Still me

av (forfatter).

Michael Joseph 2018 Heftet

Gjennomsnittlig terningkast: 4.72 (43 terningkast.)

103 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos norli.no! Kjøp ebøker og lydbøker på EBOK.NO Kjøp bøker hos haugenbok.no Kjøp boka hos Bookis! Kjøp boka hos ark.no

Selg boken hos

Selg boka hos Bookis!

PiaChristines eksemplar av Still me

Lesetilstand

Har lest denne

Hylle

Audiohylla mi

Lesedato

2018

Favoritt

Ingen favoritt

Terningkast

Min omtale

Ingen omtale


Omtale fra forlaget

The third Lou Clark novel, following the number one international bestsellers Me Before You and After You.

Lou Clark arrives in New York ready to start a new life, confident that she can embrace this new adventure and keep her relationship with Ambulance Sam alive across several thousand miles. She is hurled into the world of the super-rich Gopniks: Leonard and his much younger second wife, Agnes, and a never-ending array of household staff and hangers-on. Lou is determined to get the most out of the experience and throws herself into her job and New York life within this privileged world.

Before she knows what's happening, Lou is mixing in New York high society, where she meets Joshua Ryan, a man who brings with him a whisper of her past.

In Still Me, as Lou tries to keep the two sides of her world together, she finds herself carrying secrets - not all her own - that cause a catastrophic change in her circumstances. And when matters come to a head, she has to ask herself: Who is Louisa Clark? And how do you reconcile a heart that lives in two places?

Bokdetaljer

Forlag Michael Joseph

Utgivelsesår 2018

Format Heftet

ISBN13 9780718183196

EAN 9780718183196

Omtalt sted New York London

Språk Engelsk

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

6 22 13 1 1 0

Bokomtaler

Denne likte eg overraskande godt! Eg likte "Et helt halvt år" sånn heil ok +, men synes den var litt "overrated" for å være brutalt ærleg. Og så kom nummer to - "Meg etter deg" (?) som eg og syntes var heilt ok. Det var derfor med lite forventing at eg gjekk laus på denne tredje boka om Louisa Clark. Etter å ha lese eit par tyngre bøker, var eg i humør for noko lett, muntert, morosamt osv ...og det fekk eg så absolutt!

Dette er reine definisjonen på lettlest og feel-good. Eg har kost meg med denne boka! Ja, den er litt prega av klisjéar og "kliss", og ja, den er litt forutsigbar - men det til tross, fungerer denne boka veldig fint når en er i humør for lettlest litteratur. Den er ikkje så djup, den tek ikkje opp superstore tema og den vil neppe forandre livet ditt. Den vil likevel kunne underholde deg i stor grad, gje deg ein god og varm kjensle og rett og slett tillate deg å rømme inn i ei anna verden for ein tid. Og det er nok nettopp hensikten med boka også. Av og til vil ein berre lese noko koseleg og det er på bakgrunn av nettopp dette at eg gjer boka en femmar.

Louisas nye jobb fører henne til New York. Noko som gjer at ho oppdager den meir "sjølvstendige" sida av seg sjølv. Samstundes byr den nye tilværelsen på fleire utfordringar - arbeidsgivar, avstandsforhald, einsemd, nye vennar og fiendar(?).

Mykje av grunnen til at eg likar denne boka er nok at eg likar karakteren Louisa veldig godt. Jojo Moyes har verkeleg klart å lage ein likandes karakter her! Ho er enkel å kjenne seg igjen i - vaksen, men framleis litt "barnlig", eit behov for å "vere noko" - kven er eg utan jobben min, utan kjærasten min, utan alt som definerer meg?

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Kjekt at denne boken kom til en rimelig penge som e-bok. Starten var litt i overkant banal, men etterhvert ble det en riktig humoristisk og hyggelig historie. Boka er lettlest og vil nok falle i smak hos de som likte de to første bøkene om Lou Clark.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Dette er den tredje og avsluttende boken om heltinnen Louisa Clark fra Et helt halvt år og Etter deg. Jeg har ikke lest de to første bøkene. Det er mulig at det gjør at det er noen sammenhenger jeg ikke ser. Uansett er det en god bok.

Her er det mulighet for å fordype seg i både kjærlighet og intriger.
Les hele omtalen her

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Det var en gang en småbyjente som levde i en liten verden. Hun hadde det riktig bra, det var i alle fall det hun sa til seg selv. Som så mange jenter likte hun å prøve forskjellige stiler, å være noen hun ikke var. Men slik det skjer med så altfor mange jenter, hakket livet i vei på henne til hun, i stedet for å finne noe som virkelig passet henne, kamuflerte seg og gjemte vekk det som gjorde henne annerledes. En stund lot hun verden hamre løs, helt til hun fant ut at det tryggeste var ikke å være seg selv overhodet.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg hadde et valg. Jeg kunne være Louisa Clark fra New York eller Louisa Clark fra Stortfold. Eller kanskje fantes det en helt annen Louisa jeg ikke hadde møtt ennå. Nøkkelen lå i å forsikre seg om at den som skulle gå ved siden av meg, ikke fikk bestemme hvem jeg skulle være og sette meg fast som en sommerfugl i en monter. Nøkkelen lå i å vite at jeg alltid kunne finne en måte å gjenoppfinne meg selv på.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Lister som inneholder dette verket

Også i år er målet å lese 52 bøker.


Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ei liste over alle bøker og lydbøker som slukes i år, samt korte kommentarar om kva eg syntes om dei


Godt sagt! (0) Varsle Svar

Bøker lest 2018


Godt sagt! (0) Varsle Svar

Mine bøker lest i 2018


Godt sagt! (0) Varsle Svar

Bøker jeg har lest i 2018


Godt sagt! (0) Varsle Svar

Leseutfordring 2019
Bøker lest i 2019
8731 sider så langt i år


Godt sagt! (0) Varsle Svar

Du vil kanskje også like

 • "Silkehandlerens datter - roman" av Dinah Jefferies
 • "After You - A Novel" av Jojo Moyes
 • "Søstrene på Sullivan's Island" av Mary Alice Monroe
 • "Nå og tilbake" av Santa Montefiore
 • "Velkommen til Floras kafé" av Jenny Colgan
 • "Uten et eneste ord" av Rosie Walsh
 • "Fyrvokterens døtre" av Jean E. Pendziwol
 • "Huset på stranden" av Liane Moriarty
 • "Ta følge med ham - roman" av Agnès Ledig
 • "Den franske fotografen" av Natasha Lester
 • "Brevet" av Kathryn Hughes
 • "Hotellet med de tusen lys" av Emylia Hall
Alle bokanbefalinger for dette verket