Jeg reiser til Kreta på lørdag og tenkte det var lurt å kjøpe pocketbøker før jeg skulle reise. Lette, enkle bøker er jo fint å lese på stranda.Jammen ble det mer enn det. For et utvalg, noen av bøkene er ulest. Ble noen innbundet også. Heia Fretex og jeg skal bare lese enkle, underholdende bøker. Jeg fikk jammen mange bøker for 287 kr. Flere av disse står på ønskelista mi. Nå har jeg mye å glede meg til;-)


Godt sagt! (6) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Jeg tar også turen innom Fretex! Hadde med meg ti bøker hjem sist. :) veldig fornøyd! Og bra for miljøet! Et annet godt tips er å ta en titt inn i containere på søppelplasser. Der jeg bor finnes det i hvert fall en container for alt som er brukbart for andre, i stedet for å kaste det. :) der fant jeg puter til utemøblene mine! :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg kjøper mestparten av mine bøker på Fretex, røde kors eller privat. Mange av bøkene ser ut som de er helt ny... Kjøpte 11 bøker i dag til 200,- :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Mine drømmers land er ei flott bok, og du må huske å lese resten av bøkene i triogien:-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja det skal jeg, kanskje finner jeg flere på Fretex.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

AvaAnne-Stine Ruud HusevågJohnny OlsenFrank Rosendahl SlettebakkenSoffa86Dolly DuckKetilJulie StensethTorBente NogvaMarit HøvdeIngunn SritaolineSiv ÅrdalAnne Lise JohannessenOle Jacob OddenesOdd HebækJan-Olav SelforsCarine OlsrødLibraritas vMaren Hjelle AuneBerit RAndreas BokleserHarald KMartineVioleta JakobsenGunn FalkbäckNina M. Haugan FinnsonIrakkØyvind BjørnerudRufsetufsaTine SundalSynnøve H HoelSilje BorviksiljehusmorSolgunnBjørg L.Reidun SvensliOda Marie HAstrid Terese Bjorland Skjeggerud