Livstid

av (forfatter) og Elisabeth Bjørnson (oversetter).

Piratforl. 2007 Innbundet

Gjennomsnittlig terningkast: 4.39 (236 terningkast.)

1163 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos norli.no! Kjøp boka hos norli.no! Kjøp ebøker og lydbøker på EBOK.NO Kjøp boka hos Akademika Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra forlaget

Sveriges mest kjente politimann blir funnet myrdet i sengen. Hans treårige sønn er sporløst forsvunnet. Hustruen, Julia, framstår snart som den skyldige. Hun var der, hun hadde motiv, og mordvåpenet viser seg å ha fullt av hennes fingeravtrykk. Etter en summarisk rettssak dømmes hun til livsvarig fengsel av en enstemmig jury. Men Julia hevder sin uskyld. Livstid er en frittstående thriller om menneskets lengten etter det evige: kjærligheten, tilliten, jobben - og barna. Den er også en direkte fortsettelse på Nobels Testamente. Liza Marklunds kriminalromaner om journalisten Annika Bengtzon er blitt en stor suksess både i og utenfor Skandinavia. Bøkene har solgt i over seks millioner eksemplarer og er oversatt til 28 språk. Liza Marklund er også Unicef-ambassadør, og spaltist i Expressen og i VG.

Bokdetaljer

Forlag Piratforl.

Utgivelsesår 2007

Format Innbundet

ISBN13 9788281431102

EAN 9788281431102

Serie Annika Bengtzon (7)

Genre Krim

Språk Bokmål

Sider 368

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

20 87 99 25 4 1

Bokomtaler

Dette var en så klisjefylt bok at det til tider var slitsomt å høre den på lydbok. Det er ingen dybde i karakterene, mennesker er enten onde eller gode og forfatteren forsøker å manipulere følelsene våre ved å trekke inn barn og heltinnen er generelt sett bare irriterende. Språklig er det på nivå med husmorporno. Styr unna.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Den kjente politimannen David Lindholm blir funnet drept i sitt eget hjem, og sønnen på tre år er forsvunnet. Mordvåpenet er full av fingeravtrykkene til kona Julia, og hun blir mistenkt både for drapet på ektemannen og sønnens forsvinning.

Julia påstår at hun er uskyldig og at det var en annen ukjent kvinne som drepte David og kidnappet sønnen. Ingen tror henne, bortsett fra venninnen Nina som jobber i politiet samt journalisten Annika Bengtzon. Julia blir dømt til lovens strengeste straff etter noe som fremstår som en summarisk rettssak.

Samtidig brenner Annikas hjem ned og ektemannen Thomas har forlatt henne. Annika mistenkes for å ha satt fyr på huset sitt, og parallelt krever Thomas omsorgen for barna deres. Situasjonen kunne ikke vært mørkere for henne.

Annika kaster seg over jobben sin og begynner å grave i Davids fortid. Hva skjulte han? Og finnes den fremmede kvinnen som Julia hevder står bak ugjerningen mot sønnen og ektemannen? Eller er det slik politiet hevder at hun har en multipel personlighet og har fortrengt at hun faktisk gjorde det selv?

Boka, som er en direkte fortsettelse av "Nobels testamente", er absolutt spennende. Jeg synes imidlertid at den ble noe rotete på slutten, og dette trekker ned helhetsinntrykket. Dette er ikke den beste boka jeg har lest av Liza Marklund.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Etter en noe langdryg første tre fjerdedel, tok den seg opp på slutten.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Veldig bra bok. Holder spenningsnivået gjennom hele boka.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket


Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Lister som inneholder dette verket

Her er bøkene jeg har rukket å lese i 2010. Har ikke tatt med pensumbøker..


Godt sagt! (3) Varsle Svar

Her samlar eg dei bøkene eg har i bokhylla mi. På denne måten kan eg sjølv få oversikt over kva eg har lese og kva som bør lesast før eg tar av hos bokhandlaren. Pensumbøkene tar eg ikkje med;)


Godt sagt! (2) Varsle Svar

En liten påminnelse til meg selv :)


Godt sagt! (0) Varsle Svar

Kommer til å legge fortløpende ut hvilke bøker jeg har lest i 2011:)


Godt sagt! (0) Varsle Svar

Bøker jeg har lest. Både bibliotekbøker og egne kjøp.


Godt sagt! (0) Varsle Svar

Du vil kanskje også like

 • "Den røde vargen" av Liza Marklund
 • "Prime time" av Liza Marklund
 • "Paradiset" av Liza Marklund
 • "Fasadefall" av Liza Marklund
 • "En plass i solen" av Liza Marklund
 • "Borderline" av Liza Marklund
 • "Aldri mer fri" av Liza Marklund
 • "Nobels testamente" av Liza Marklund
 • "Jernblod" av Liza Marklund
 • "Studio sex" av Liza Marklund
 • "På flukt" av Liza Marklund
 • "Postcard killers" av Liza Marklund
Alle bokanbefalinger for dette verket

Andre utgaver