Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 2 av 2 sitater

Jeg hadde et valg. Jeg kunne være Louisa Clark fra New York eller Louisa Clark fra Stortfold. Eller kanskje fantes det en helt annen Louisa jeg ikke hadde møtt ennå. Nøkkelen lå i å forsikre seg om at den som skulle gå ved siden av meg, ikke fikk bestemme hvem jeg skulle være og sette meg fast som en sommerfugl i en monter. Nøkkelen lå i å vite at jeg alltid kunne finne en måte å gjenoppfinne meg selv på.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det var en gang en småbyjente som levde i en liten verden. Hun hadde det riktig bra, det var i alle fall det hun sa til seg selv. Som så mange jenter likte hun å prøve forskjellige stiler, å være noen hun ikke var. Men slik det skjer med så altfor mange jenter, hakket livet i vei på henne til hun, i stedet for å finne noe som virkelig passet henne, kamuflerte seg og gjemte vekk det som gjorde henne annerledes. En stund lot hun verden hamre løs, helt til hun fant ut at det tryggeste var ikke å være seg selv overhodet.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Sol SkipnesGrete AastorpHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinTove Obrestad WøienRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekStig TSynnøve H HoelHarald KIreneleserFindusBjørg Marit TinholtgretemorAvaKnut SimonsenPiippokattaIngeborg GKjerstiIngvild SritaolineLailaEvaHilde H Helseth