Starten på denne boka var strålende. Kunne ikkje legge den fra meg. Men så virket det som om forfatteren virkelig satte på håndbremsen.

Midtpartiet er fryktelig omstendeligt. Ramser opp alt mulig totalt uinteressant Annika Bengtzon driver med og hva hun søker på på internett. Virker som hun MÅ skrive en bok på over 360 sider, koste hva det koste vil.

Slutten av boka, er som begynnelsen. Fartsfullt og spennende. Men alt i alt så er dette en bok midt på treet. Er forsåvidt ikkje en bok eg vil sterkt anbefale videre til andre lesere. Men har du god tid, og vil før lese en bok enn å se maling tørke på veggen så kan du jo alltids lese denne.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Mads Leonard HolvikIngebjørgGroStig TChristoffer SmedaassiljehusmorCarine OlsrødBrit HonningsvågAlice NordliHarald KHanneTine SundalAnne-Stine Ruud HusevågEllen E. MartolStian AxdalBjørg RistvedtHeidiElin FjellheimEirin EftevandChat_noirGodemineRufsetufsaMorten MüllerHanne Kvernmo RyeHallgrim BarlaupHilde Merete GjessingPiippokattaBente NogvaDaffy EnglundMargrethe  HaugenIngunn SVannflaskeLisbeth Marie UvaagMaikenStian B. HopeMarianne AugustaRandiACathrine BoreMorten JensenLeseaase