Datteren

roman

av (forfatter).

Oktober 2019 Innbundet

Gjennomsnittlig terningkast: 4.88 (51 terningkast.)

117 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos norli.no! Kjøp boka hos norli.no! Kjøp ebøker og lydbøker på EBOK.NO Kjøp bøker hos haugenbok.no Kjøp boka hos Bookis!

Selg boken hos

Selg boka hos Bookis!

Omtale fra forlaget

Margido er død. Torunn har overtatt driften av Neshov Begravelsesbyrå, samtidig som hun holder på med å gjøre den gamle, nedslitte gården til sin. For farfaren er det viktig at det flagges forskriftsmessig på Neshov, han har bestemt seg for å spandere både ny flaggstang, vimpel og flagg på Torunn. Det riktig skinner på tunet da stangen er reist, og for første gang i livet kjenner Torunn seg virkelig forpliktet. Men da hun tar skrittet helt ut og vil skifte etternavn til Neshov, går det i svart for moren, og den gode kontakten de to så møysommelig har opparbeidet, blir brutt med et pennestrøk.

I høstferien skal Erlend og hele den danske familien hans innta gården. Torunn gruer seg til besøket. Utsiktene blir ikke bedre da Kai Roger kommer drassende med to grisunger, som han mener Erlends tre barn kan ha glede av. Torunn er ferdig med griser, hun er ferdig med Erlend, og hun er ferdig med Kai Roger. Men denne gangen skal Torunn få se hva Erlend virkelig er gjort av. Og kanskje skal det vise seg at Kai Roger får rett til slutt.

Med "Datteren" samler Anne B. Ragde trådene i historien om Neshov-folket. Dette er Torunns bok: en roman om en kvinne som hele livet har flyktet, men som endelig våger å ta ansvar, stå opp for seg selv og velge kjærligheten.

Bokdetaljer

Forlag Oktober

Utgivelsesår 2019

Format Innbundet

ISBN13 9788249521524

EAN 9788249521524

Omtalt sted Sør-Trøndelag

Språk Bokmål

Sider 314

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

9 30 10 1 1 0

Bokomtaler

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Jeg har likt alle bøkene i serien fra Byneset, men jeg tror denne er den jeg har likt best! Jeg har levd meg inn i alt som skjer i denne boka, hun forteller så levende synes jeg og de siste to kapitlene grep meg så jeg kjente følelsene ligge tykt utenpå meg! Klump i halsen og blank i øynene og varm i hjertet...

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Og hun visste ikke hva mer hun skulle gjøre for å lindre sorgen, annet enn å vende seg mot neste nattesøvn, trampe videre inn i neste morgen, neste dag, nye plikter og gjøremål, livet og livet og livet. Hele tiden dette helvetes livet som måtte leves.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Da kveldsmørket hadde lagt seg som et svart ullteppe over gården, tente hun telys i vinduskarmene og satte seg ved kjøkkenbordet. Nå hadde hun jobbet bra, griser og fugler og hund hadde fått sitt, fjerde vaskemaskin var i gang i kjelleren, morgenkåpene hadde vært like fine etter den smule overdrevne varmebehandlingen, bjørkekubbene knitret i ovnen, og bak den lå hunden i en fornøyd krøll med snuten under halen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hun kunne ha sparket Erlend på leggen om hun hadde nådd frem, hvorfor pokker skulle Frank Skår vite hvor mange soverom hadde, enn si få tankene brakt over på senger i det hele tatt. Han var kjapp til å trekke konklusjoner, den frekke københavnerhomsen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Nå kom de forbaskede tårene, at det ikke skulle være mulig å kontrollere noe så enkelt som tårer, noen burde forske på det, tenkte hun, og finne en medisin, en motgift, hun var så luta, pisse lei av å grine.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Du vil kanskje også like

 • "Liebhaberne - roman" av Anne Birkefeldt Ragde
 • "Veien fra Italia" av Anna Grue
 • "Bortenfor stjernene" av Lori Nelson Spielman
 • "Spor i støvet" av Katherine Webb
 • "100 umistelige ting" av Lucy Dillon
 • "Bristepunktet" av Belinda Bauer
 • "De druknedes bok" av Erika Swyler
 • "Den glemte Deverill" av Santa Montefiore
 • "Utenfor er hundene - kriminalroman" av Gunnar Staalesen
 • "Instituttet for de siste ønsker" av Antonia Michaelis
 • "Kafeen på Roscarbury Hall" av Ann O'Loughlin
 • "Hvit død" av Robert Galbraith
Alle bokanbefalinger for dette verket

Andre utgaver