Giftstrøm

av (forfatter).

Vigmostad Bjørke 2012 Heftet

Gjennomsnittlig terningkast: 4.74 (99 terningkast.)

199 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos norli.no! Kjøp ebøker og lydbøker på EBOK.NO Kjøp bøker hos haugenbok.no Kjøp boka hos Bookis! Kjøp boka hos ark.no

Selg boken hos

Selg boka hos Bookis!

Kristine Os eksemplar av Giftstrøm

Lesetilstand

Har lest denne

Hylle

Krim

Lesedato

2015

Favoritt

Favoritt!

Terningkast

Min omtale

Ingen omtale


Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Den norske ambassaden i Kampala mottar ei pakke som dokumenterer at Otto Kamperud er tatt som gissel av geriljaen i Uganda. Samtidig gjennomfører Oslopolitiet en aksjon mot narkotikamiljøet hvor de bl.a. pågriper en ung, ugandisk mann. Politietterforsker Elli Raghke fatter interesse for han og bakgrunnen hans, og spesielt interessant blir han når hun blir nødt til å forholde seg til kidnappingssaka i Uganda. Dette er den andre romanen om Elli Rathke

Omtale fra forlaget

Dette er den andre boken av Eystein Hanssen med politietterforsker Elli Rathke i hovedrollen. De ingen savner fikk en storslagen mottakelse og ble nominert til bokhandlerprisen. "Dette er nok en mann å følge med på i jakten på 2010-tallets norske krimtalent ... Når man makter å sette problemer under debatt, samtidig som man forteller en ramsalt, spenningsmettet historie, kan man som krimleser ikke ønske mer." - Ola A. Hegdal, Dagens Næringsliv "Boka er actionfylt og spennende og handlingen har overhodet ingen dødpunkter." - Elise Weseth, Oppland Arbeiderblad, terningkast 5

Bokdetaljer

Forlag Vigmostad Bjørke

Utgivelsesår 2012

Format Heftet

ISBN13 9788241907265

EAN 9788241907265

Serie VB pocket

Genre Politi og detektiver Krim

Omtalt sted Oslo Uganda

Språk Bokmål

Sider 432

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

16 48 29 5 1 0

Bokomtaler

Gratulerer til forfatter Eystein Hanssen. Norge har fått sin egen James Bond og hun heter Elisabeth Sunee Rathke, kalt Elli. Vell oppbygd historie med mange utstikkere som tilslutt snøres sammen. Hesblesende med alle ingredienser for god action. Godt grunnlag for filmatisering:-)) Gleder meg til å ta fatt på bok nr 3.

Godt sagt! (1) Varsle Svar
Godt sagt! (0) Varsle Svar

Blev så inne i boken (som innehåller en massa namn) att inget annat blev gjort som inte kunde göras samtidigt som jag fick boken läst för mig. Tyvätt MP3 format så jag var låst till dvd spekarens räckvidd. Bättre med Digibok. Nog om tekniken. men jag blev fängslad av spänningen som skildrades mycket bra. Måste bara höra lite till....

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har ikke lest noe av Eystein Hanssen tidligere, og Giftstrøm ble en litt selsom opplevelse ettersom e-boken var proppfull av skrivefeil. Men historien var engasjerende og spennende og jeg likte Elli og vil gjerne bli bedre kjent. Velger derfor å gi terningkast basert på historien og ikke kvaliteten på boken og gir Elli flere sjanser.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Nok en spennende bok av denne, for meg, nye forfatteren.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Spennende actionbok. Både plottet og lokasjonen på det som foregår i boken er originalt, og tempoet er bra gjennom hele boken. Overraskende mange skrivefeil (e-bok), men det ødelegger ikke for historien.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket


Sitater fra dette verket

Alle mennesker har venner, også forbrytere. Med narsissistiske forum som Facebook rives selv de de mest hardbarkede kriminelle mellom å holde en lav profil og å fremstå som vellykket.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Lister som inneholder dette verket

Målet er minst 30 bøker


Godt sagt! (1) Varsle Svar

min egen huskeliste over bøker lest i 2011


Godt sagt! (0) Varsle Svar

Her er ei liste over bøkene eg har planer om å lesa hausten 2011. Det kjem nok endringar på lista etterkvart som eg oppdagar nyheiter som må lesast. Ser heller ikkje vekk frå at eg er ein smule optimistisk når det gjeld antal bøker på lista.


Godt sagt! (0) Varsle Svar

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Du vil kanskje også like

 • "En kort evighet" av Eystein Hanssen
 • "Brennemerket" av Eystein Hanssen
 • "Triangel" av Eystein Hanssen
 • "Jaget" av Eystein Hanssen
 • "Åtseldyr" av Eystein Hanssen
 • "Svart landskap" av Eystein Hanssen
 • "Tre minutter" av Anders Roslund
 • "De ingen savner" av Eystein Hanssen
 • "Fuglefangerne - kriminalroman" av Eirik Wekre
 • "Operasjon Hydra" av Sigbjørn Mostue
 • "Mafiela" av Hogne Hongset
 • "Blodsbrødre" av Knut Lindh
Alle bokanbefalinger for dette verket