Løvetannbarnet Anna og rikmannssønnen Theo, to mennesker fra helt ulike verdener - kan de bygge en felles framtid? Theo hadde en vanskelig oppvekst. På den eksklusive kostskolen følte han seg ofte ensom. Men han hadde én venn, én han kunne betro seg til. Som voksen gjør Theo det som er forventet av ham og begynner i farens firma. En dag blir han sittende fast i heisen med Anna. Anna mistet moren sin tidlig og måtte klare seg selv, ofte med lite penger og uten noen nære familiemedlemmer. Hun drømmer om barn og familie. Theo sliter med minnene fra barndommen og med en stor hemmelighet han ikke klarer å dele med Anna. Kan kjærligheten deres overleve fortidens hemmeligheter?
Utgivelsesår 2020
ISBN13 9788203375545
EAN 9788203375545
Serier Lesegleder Anna og Theo (2)
Theo, min Theo! En historie som rører meg langt inn i hjerterota. Dette har virkelig blitt en favoritt-forfatter
Nok en deilig underholdningsbok fra Amanda Prowse!
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verketDet beste med å fiske, er stillheten, roen. Og en ting har jeg lært, kanskje den viktigste lærdommen av alle, er at når du er stille og rolig, så får du orden på tankene, da løser hjernen alle problemer, og du ser ting klarere. Man skal ikke undervurdere verdien av stillhet.