløt lett.
En 5'er fra meg

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Kjempemorsom !!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Veldig humoristisk og lettleselig bok som jeg likte svært godt!:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Waking up in hospital after a car accident, Lexi realizes everything has changed. She used to be this 25 year old happy-go-lucky girl with crooked teeth and a disastrous lovelife. Now she realizes it's 3 years later. She looks at herself in the mirror and sees a 28-year-old with a super-toned body, her teeth are straight and she wears designer clothes. The also discovers, she is the boss of the apartment and her friends hate her. On top of it all she is married to a good-looking millionaire and lives in a trendy new loft apartment. How could life possibly get any better than this?

I found it absolutely hilarious to follow Lexi along on her journey, as she gradually discovers what's important in life. Kinsella is my all time favorite chick-lit author and this release, for me, is impossible to put down.

I would highly recommend this, or any other of Sophie Kinsella's books, to chick-lit fans.
(All opinions in this review are my own)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Er man ute etter en feel good-bok så er Sophia Kinsella sine bøker å anbefale, spesielt denne! Den var hysterisk morsom, og ikke minst veldig fin og spesiell. Kjempe fin om du skal på sydenferie, men ta for all del med en bok til, for denne leser du i ett jafs.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket


Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Lister som inneholder dette verket


Godt sagt! (2) Varsle Svar

Lagt til i den rekkefølgen jeg har lest de.


Godt sagt! (1) Varsle Svar

Disse bøkene har både vært fantastiske, og noen har vært tunge å lese, og jeg har holdt på å avslutte flere ganger. De fine er bare så nydelige, jeg er en person som ikke liker vanskelige navn på personer, da går jeg meg ofte "vill" og om boka i tillegg er veldig tykk, så blir det fort kjedelig å lese. Men dette er altså min liste.


Godt sagt! (0) Varsle Svar

Bøker legges til lista i den rekkefølge de fullføres.


Godt sagt! (0) Varsle Svar

:))


Godt sagt! (0) Varsle Svar

Du vil kanskje også like

 • "Can you keep a secret?" av Sophie Kinsella
 • "The Undomestic Goddess" av Sophie Kinsella
 • "Nå spøker du?" av Sophie Kinsella
 • "Mini Shopaholic" av Sophie Kinsella
 • "Bryllupsnatten" av Sophie Kinsella
 • "Bill. mrk. hushjelp søkes" av Sophie Kinsella
 • "Vintage-affæren" av Isabel Wolff
 • "Mini-shopoholiker" av Sophie Kinsella
 • "Jeg har nummeret ditt" av Sophie Kinsella
 • "Tre ønsker" av Liane Moriarty
 • "I gode og onde dager" av Emily Giffin
 • "Vi møtes på Chocholate heaven" av Carole Matthews
Alle bokanbefalinger for dette verket