Fantastisk fortsettelse med Elli og Jan!

Jeg har vært så heldig å få et forhåndseksemplar av boka (kommer i august)og leste den ut på to dager. Klarte ikke å legge den fra meg. Hadde veldig store forventninger, etter den første boka om Elli, som også var utrolig bra!

Denne innfridde alle forventningene, og vel så det! Mye handling, gjennom hele boka, ingen dødpunkter. Selv om dette er fiksjon, er det ingen tvil om at slike ting skjer rundt omkring i verden. Barn som blir barnesoldater må kanskje være noe av det verste som skjer med barn!

Utrolig engasjerende og flott bok, som virkelig anbefales til alle som liker krim og spenning.

Jeg setter Hanssens bøker over Jo Nesbø, og Hanssen har nå et enormt forventingspress på seg til bok nr 3 om Elli!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Svært mye skryt i kommentarene her inne. For meg var det en helt grei krim, men heller ikke mer.

Tok litt tid før jeg kom inn i boka, men etter hvert ble den engasjerende. Mange av personene var ganske klisjefylte, men hovedpersonen Elli hadde mer kjøtt på beina. En lite overraskelse i sluttfasen, men selve løsningen var opplagt rimelig tidlig.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Harald KalpakkaAnneWangStig TAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaKirsten LundJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda NyrudLisbeth Marie UvaagConnieNerakntschjrldMarit HøvdeTurid KjendlieVioleta JakobsensomniferumRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita NessIngvild SBeathe SolbergritaolineBookiacJakob Sæthre