Dette var vanskelig. Jeg likte Klaus Hagrup Markus og Diana, mina på sporet Pia Ibsen, Maria Gripe Skyggen over steinbenken serie og fjerde etasje med heis, for ikke å glemme Roald Dahl. Astrid Lindgren, og teskeikjerringa. Jeg leste mye GOD bok bøker (bøker som var markert med god bok). Jeg likte også Anne + Jørgen = Sant av vigdis hjort. God helg:)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hei :) denne helgen skal jeg fortsette å lese «Solsøsteren og sommerfuglrommet av Lucinda Riley» og «de som er elsket av Victoria Hislop». Så har litt å velge i. Må prøve å få lest de som skal leveres inn neste uke. Denne helgen har jeg lite planer så håper det blir mye lesing. Håper alle får en fin helg:).

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Hei. Denne helgen skal jeg lese Solsøsteren av Lucinda Riley og er allerede godt i gang. Jeg vet ikke hvor mye jeg får lest, men jeg storkoser meg med boken. Håper ikke pollen sesongen har startet for dere med pollenallergi, selvom jeg setter pris på det fine været og temperaturen:) god helg :)

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Tusen takk, gleder meg til mange gode leseopplevelser=)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Bøker jeg har lest i 2020
Målet er å klare å lese 10000 sider
Har lest 657 sider totalt så langt i år


Godt sagt! (2) Varsle Svar

Hei=) denne helgen har jeg planer om å lese ferdig Gileads døtre av Margareth Atwood. Jeg rakk ikke å bli ferdig med den før innleveringsfristen så da gikk jeg til innkjøp av den. Denne helgen har jeg lite planer forutenom trening. Har også kjøpt Solsøsteren av Lucinda Riley som ligger å venter. Spørs om jeg klarer å vente stort lengre:) håper alle får en god helg:)

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Boken handler om Isabel som har vokst opp i en dysfunksjonell familie og som blir sviktet av barnevernet opp til flere ganger. Det er virkelig tøft gjort og dele denne historien med omverden. Jeg syns historien var vond å lese, men boken bærer preg av mye muntlig språk. Jeg syns ikke redakaktøren har gjort en god nok jobb i formidlingen av Isabell sin historie desverre og derfor får den «bare» 3 stjerner av meg.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Hei og god kveld. Denne helgen holder jeg fortsatt på med Shirog
jenta jeg en gang var av Isabell Raad. Har også gått til innkjøp av Solsøsteren av Lucinda Riley. Det klør i fingrene til å komme i gang med den, men må bli ferdig med noen biblioteksbøker først. Denne helgen blir en rolig helg så forhåpentligvis blir det mye lesing. Håper dere får en fin helg.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Jeg har ikke bestemt meg helt for hvilken utfordring jeg skal satse på enda, jeg pleier å være med på enda på ulike. Jeg er med i to leseutfordringer på Facebook. Jeg pleier å lese det jeg har lyst til å se hvilken kategori de passer til og så legge de ved der. Jeg har som mål å lese 40 bøker, men om jeg klarer det, det vil tiden vise. Masse lykke til håper du får mange gode leseopplevelser=)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Hei=) godt nyttår. Denne helgen holder jeg på med «Shirog jenta jeg en gang var» av Isabell Raad. Har bare lest noen få sider så jeg kan ikke uttale meg så mye om den. Jeg har en liten haug ifra biblioteket som jeg må prøve å bli ferdig med. Håper alle har hatt en fin jul. Jeg er klar for ny leseutfordring, satser på det blir et godt leseår. Jeg er jo en stor Lucinda Riley fan og gleder meg til Solsøsteren kommer ut på mandag. Er det noen flere som gleder seg? Ha en fortsatt god helg=)

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Hei;) denne helgen har jeg hatt besøk ig lite tid til lesing. Jeg holder på å lese Snøsøsteren av Maja Lunde og Gikeads Døtre av Margareth Atwood. Håper på noen lesetimer før helgen er slutt. Har leveringsfrist på Gikeads Døtre på tirsdag og har fortsatt et par 100 sider igjen. Men det skal gå;) håper dere har hatt en fin helg. Ha en god uke;)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Hei:). Denne helgen holder jeg på å lese Gileads døtre av Margareth Atwood og snøsøsteren av Maja Lunde. Det er litt gøy å lese et kapittel hver kveld, og jeg syns den er en god bok, snøsøsteren gjør at julestemningen kommer snikende. Jeg husker jeg leste julemysteriet når jeg var liten og det at det er et kapittel for hver dag gjør at jeg kommer i julestemning. Jeg syns Gileads døtre er utrolig bra og jeg koser meg med den. Jeg har jo venta lenge på å få låne den på biblioteket så nå nileser jeg for å komme i mål før innleveringsfristen. Jeg vet ikke hvor mye jeg får lest i helgen, men har fått lest mye i kveld. Håper dere alle får en fin helg:)

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Perlesøsteren er så god, du kan virkelig glede deg til månesøsteren. Denne høsten har jeg lest mye av Lucinda Riley, kan ikke få nok. Så har måttet tvinge meg litt utav hennes verden for å lese litt annen litteratur også. Gleder meg sånn til Solsøsteren kommer. Kos deg med lesing;)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Boken var nok ikke helt i min kategori, men kan varmt anbefale den til foreldre og ungdommer nettopp fordi den tar frem viktigste temaer som vi trenger mer kunnskap om. Den er nok mest beregnet for ungdommer, men kunne fint ha vært pensum på skolen. Jeg har min utdannelse innenfor helsen, så det var ikke noe ny «aha» opplevelse for meg. Men jeg likte måten hun skrev på nettopp fordi en ikke trenger å ha helseutdannelse for å ha nytte av boken. Hadde jeg ikke hatt min utdannelse og jobbet i det feltet jeg gjør så hadde jeg lært mye. Det var mye «dobbelt» opp for meg, fordi jeg følger henne på SM og har sett serien hennes. Det kom ikke noe nytt som jeg ikke hadde sett og hørt henne si før. Derfor får den 4 og ikke høyere ifra meg. Den er absolutt en perfekt bok for ungdommer, der kan de få svar på det de lurer på og skulle ønske jeg hadde lest denne når jeg var i ungdomsårene da hadde den vært til stor hjelp. Da hadde den nok vippet opp i karakter også

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Ja det er så mye å velge mellom. Jeg pleier å lese det jeg vil og så fylle ut etterhvert. Det var hvertfall mange artige punkter du hadde på din liste.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg fant den på nyopprettet lister tror den het readingchallenge, leseutfordring. Jeg bladde bare tilfeldig gjennom de nyeste listene.

https://media1.popsugar-assets.com/files/thumbor/cZu1co3QkcT16-r6I-t08_qwpqY/fit-in/728xorig/filters:format_auto-!!-:strip_icc-!!-/2019/11/18/712/n/44490375/c272e6715dd2c1784de3b6.02986548_challenge/i/2020-POPSUGAR-Reading-Challenge.jp

Fungerer denne linken?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg er jo over 30 og den var nok ikke helt for meg i og med at jeg ikke er i den aødersgruppen, jeg er både SPL og jobber i helsetjenesten så det var ikke noe nytt for meg. Men at barn og unge kan ha nytte av den det er jeg absolutt ikke i tvil om. Det å lese boka for innblikk i hvordan barn og unge tenker og snakker. Jeg kunne fint gitt den i julegave til min niese for der er «alt» nytt. Så jeg gir terningkast 4, fordi jeg kjenner til det hun prater om og at det ikke var ny informasjon som jeg ikke kunne før. Hvis denne hadde kommet ut når jeg var 11-13 så hadde jeg nok brukt den som en bibel. Så jeg leste den fordi jeg jobber med ungdom og tenkte jeg kunne få nå litt mer inni deres verden og det gjorde jeg. Jeg følge helsesista på snap og det er mye gjennopptaking der ifra. Men absolutt en god bok til ungdom i rett aldersgruppe.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Jeg fant den listen, men vet ikke hvordan jeg legger til bilde. Ganske lik den du har, men noen andre punkter. Alltid spennende å se hvilken punkter som kommer. Har hatt lesetørke frem til juni da braket det løst. Så satser på å opprettholde den gode leieperioden :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg tok meg den friheten og kopierte listen og laget min egen liste. Mye bra lesetips her. Har du lagt til bøker til alle punkter eller har du noen igjen. Mange bra punkter på leseutfordring 2020. Takk for tips:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Dette er en perfekt gave til ungdommen og voksne selvsagt. Boken er innom kropp, tanker og følelser med mer. Her kan ungdommen få svar på de spørsmålene de har knyttet til ulike temaer. Hun skriver direkte og enkelt. Anbefaler personer som jobber med barn og unge enten i skolehelsetjenesten eller helsetjenesten å lese boken. Hun tar opp tabubelagte temaer og gir tips om hvordan en kan snakke med barn og unge om vanskelige temaer. Jeg beundrer helsesista for den gode jobben hun gjør. #happymoment.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Maja StrypetCarolineNabodamaLibraritas vToveAstrid PedersenMartine (@martineleser)Åsmund ÅdnøyGro Anita MyrvangGro-Anette SlettebøTine Victoria Halvorsen TronierSimen "Boktimmy" IngemundsensiljehusmorStine PernilleTonesen81Anne ØverkilFrisk NordvestStjernekastHarald KEli HagelundBabynemiAkima MontgomeryReadninggirl20RufsetufsaVivian M.PirelliMette-MAstrid Terese Bjorland SkjeggerudSyntaksfeilElin SkjerengPangLeserJanaIdaAnne-Stine Ruud HusevågBerit RVannflaskeHildaBjørn BakkenHeidi LBjørn Sturød